Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-208 тема

• 47 733
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
  • Пазарджик
Честит Иванов ден на всички празнуващи!  newsm51 И Наздраве!

www.youtube.com/watch?v=tTbzfhmKLk8

newsm51 Ваня, Честит двоен празник! Ти си щастливка дошла на този свят с името си!

Пожелавам ти всички  добри неща за които си помислиш и да се сбъднат. Амин!

# 121
Здравейте Hug
Малко време остана до срещата на обичайното място.

Лина waveyСабина :wavey :
Някои фенове се вкарват във филми с безброй серии,
едно и също се повтаря с години-Това са хора , които първо не уважават
себе си, не уважават артистите ,също така и техния труд.Всеки човек
си има право на личен живот и едвали някои артист, ще се съобразява
тяхното мнение.Но колажи , които се творят,писаници, дали се
замислят, че по този начин огорчават своите любимци.От много филмиране
,не забелязват, че навлизат много на дълбоко в личното пространство
на даден любимец,но тях едва ли ги интересува това.

За Ипек подкрепям всички, че Йомер, трябваше да намери начин и да
каже, нещо по този въпрос.А Арда и Пелин ,защо нищо не му казаха ,
нали са приятели, спогледаха се и нищо.[/b]Йомер да се оправя.
Ще видим какво ще ни натворят довечера.

Нещо след обедно
Heщо за нежността-Кокичето
Днес искам да Ви подаря Нежност!Най-силното оръжие в свят на грубост и насилие! Нежността може да покори и най-твърдото сърце!Нежността е всесилна!Безкрайна,като море!Покоряваща!Опрощаваща!Подарявам Ви кокиче"Символът на Надеждата",за Късмет,Здраве и сърца пълни с Доброта!

# 122
   Линка, нашите са първиииии Joy

Joy Joy Joy

Че са първи, първи са, ама кои точно нашите?!  newsm78

Рали  Hug Ще придружа твоя поздрав, макар че вече поздравих, ама сега ми излезе във фейса една картинка, и не мога да се въздържа  Wink

Вичи  Hug Много хубави думи...  Heart Eyes
Хич не ми харесва днешния хаштаг в туитър - бивша (стара) любов!  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Ами да си стои в миналото на тоя Дон Жуан ! Много влюбчив, бе! Ипек - голямата му любов, Сибел - голямата му любов, Елиф и тя голямата му любов! Ми тоя само големи любови е имал, и нито една малка!  Joy Joy Joy
Не ми харесва!  Rolling Eyes Ще се отсвирваме, май...  Thinking

Гуга  Hug Култова песен!  thumbsup

# 123
И един специален поздрав за Надин  Hug

В туитрите на рускините песента е придружена с тази снимка!  Laughing

В замяна ще ни разкриеш имената на красивите мъже в подписа ти!  Peace

Последна редакция: ср, 07 яну 2015, 17:28 от Lina_4

# 124
Здравейте Hug

Пак празник и то един от най-многолюдните Wink На всички Иванки и Ивановци, и на тези с производните им имена - ЧЕСТИТО! И не се водете от максимата "От кал да си, Иван да си."

Ваня, честит ти двоен празник! празникът ти може да е снежен, сърцето да ти е сгряно, душата ти да пее!

Цвети, Вичи, да са ви живи и здрави имениците и много късметлии newsm51

На всички:

Линка, Сабина, smile3503 Никой-друг-непризнаващите фенки не ме дразнят толкова. Даже малко ми е жал за тях. Насилват се да не забелязват и другите хубости. А светът във виртуала и извън него е пълен с такова разнообразие, че нямаш време да мразиш.
Тези, които все още ме поразяват, са неспособните да различат реал от виртуал. Да не вярват в таланта на актьорите, на които отделят време, да пренасят разочарованието си от неточните си преценки ву хора, които просто са си свършили добре работата. А най ме поразява, че заради едното дизи могат да се превърнат в едно Фатме.  Whistling

А за рязането на снимките не съдете много строго Peace Аз също го правя заради колекциите си. Партньорите ги приемам, щом съм се захванала да гледам даден проект (иначе, би било мъчение ooooh!)  Но си колекционирам кадри с Туба и героините й в различни емоционални състояния. Не се оправдавам, а пояснявам какво колекционирам, а не какво гледам Peace

Май този кадър не е слаган:

Ето го и целият:

Почнах да пиша доста отдавна, ама изскочи работа, та сега си довършвам поста Peace

# 125
Линка е продължила с асоциациите. Те са на рускините thumbsup

Днес покрай една снимка, попаднах на едно изказване на Туба за работата и преходността на  славата:

Как я уже говорила, я верю в то, что пока буду стараться, и работать хорошо, я буду завоевывать сердца зрителей. Пока я могу это делать,я здесь.Когда уже не смогу, меня не будет.

Последна редакция: ср, 07 яну 2015, 17:40 от Bagi

# 126
Линка, благодаря за поздрава!  Praynig Добре ми дойде, както съм леко алкохолизирана след следобедно празнично парти, и все още адреналирана след трите часа мач на Гришо сутринта Joy Joy За подписа обяснявам, че и Канти пита:
Скрит текст:
Ако трябва да си изброя любимците от киното в момента, няма да ми стигне страница. А, ако реша да прибавя и тези от миналото...може да докарам и тема Joy Joy Затова реших да ги показвам по за седмица-две. Първият е Тимоти Олифант, от близо десетина години. Даже и като гадният терорист до Брус Уилис  в "Умирай трудно", не ме отказа от него Wink Вторият и третият са руснаци- Иван Жидков и Юрий Батурин. При руснаците има много добри актьори, и който не гледа руски филми и сериали, губи много. Още повече , че има моного с превод. Използвам случая да ви препоръчам един испански филм, който гледах вчера. За мен е 1;0 за европейското кино. Казва се "Извинявай, ако те нарека любов моя" 

# 127

Линка, нашите от страна на булката,   които не искат младоженеца.
   Канти, има разлика между колекция и едноминутно изрязване на друг от снимката и да го туитнеш в хаштага на сериала между оригиналите. Какъв е смисълът?

На всички минали и оставили по нещо за душата и виртуалното тяло  bouquet

и един колаж

Последна редакция: ср, 07 яну 2015, 19:27 от sabina_k

# 128
Рускините твърдят, че Туба е харесала тези колажи, и имат доказателство

Макар, че хаштага не се харесва, туитър ври и кипи!  Joy Joy Joy
Ще ударим рекорд, сигурно.  Mr. Green

Сабинка  Hug имаше туит, че рускините, привърженици на Муратуба, ще туитват за нашата двойка!  Joy Ми те са си от ятото, няма как...  Joy

# 129
  Линка, аз вече не смея клип да погледна от тази година, ако не е сложен в тема тук, защото точно такива  са ги сътворили. Cry Рускините празнуват Рождество, ние -   Ивановден и остават арабите да гледат в нета.
надин е готова, а ние тепърва започваме. Предлагам й да положи първо тя, а после всички такива копринени коси на възглавницата:

Весели трапези на всички! И не прекалявайте!

Утре може да забравя колекцията на Канти и слагам:

# 130
Остава да ви пожелая безпроблемен нет и приятно гледане. Аз излизам от форуми и др. и само гледам, а после чета. Така, че няма да ме има.  Mr. Green Приятно гледане и дано не ни ядосват  много!  Praynig Praynig Praynig

# 131
Приятно гледане на КПА,момичета! Hug Hug Hug

# 132
И този епизод мина! Peace

И романтика,и криминале! Peace

Хю си играе игричките,но до кога?

smile3524

# 133

Момичета  Hug Hug Hug

Еее, толкова хубава серия скоро не е имало  Laughing

# 134
  • Русе
Добро утро!  Hug

ЧЕСТИТ БАБИНДЕН!   bouquet

Скрит текст:

п.п.  ooooh! Как можах да забравя баш Елифче да сложа  ooooh!  Embarassed

И набързо нещо за снощи - за първи път от доста време ми случи да не успея напълно да прегледам темата и да не напиша нещо, ама... нали празнувах и успях да хвана началото на епизода, а той пък интересен и... четенето и писането станаха  Wink мисия невъзможна  Simple Smile

След малко, ако успея да сколасам ще нахвърля и някоя и друга мисъл, а ако не ми стигне времето и... довечера няма да е късно  Peace

Хубав ден ви желая!  Hug

Последна редакция: чт, 08 яну 2015, 08:27 от Cveti67

Общи условия

Активация на акаунт