И Наздраве! www.youtube.com/watch?v=tTbzfhmKLk8
Ваня, Честит двоен празник! Ти си щастливка дошла на този свят с името си! Пожелавам ти всички добри неща за които си помислиш и да се сбъднат. Амин!
И Наздраве!
Ваня, Честит двоен празник! Ти си щастливка дошла на този свят с името си! 
Сабина :wavey :

Ще придружа твоя поздрав, макар че вече поздравих, ама сега ми излезе във фейса една картинка, и не мога да се въздържа 
Много хубави думи...

Култова песен!
На всички Иванки и Ивановци, и на тези с производните им имена - ЧЕСТИТО! И не се водете от максимата "От кал да си, Иван да си."
Никой-друг-непризнаващите фенки не ме дразнят толкова. Даже малко ми е жал за тях. Насилват се да не забелязват и другите хубости. А светът във виртуала и извън него е пълен с такова разнообразие, че нямаш време да мразиш.
Аз също го правя заради колекциите си. Партньорите ги приемам, щом съм се захванала да гледам даден проект (иначе, би било мъчение
) Но си колекционирам кадри с Туба и героините й в различни емоционални състояния. Не се оправдавам, а пояснявам какво колекционирам, а не какво гледам 
Добре ми дойде, както съм леко алкохолизирана след следобедно празнично парти, и все още адреналирана след трите часа мач на Гришо сутринта
За подписа обяснявам, че и Канти пита:
Затова реших да ги показвам по за седмица-две. Първият е Тимоти Олифант, от близо десетина години. Даже и като гадният терорист до Брус Уилис в "Умирай трудно", не ме отказа от него
Вторият и третият са руснаци- Иван Жидков и Юрий Батурин. При руснаците има много добри актьори, и който не гледа руски филми и сериали, губи много. Още повече , че има моного с превод. Използвам случая да ви препоръчам един испански филм, който гледах вчера. За мен е 1;0 за европейското кино. Казва се "Извинявай, ако те нарека любов моя" 
Рускините празнуват Рождество, ние - Ивановден и остават арабите да гледат в нета.

Как можах да забравя баш Елифче да сложа
мисия невъзможна