Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-208 тема

• 47 742
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
   Здравейте, Запленени! Hug
   Кафето е "сервирано". От мене - зелев сок, а виждам, че и днес е празник.

Честито на всички баби и да слушат внуците!
Честит професионален празник на акушерите/ките! Да им е безпроблемна работата и да радват татковците с нови грижи! Laughing

Рускините продължават да се забавляват:

Скрит текст:
1489. Не бъркай хитростта с мъдростта.
1490. Знай, че истината често се казва на шега.

Приятен и спорен ден на работещите, а на СЕ - най-вече приятен!  bouquet

# 136
  • Русе
Е, хубава работа  Wink аз ли спя най-бързо  Laughing
Уж бързам, ама да си открадна и още малко време, та... в телеграфен стил  Simple Smile

Епизода ми хареса, но имаше и неща, които ме изненадаха ( планът на леля... - все още нещо не ми е ясно там  newsm78) или вбесиха ( радушният прием на Ипек от мама Елван, без дори да предупреди Йо), но и други пък ми изясниха нещо, например защо Йомер все още не е намерил време да каже за Ипек на Ел. Ами той едва сега разбра ( ако беше само на гости за ден два - защо да бърза с разказа  Wink ), че тя ще работи в Истанбул и веднага почна да тръси начин да и каже, ама... обстоятелствата така се стекоха  Wink или по-скоро, за да имаме този момент и още епизоди за разтягане, та... ooooh!

И да не ми е толкова мрачен поста - нещо смешно от албума  Laughing

Скрит текст:

newsm62 newsm47

Дето са ми смешни, ама и  hahaha какъв ръст са им спретнали  Joy Joy Joy

# 137

Добро утро , момичета  Hug Hug Hug

И нещо за да се усмихнем...  Laughing

Спазваме ли го  Joy

За сериалчето - довечера...

Цвети  Hug Сабина   Hug

Хубав ден !

# 138
Добро утро! Hug

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! newsm51 smile3525

Цвети HugСабина HugДани Hug

Епизодът си имаше от всичко-романтика,напрежение,динамика!Трябва да има интрига за да става интересно!Това е! Laughing Peace

Желая ви приятен ден,въпреки студа! Hug Hug

# 139
Добро утро, дами!  Hug

Честит празник на акушерките и бабите в темата!   bouquet
За акушерки не знам, но баби си имаме, и все готини!  Simple Smile Със сигурност знам за Надин  Hug и Злати  Hug!   bouquet

Но пък всички останали, ако не сме баби, сме кандидатки за такива!  Laughing Или поне си имаме две виртуални внучки, да са ни живи и здрави!  Wink Heart Eyes Laughing

Нещо забавно - един дядо и две внучета...  Wink

https://www.facebook.com/video.php?v=751912488236429

След малко ще изкажа възхищението си от епизода, защото наистина много ми хареса!  Hug

А сега ще ви пожелая успешен ден!  Hug

# 140
Привет от заслужилата баба на темата! Grinning Доказано е при три броя налични внука, четвърти на път + Майа и Топрак Joy Благодаря за пожеланията, да ви се връщат, най- малко удвоени! Wink

Хубав ден ви желая, да сте като тези двамата Wink Аз хуквам да чета другата тема, че цели картинки от епизода снощи ми се губят, защо ли... Thinking Mr. Green

Треска в ...сряда вечер - без участието на Джон Траволта Wink

Последна редакция: чт, 08 яну 2015, 10:56 от nadine1111

# 141
   надин има специални поздравления за внучето на път  bouquet Всичко да е безпроблемно! Hug
И Вичи е баба и дано да се черпят някъде с посестрими Rolling Eyes

Този кадър е специален за мен! Cry

Скрит текст:
Каката май тренира с коала, как се държи чоджуче и да не зарадва някои семейства

Нилюфер (много ми е трудно името на актрисата) е била баскетболистка като ученичка:

# 142
И този епизод мина! Peace

И романтика,и криминале! Peace

Хю си играе игричките,но до кога?

smile3524

Привет  синьорини !

Честит бабин ден на всички готини баби !

Ваня ЧИД ,ЧРД на патерица,здравето,късмета и любовта винаги да са с теб.

Злати  Hug  използвам ти снимката.

Епизод не гледах
,ама моля ви се  как да не е голямата му любов ,Линка newsm78.
Но реших да се ориентирам набързо дали ви е харесал епизода.

И стига си ходила напред назад по отношение за Йо,  харесвам го,ще го отсвирвам.Така лесно ли се отсвирва любим?
Искаше заяждане,сега както бях нощна птица е момента.
Отговор ще получиш утре по това време евентуално.

Злати    bouquet,Надин    bouquetВичи    bouquet
 Ако има и др,маскирани баби да си признават.

От репликата за романтиката  ми изникна въпрос на секундата. Кога топ ченгето  Йо  монтира папaраци в храстите при първата им целувка,за да използва фотото за романтичен подарък?

Последна редакция: чт, 08 яну 2015, 13:50 от Дороти 15

# 143

Тези "Сватбени халки" ако са билетите за филм, не ми се връзват. Има телевизионен филм от 1974 г.(отпада), филм от 1989г. с рейтинг 2.2 в imdb при максимум 10 - пак не ми се връзва. И сериал от 2012г. даван в Турция през 2013 г. по друга телевизия. Rolling Eyes Евала,машала - в Истанбул билетите за кино на английски Rolling Eyes Каква ли може да е изненадата за Елиф?

Левент ме изненада, че не скри чувствата си.

О, Дороти, wavey Снимката я е взел от албума, който Ел му подари в 30 серия.

# 144
Здравейте Hug
Една тъжна Елиф

Какво се случва с нас  

Хубава серия с романтика ,екшън,но края на серията
Елиф не заслужаваше тоя горещ душ.

Арда]излезе голям пич, каквото и да му коства.
Йомер се опита да каже истината,но обстоятелствата........
Пелин,почва да ми се губи като приятел верен на Йомер,
не му каза за Ипек,че е на работа при тях,за детето,като
че ли е на страната на Ипек-мое усещане.
Лелята е хитруша ,докара нещата  така , чеХюсеин
падна в собствения си капан. Това и беше целта на лелята.
Мама Елван трудно ми е да разбера действията и , нещо изкривено имаше ,
годеницата идва на гости, бившата и тя ,прегръдки ,целуфки,
трудно за асимилиране.

Бъдете здрави и по дух млади, бъдете щастливи и изпълнени със сили, бъдете с обич дарени и винаги от най - любими хора заобиколени !
И малки и големи копнеят в прегръдката на баба да се гушат и
да послушат как добродушно тя приказки разказва и по главата
нежно ги погалва.
Честит празник ! —

Днес Елвис Пресли щеше да навърши 80 год.
Скрит текст:

Дороти HugСабина HugЛина HugЦвети HugНадин Hug
Злати HugДани Hug

# 145
   Охо, друг идол може би на нашите майки, който рано си отиде заради "бялата" смърт. Моята любима песен:

Скрит текст:

# 146

Вичи  Hug благодаря за Елвис!  Hug
Ще се включа в концерта с негови песни по-късно. Нещо не чувам на комп., ще го рестартирам и тогава. Бавя се, понеже съм си заделила няколко снимки за илюстрация, та да ги използвам.

Дороти  Hug не те разбрах.
Да, ако Йо ми наранява Елифче одма го отсвирвам!  Mr. Green В Аси Демир Доган имаше непредпазливостта да изчезне за 5 г. да лекува егото и  нараненото си сърце. И, въпреки че много го харесвах, никога не му простих глупостите, които сътвори!  Crossing Arms Аси му прости, но аз не!  Joy Joy Joy

Оджата, като измисли глупавата игра с Джерен, много бързо напусна сърцето ми, и никога не се върна обратно!  Naughty Не го разбрах тогава, не го разбирам и сега! Защо му беше толкова да наранява Хасрет, като можеше да изясни всичко с един откровен разговор!  Thinking

В интерес на истината, Йомерката до сега не е извършил прегрешения, които са не простими от моя гледна точка.  Wink Напротив, много е точен, и много го харесвам. И най-важното - разбирам го, разбирам действията му и им намирам логични оправдания, а за мен това е важно.  Peace

Видях, че той се опита да каже за Ипек, просто така се случи, че не можа. Но, макар че обича Елиф, не е безразличен съвсем към Ипек. Но не мисля, че има някой напълно безразличен към първата си любов. Може да не желае вече човека, но той винаги има кътче в сърцето му, никога не се изтриват тези първи трепети. Странното е, че тези чувства винаги тлеят, и понякога се разпалват. Да се надяваме, че случаят не е такъв. Ама да видим, де... Дебна го...  tooth

Баги  Hug специално за папка "Отражения"

# 147
  • Разград
Здравейте, мили приятели!
Денят ми вчера беше много натоварен и не успях дори да мина за една виртуална почерпка.
Безкрайно се зарадвах на поздравите Ви, които получих за рождения си и имен ден! Наистина е голямо щастие да се познаваме и да сме заедно. През изминалата  година се запознах с толкова много прекрасни хора.
Искам да благодаря на всички, които помогнаха тази тема да стане едно прекрасно място! Благодаря на всички, които отвориха сърцата си ! Не спирайте да споделяте и да се изявявате!
Благодаря Ви, че ме научихте на толкова много неща. Чрез всички Вас, аз опознах повече себе си, помогнахте ми да изявя любовта, която ми е дадена.
Още веднъж Ви благодаря, че съществувате, и че Ви познавам макар и виртуално.

# 148

Ваня и ние се радваме ,че те "познаваме"  и на компанията ти.Винаги на този ден отправяш много хубави думи.

Лина не  обсъждам старите партньори.
Разбирам те ,при мен този дебат беше с ОС и оджата,не го харесах в нито един момент.Хасрет го обичаше,(героя) ,но аз не го дишах(нищо лично към ДЕ).Харесваше ми Левент.

Скоро беше писала щом Елиф  обича Йо....... и ти го обичаш.Как започваш да го харесваш все повече и от този род.При първото мъничко нарушение веднага го разлюбваш.Не съм гледала епизода,не знам колко малко е прегрешението.Имах впредвид ,че не си постоянна в харесването.
Нима ние или  хората които обичаме не допускаме/т грешки?Нали в любовта и на война всичко е позволено.

От мен лека нощ-като ви казвам,че съм наопаки,вервайте ми.

# 149
Здравейте! Hug

Благодаря за пожеланията от вчера по случай именния ден на внучката ми и за днес като баба от 9 мес.!  Laughing Hug

За всеки партньор на Туба се писало и писало! Joy В даден момент може и да не го харесам,но е имало и причина за да постъпи така! Peace

Общи условия

Активация на акаунт