Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-208 тема

• 47 745
  • 740
  •   1
Отговори
# 150

Имах впредвид ,че не си постоянна в харесването.

Уби ме!  doh

Просто съм жена, дарлинг!  Laughing Laughing Laughing
Кой говори за постоянство.  Joy Joy Joy
 Ако внимателно си ме чела, дадох пример с други екранни герои, за да подчертая, че съм достатъчно търпелива и толерантна към грешките, но идва един момент, когато количествените натрупвания водят до качествени изменения!  Peace

Има някои действия на героите, които не мога да простя, особено ако ми пука за героинята.
Казах също, че въпреки доброто ми отношение към Йо, ако извърши нещо, което не се връзва с моите представи за толерантност, или е егоистично, или престъпно - не говоря за грешка, а по-скоро за обмислено решение, ще бъде изоставен от мен. И че го дебна за такава постъпка.  Mr. Green

Но вероятно ме четеш през ред, защото ти е време за сън.

Лека нощ!  Hug

# 151
Туба на корицата на списание-януари 2015г.! Heart Eyes

# 152
От Онур! Laughing

# 153
  • Пазарджик

Мили приятелки, Честит Бабин Ден от една баба на двама внука (и един-двама в проект)!

Хубаво е усещането да си баба, да виждаш възторжените искрени очички вперени в теб,

порасналия внук да ти каже, че си му приятел и довереник за тайните.

Дай Боже на всички да се случи! Амин!

Скрит текст:

# 154
   Първи трейлър:

# 155
Сабина Hug,благодаря за трея! Peace

Елиф е в полицейското управление и как се гледат с Ипек!А Йомер страда...! ooooh!

# 156
Цитат
Но вероятно ме четеш през ред, защото ти е време за сън.

Лека нощ! 

Благодаря скъпа.

ТЦЦЦЦ не те чета през ред.
Коментара ми беше и за по старите ти постове,харесвам го.........,дебна го......харесвам го.......
и така няколко пъти.
Явно аз съм или 'Мъжко момиче "или съм мъж пък не знам.Такова танго малко  не ми е понятно.
"Различните очи различно гледат".

Злати Hug newsm10  Много ме зарадва.Явно освен нас ятото се множи.

Туба на корицата на списание-януари 2015г.! Heart Eyes

Гуга  bouquet много усмивки  с веселите детски очичики.

# 157
Здравейте Hug
Честит празник на всички, които са помогнали да се появим на този свят, на тези които са ни поели в ръце!

Честит празник на всички баби, които имат щастието да се радват на своите сладки отмъщения newsm51

Епизодът снощи беше хем динамичен и с много обещаващи напрежение моменти, т.е. оставиха ни в нетърпеливо очакване smile3508, хем имаше доста боза (стрелкички, розов памук, евтини интрижки) и дежа вю. Вярно е, че трудно при толкова продукция  да се измисли нещо ново, ама поне да не се взаимства от предишни проекти на актьорите. СЦ, да речем, (ама не вярвам), не са гледали  ПЛ, Аси и ПС, ама режисьорът е Stop  

Дори репликите бяха същите ooooh! И писъмцата сме ги виждали в Аси.

Ипек, продължава да ми е обещаваща. Умна полицайка. Ще е загуба да я пратят от другата страна на бариерата. Мисля си, че откъм страната на Йо е най-точната и прямата, както се казва най й стиска. Не ми се струва невероятно именно тя да подкрепи Ел  и да стане нейна истинска приятелка.

Пелин и така ме дразнеше, а в последните епизоди съвсем я обезличиха и сринаха образа й.

Арда ми е таман, само да можеше и една готина половинка да си намери, ама не му върви на момчето Wink

Хала все още ме държи нащрек. Не харесвам кукловодите, които ни лук яли ни лук мирисали. Все още
подозирам, че пристигна не само от топли чувства. Да беше дошла, когато се разчу за ареста на Ел, а не след като я замесиха в историята с парите, нямаше да я гледам подозрително.

Ел не я коментирам, не защото е героинята на Туба, а защото тя попада в ситуации и ги отиграва. Освен стрелбата по чиче (добре се получи - накара Тайар да трепери като мишка Mr. Green), нямаше никаква инициатива.  

Йо - премълчаването ще му донесе неприятности. Вярно опитва, ама плахо и само се презастрахова с декларации и прегръдки). Все още  не е преодолял комплексите си най-старата и е несигурен. Но не това ме подразни най-много. Не мога да приема, че премълча за Джан. Той все още е дете, както се видя проблемно и без читави родители. Почти чаената сцена, след като го доведе у тях, ми беше нелепа и въобще не в стила на  Комисаря. Един път пренебрегва любовта си, в следващия момент оглупява от любов. Whistling  Прекалено експанзивен и сляп ни го показват, все пак е не е зелен полицай, та би трябвало да се е понаучил да бъде по-умерен и разсъдлив.
Да не не забравя ревността му. Дребнава и тесногръда ми беше реакцията му спрямо Левент в моргата. Пред смъртта и мъката от нея човек се смирява и става по-великодушен. Левент и Ел бяха две сродни души в този момент. В този момент Ел имаше нужда повече от Левент - утешавайки и подкрепяйки го, тя би се почувствала по-малко безпомощна. Не случайно освен от помощ, хората имат необходимост и от взаимопомощ. Това, че  Ел и Йо не знаят за връзката му с Бахар, в такъв момент едва ли му дава основание да мисли, че Левент инсценира, за да се добере до Ел. Ако е така, още една черна точка за него. От мене, разбира се.

Елван - не искам да обиждам кравите. Mr. Green Що за човек и майка си, да нямаш позиция и да приемаш всички по един начин??? Фатмата, макар и проста еснафка, реагира и защитава своето много по-адекватно. Много тъп образ и много зле изигран. Мислех си, че Зерин няма конкуренция. Crossing Arms При нея поне стил и осанка радваха погледа Mr. Green

Мисля си, че актьорите, изпълняващи ролите на Хю, Метин и Нил са щастливци. Получили са много противоречиви и благодатни роли. И много добре се справят thumbsup Останалите са ги пуснали по една плоскост Peace

Много се разписах, а това е само един сериал. Naughty  В реала събитията са жестоки Shocked  Браво на Онур, че има гражданска позиция и я изразява открито (https://twitter.com/aosonursaylak), колкото и за него това да е деликатно и опасно thumbsup А мнозина не могат дори да различат герой от актьор...
Интересно ми е дали някой от познайниците ни са изразили мнението си newsm78

Аз, докато си пиша бавно и на почивки,се е появил и трей Naughty

Линка Hug че не забравяш колекциите ми.

# 158
Днес чух, че Елвис Престли би навършил 80 години. Потърсих с гуги "наш" клип и попаднах в мамата отпреди 2 години. То май най-добре при годишнини, да се връщаме в старите теми с днешна дата Wink
 Wink

Една емблематична негова песен с ПС:

http://vbox7.com/play:9b710793&al=2&vid=10710137

# 159
И Аси с Елвис:

# 160
Добър вечер на Бабинден! Hug
На бабчетата в темата честит празник! newsm51 smile3525 newsm51

Епизодът го гледах малко към кpая, защото не можах да се включа още в началото поради заетост. Сега ще си го пусна целия. От това, което гледах съм напълно съгласна с вашите коментаpи и по отношение на лелята /умна жена е, каза на Хюсеин, че има още много да се учи от нея/, ще му спpетне някоя изненада, и по отношение на Ипек /непpиятна ми е нещо, но винаги логично разсъждава и може наистина да се окаже точен човек/. Арда си отстоява позицията и нищо не го разколебава и дано не го сполети отмъщение на Хюсеин. Метин си ми е слабост от самото начало особено след онази жестока сцена с отрязването на езика на майка му. Хюсеин - неприятен, отблъскващ образ, но добра актьорска игра.
Е, има и боза, както казва Баги, но малко романтика за отпускане от напрежението. Simple Smile
И така, сега с нетърпение ще чакаме превода, за да си изясним по-точно всичко и с още по-голямо нетърпение следващия епизод. То дойде вече трейлър и какво ли разбра Йомер. newsm78

Баги, Дори, Злати, Сабина, Гуга, Лина, Цвети, Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 161
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

Най после и аз да успея да пиша -  ooooh! днес рано се прибрах и се опитах да се включа, но... ми излезе някакъв проблем с форума ( изчезнаха ми няколко букви и...  ooooh!), след консултации тук там, разбрах, че само при мен и с форума е така ( в скайпа - нямах проблем) и рестартирах, та... решението било просто, ама...  Wink кой да се сети.
Добре, че имам дружки, които помагат, благодаря им!   bouquet

Е, а сега първо да отразя фрагмана - ами...  Thinking в една посока е, но напълно очаквано.

Явно Йомер първо ще избяга след думите на Арда, но после все пак вдява коя е истината за бати, че даже и косъм намира  Thinking - може би в колата му, та затова е така разстроен.  Thinking

Елиф обаче е в участъка  Thinking защо ли? Може би ще иска обяснение и от Йомер?  newsm78

Рали  Wink май засега само двете си оставаме най-върлите поддържнички на леля и Фатих, така ми се ще да сме познали и да не ни разочароват съвсем  Sad

# 162
# 163

Момичета  Hug Hug Hug

Признавам си - и аз съм баба на внук и внучка и дай Боже да имам още  Laughing

Да почерпя и аз нещо
Скрит текст:

А сега за нещо, което ме тормози още от предишната серия.Става въпрос за сцената,когато Хю отиде при Метин. Метин като ,че ли очакваше Фю да го арестува, попита и за Йо, ако е така, това значи, че има още някой предател... или се преструваше...

Мисля,че Лина  Hug не трябва да отсвирва комисаря! Няма вина момчето  Wink Както той не искаше Ел да му разказва за старите си връзки, така и той не ѝ каза веднага за Ипек. Смяташе, че е дошла за малко. Когато разбра,че ще работят заедно, искаше да ѝ каже, но сценаристките решиха друго Wink
  Хареса ми,че Арда каза на Йо за подозренията си... но Йо изпадна в шок и каква ще  реакцията му само сценаристките знаят...  Thinking

Хю е изпаднал в паника и прави грешка след грешка...

Лелчето е опасна... много... от"състрадателност" ще помогне да стабилизират фирмата, но срещу акции и това ѝ щракна на секундата... Ще помогне на Хю да разделят Елмер, но той ще излезе виновен за това.
Каза му го в прав текст -много има да се учи, ама май няма за кога...

Мерт и Демет- можеше и без тях, но пък беше свежо и невинно и не много дълго  Joy Но след появата на Нил ще видим на къде ще тръгнат нещата...

Хайде стига за сега ,да остане нещо и за по нататък  Joy   

# 164
  • На изток от Рая
Много ми хареса и реших да я споделя с вас  Simple Smile

Оригиналната снимка: http://ilarge.listal.com/image/6473046/936full-tuba-b%C3%BCy%C3% … 3%BCst%C3%BCn.jpg Лека вечер на всички  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт