Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-208 тема

• 47 746
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Мале, колко много хора си признахте... Joy
Че сте баби, а и че сте от страната на младоженеца...  Joy Joy Joy
За бабите, да са живи и здрави, а и ние, дето засега сме само с виртуални внучки, да се сдобием с реални, когато му дойде времето и навреме!  Praynig Hug Laughing

Целуни ме бързо (с превод и много целувки  Laughing)
http://vbox7.com/play:551c4ba2

А за героите на нашия сериал - само няколко думи.
Елиф няма да я обсъждам. Прекрасна игра на Туба. Наистина е много талантлива и усещам всяка емоция на Елиф - плача с нея, и съм щастлива с нея.  Peace Прави ми впечатление колко естествено плаче, как цялото й тяло участва, не само лицето, колко обрана и изразителна мимика има, така че съмнения в чувствата й нямаш.  Peace

Нещо прочетох в другата тема, че целувките им вече не били дълги и изразителни. Изобщо не съм на това мнение!  Naughty Мисля, че целувките им са много естествени и красиви!  Peace Дори да са кратки, а и вероятно маркират, но това изобщо не личи, толкова добре го правят!  Peace
Злати  Hug беше сложила една снимка от последния епизод, ще я потърся!  Peace

За разлика от Баги  Hug на лелчето й имам пълно доверие, мисля, че обича племеничките си, че е умна, интелигентна и хитра. Знае какво прави и има за цел да защити Елиф. Вярно, че съдейства за доста грубото отваряне на очите й, но вероятно смята, че е с лечебна цел. Да се излекуваш от любов не е лесна работа!  Joy Joy Joy

Таях надежда, че Ипек ще разкаже всичко на Елиф, че ще й стане приятелка. Но явно сценаристките не смятат, че приятелство между жени е възможно!  Crossing Arms Въпреки, че те самите май бяха приятелки?  newsm78 Такова ли мнение имат за собственото си приятелство, се чудя...  newsm78

От трея се разбра, че Йо няма да се е прибирал, че никой няма да е обяснил на Елиф подробности и т-н. Ако бях на мястото на Елиф нямаше лесно да простя на Пелин, че не я предупреди, а уж приятелка се пише!  Но Пелин не предупреди и Йомер, май и на него не му е точно приятелка. Изобщо Пелин е пълно разочарование за мен, а и актрисата е толкова слаба, на мен ми е и некрасива.

За останалите утре, че много стана!  Hug
Лека нощ!  Hug

КанелА  Hug благодаря!  Hug Отбивай се понякога. Вероятно си толкова приятна, колкото е името ти!  Hug

# 166
Почти в края на отминаващия ден/или началото на новия Wink/ да поздравя заслужилите баби от  ятото ни   bouquet

Надин, Злати, Дани, Вичи, Гуга   : newsm51

А на останалите "кандидат-баби" им пожелавам в скоро време да станат истински Praynig Линка, Баги, Цвети, Рали, Сабина, Дори, Боби, Ваня   thumbsup

Тези дни при мен е доста "натопорчено", така че едва успявам да ви изчета. Обаче снощния епизод го изгледах с огромно удоволствие Peace Наистина имаше динамиката, градусът на напрежението се повиши, интригата и въпросителните отново изкочиха на преден план. Отново КРА се завърна - такъв какъвто беше в началото Peace
Според мен Лелче е искрена по отношение на племеничките си Peace Ами като гледа семейството на Йо - като хванеш единия та удариш другия:  интригант, крадла, простакеса и мама Елван като капак 'дето гледа умно/Баги Peace и аз мисля, че не трябва да обиждаме животните наричайки погледа й кравешки  Whistling/ и не може да обели две думи на кръст да защити семейството си Peace Ами как да иска да се сродява с такива. Дани Peace и аз мисля, че е класи над Хю. Но може и да не е имала нищо в предвид като дойде в началото, но впоследствие да е размислила и да е видяла възможност за облагодетелстване. Не искам да я отсвирвам, защото досега това което прави го дават, че е заради трите сестри Peace Но мисля че след време ще направи нещо, с което ще разочарова Ел ooooh! И ще бъде отсвирена
Йо не можа да каже на Ел за Ипек, въпреки че направи опит. Ако не беше се опитал да й каже и аз щях да му туря една черна точка.Линка Peace А сега с информацията, която Арда му даде е в шок относно брат си Peace И съвсем естествено е първоначално да не му повярва. Но след като отмине емоционалната вълна, разумът ще започне да щрака. И сигурно ще го видим да ходи напред-назад със запалката да щрака Wink
Хареса ми Арда, че се реши да каже на деврема си за Хю. Надявам се, Бате да не се афектира отново и да го занули и него Praynig
Цвети, Рали Peace и аз тая някакви надежди за обръщане към "светлата страна" на Мето. Ама с тази договорка с баща му.... надявам се да е постановка от негова страна, за да приспи бдителността на Таяр по отношение на него Peace Защото вече нещата опират до това дали ще живее с любовта на Нилю или без нея yes Като непоправима романтичка се надявам любовта да победи Peace

Понеже Баги : Hug ни е подсетила за Елвис ето и от мен един клип за Туба

Последна редакция: пт, 09 яну 2015, 01:04 от kanti

# 167
Линка Hug лайкнах те.  За Лелче написах в предния си пост. А Туба си ми въздейства и като плаче, и като се смее, и като прави различни муцунки Heart Eyes
Независимо, че целувките на Елмер станаха по-кратки и маркиращи и за мен са въздействащи. Ами в последната серия нямаха кой знае какви възможности за някоя целувка по-така. А и ТСЕМ дебне Mr. Green
КанелА... Hug и на мен ми харесва тази снимка-колаж

Още един клип на Елвис с кадри от "Аси" на Веникар Hug

С това гифче с някои от муцунките на Елмер от последните серии ви пожелавам лека нощ smile3524

# 168
Канти  Hug Така е, разликата между двете семейства е огромна - те просто са не съвместими. То това е хубаво на филмите/сериялите - обикновено свършват със сватбата  Laughing А, и приказките  Laughing
Но, аз пак за лелчето  Wink защо не се загрижи за тях когато убиха баща им, почина майка им -а когато се замесиха някаква пари, хукна веднага при тях... това не ми допада... не ѝ вярвам...

Мето и аз вече го подбутвам от лошите към добрите  Grinning

Туба и Енгин вече не ги коментирам като игра - перфектни са ми! Толкова време ги чаках да ги видя заедно и до сега не ме разочароват!

И от мен един Елвис за лека нощ

http://vbox7.com/play:38b0746e

# 169
  • Русе
Добро утро!  Hug

В този мраз навън и с надежда за затопляне, обещават ни го  Peace

Топлината в душите ни, не винаги ни достига, особено  Wink когато си навън, та... дано да познаят  Peace

Линка, Канти  Hug и на мен си ми харесват целувките, ами то не дължината им ги прави вълнуващи, а когато актьорите те карат да ги усещаш - всичко ти е хубаво.  Simple Smile

А тази сцена...  ooooh! толкова силно се чувстват емоциите им, страхотни са и Туба, и Енгин  Peace

Дани  Hug лелчето не се заинтересува по-рано за племенниците си  Wink, просто защото СЦ все още не я бяха измислили, но поне се опитаха да ни обяснят някак липсата и досега - '' болен тежко мъж, който няма как да остави и многобройни опити да се свърже по телефона с момичетата, но... те не отговарят'' ( а защо ли пък те не са отговаряли?  newsm78)
Иначе и аз да бях  Thinking да разбера, че ме използват за прикриване на нещо ( а това с парите си беше така ), също бих се опитала по най-бързият начин да разбера причината. Видяхме и че леля дойде за малко, но след видяното реши, че сестрите имат нужда от някой, като нея и остана. С последният план малко ми избяга усещането около нея, но се надявам това да е повече за пълното разкриване на Хюсеин и нещо като тест за Йюмер. Така както и Арда му каза - ''избирай или аз, или брат ти'' накратко от фрагмана.

Изобщо този филм така ме кара да мисля и търся варианти, имам някои усещания и естествено е не винаги да познавам, но всеки си има неговият поглед и логика и просто няма как все да мислим еднакво, затова си чакам и версията на СЦ - в крайна сметка те решават  Simple Smile

Хубав ден ви желая и дано вече се постоплим!  Peace

# 170
Добро утро! Hug wavey

Линка Hug,за поста от снощи и аз те лайкнах!  Hug

Канти HugДани Hug wavey wavey

Цвети Hug,съгласна съм и с теб за целувката!Важно е изпълнението! Peace

Приятен зимен ден! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 171
Здравейте!  Hug

Вчера май Гюлнем е била с нашата Гюлназ - Гунай

Като че ли снощи Гунай е имала представление
Basit Bir Ev Kazası bu akşam 20.30'da Trump Towers Sahnesinde.. Bu soğuk havada gülmek ve içinizi ısıtmak isterseniz bekleriz

Според Гуги: A Simple Home Злополука Scene Trump Towers в 20:30 тази вечер .. Ние очакваме да се смее, а ако искате да се загрява дома си тази студено време

Приятен ден!  Hug

# 172

Привет и от мен на всички!

Линка, как от трейлъра разбра, че Йо не си е ходил в къщи newsm78 Като го гледам, в него е с различни пуловери, все някъде трябва да се е преобличал Grinning Кадрите не са свързани с последователност според мен. Ама как и защо не разсъждавам  Naughty Преди време , когато гадаехме какво ще направи Елиф/преди да разберем, че си оттегля жалбата срещу Метин/ предположих, че ще грабне пистолета срещу Чиче в определен момент. Тогава всички казаха, че това тя никога няма да направи. Да, ама не...сценаристките го направиха чрез нея. Не съм я видяла още сцената/ чакам си превода/ но прочетох, че била глупава.

Ху Peaceбав ден!

# 173
   Здравейте, Запленени! Hug

Специални поздрави изпращах на бабите с перспектива да има нова радост през 2015 година. Гуга, такава ли си и ти, за да ти пратя специален поздрав? Иначе на думи от две-три години моята перспектива е за много внуци. bowuu Ще видим, желанието най-вече да остане, а после - реализацията. bowuu

Днес не мога да съм така

,

защото Григор заслужи полуфинала си в Брисбейн и за полуфинала се надявам да е сефтето(или на български казано - първият път.
Днес вече мога да кажа нещо за серията по оригиналното видео и превода на превода. Laughing

Цитат
А сега за нещо, което ме тормози още от предишната серия.Става въпрос за сцената,когато Хю отиде при Метин. Метин като ,че ли очакваше Фю да го арестува, попита и за Йо, ако е така, това значи, че има още някой предател... или се преструваше...

Този цитат от дани ковачева не го схващам, защото почти нищо не разбрах от началото, освен че Хюсеин е отличен началник - как бързо спретна организацията по почистването - и заслужава по-висок пост в йерархията на престъпната група, която все още си остава Чиче,Хюсеин и Али. Тези отгоре така и не ги показаха или разказаха, освен бързи реплики в началото на втори сезон. В тази серия изглежда, че започват разплитането на чорапа на Хюсеин и Чиче ще е в болнични до не-знам-си-кога, а Али се крие в кабинета. Ипек блесна в тази серия и сложи целия състав на Хюсеин в малкия си джоб. Свърши повече работа от за 20 серии назад. А подозрението че Фатих е изнасилил Бахар дойде от това, че тя му е била пленничка и по неясни причини след освобождаването й, е била убита в къщата, където се скриха с Фатих. Намесата на Омер си е казана и декларирана винаги - че ще пипне Тайар. И понеже сценаристките на са наясно с финансовите престъпления, изглежда няма да видим баш комисарио с работна задача в новия му отдел. Още повече че не бе логично назначението му точно в този отдел и то за началник.
   Лелята (се повтарям) е хитра като стадо лисици. Каза на Омер за брат му и желанията му още на годежа. После се съюзи с Хюсеин. И сега за внезапното гостуване - за Омер ще е внезапно спрямо Денизерови и нагласено от брат му за Ипек и албума.  За Омер сега лелята е добрата фея, която ги закриля, а абито си призна, какви ги е говорил на годежа под сурдинка с Леля - голямо разочарование. Загази здраво. Още повече, че тази снимка няма как да е в албума на Омер, а той там я сложи. Като стигнах до снимката, да кажа, че моите очаквания са Елиф да не се разсърди, а да стане подозрителна, леко ревнива (обичам си ревнивата Хасрет Laughing) и това ще се засилва от поведението на Омер. Той ще е афектиран, няма да й споделя за казаното от Арда и влязло в ума му като захарен памук в устата на Мерт(тук вметвам, че не ми се връзва семплата Демет да измести голямата любов на Мерт от която му й да е глава, така че напразен труд на сценаристките). Омер ще се губи по свое следене на брат си. Ще започне по-малко да й се обажда и без романтика. И една Флюбена жена колко му е да се вкара във филми, още повече след снимка в албумчето с колежката в полицейското. Но всичко очаквам от СЦ за да ги разделят. Ох, тук искам да попитам, гледалите дизита онлайн. Като ти дадат трейлър за сезон, спазват ли се? Напролет или лятоска имаше арест на Омер и даване на пръстен на корабче. Но сега и Бахар я махнаха и ми се струва, че не е било планирано от преди 5 години. Така че Елиф трябва да върне пръстена и не съм с големи очаквания да е логично и премерено емоционално. С тази стрелба по къщата на Чиче я показаха като непоправима истеричка. Очаквах и като е влюбена да ходи някъде и да рисува, но и без това вманиячени фенове обвиниха Туба или по-точно СЦ, че искат да показват Туба повече и това провалило сериала, така че и на толкова съм доволна на вече улягащата връзка на ГГ. "В Рим се целуваме дълго и на улицата, защото това там не прави впечатление и сме на разходка. Тук е Истанбул и страстните са насаме."  Изобщо за мен СЦ трудно съвместяват любовтта с кримито. Или защото Туба и Енгин много си паснаха като двойка и по ми изпъкват като сюжетна линия. До лятоска ще разтягат и ще видим, колко богата им е фантазията.

И да не забравяме, че Хасрет също рисуваше своите цветя. Клип с различни емоционални състояния на Хасрет(само музиката да бе друга Sad

# 174

Скрит текст:
Здравейте, Запленени! Hug

Специални поздрави изпращах на бабите с перспектива да има нова радост през 2015 година. Гуга, такава ли си и ти, за да ти пратя специален поздрав? Иначе на думи от две-три години моята перспектива е за много внуци. bowuu Ще видим, желанието най-вече да остане, а после - реализацията. bowuu

Днес не мога да съм така

,

защото Григор заслужи полуфинала си в Брисбейн и за полуфинала се надявам да е сефтето(или на български казано - първият път.
Днес вече мога да кажа нещо за серията по оригиналното видео и превода на превода. Laughing
Цитат
А сега за нещо, което ме тормози още от предишната серия.Става въпрос за сцената,когато Хю отиде при Метин. Метин като ,че ли очакваше Фю да го арестува, попита и за Йо, ако е така, това значи, че има още някой предател... или се преструваше...
Сабинка  Hug мисля, че Дани  Hug има предвид, че Метин знае за двама костенура, не очакваше Хю да е такъв, и се изненада. Първи костенур - Хю,  втория костенур е Али.  Peace

Скрит текст:
Този цитат от дани ковачева не го схващам, защото почти нищо не разбрах от началото, освен че Хюсеин е отличен началник - как бързо спретна организацията по почистването - и заслужава по-висок пост в йерархията на престъпната група, която все още си остава Чиче,Хюсеин и Али. Тези отгоре така и не ги показаха или разказаха, освен бързи реплики в началото на втори сезон. В тази серия изглежда, че започват разплитането на чорапа на Хюсеин и Чиче ще е в болнични до не-знам-си-кога, а Али се крие в кабинета. Ипек блесна в тази серия и сложи целия състав на Хюсеин в малкия си джоб. Свърши повече работа от за 20 серии назад. А подозрението че Фатих е изнасилил Бахар дойде от това, че тя му е била пленничка и по неясни причини след освобождаването й, е била убита в къщата, където се скриха с Фатих. Намесата на Омер си е казана и декларирана винаги - че ще пипне Тайар. И понеже сценаристките на са наясно с финансовите престъпления, изглежда няма да видим баш комисарио с работна задача в новия му отдел. Още повече че не бе логично назначението му точно в този отдел и то за началник.
   Лелята (се повтарям) е хитра като стадо лисици. Каза на Омер за брат му и желанията му още на годежа. После се съюзи с Хюсеин. И сега за внезапното гостуване - за Омер ще е внезапно спрямо Денизерови и нагласено от брат му за Ипек и албума.
 За Омер сега лелята е добрата фея, която ги закриля, а абито си призна, какви ги е говорил на годежа под сурдинка с Леля - голямо разочарование. Загази здраво. Още повече, че тази снимка няма как да е в албума на Омер, а той там я сложи. Като стигнах до снимката, да кажа, че моите очаквания са Елиф да не се разсърди, а да стане подозрителна, леко ревнива (обичам си ревнивата Хасрет Laughing) и това ще се засилва от поведението на Омер. Той ще е афектиран, няма да й споделя за казаното от Арда и влязло в ума му като захарен памук в устата на Мерт(тук вметвам, че не ми се връзва семплата Демет да измести голямата любов на Мерт от която му й да е глава, така че напразен труд на сценаристките). Омер ще се губи по свое следене на брат си. Ще започне по-малко да й се обажда и без романтика. И една Флюбена жена колко му е да се вкара във филми, още повече след снимка в албумчето с колежката в полицейското.
Тук съм склонна да се съглася, и моето мнение е такова. Но това не прави леля лош човек, а само достатъчно интелигентна, за да знае, че семейство Елиф - Йо ще бъде трудно и проблемно, и единственото, което може да ги задържи заедно е необикновено силната им любов, а леля иска тя да се докаже.  Peace

Но всичко очаквам от СЦ за да ги разделят.
Скрит текст:
Ох, тук искам да попитам, гледалите дизита онлайн. Като ти дадат трейлър за сезон, спазват ли се? Напролет или лятоска имаше арест на Омер и даване на пръстен на корабче. Но сега и Бахар я махнаха и ми се струва, че не е било планирано от преди 5 години. Така че Елиф трябва да върне пръстена и не съм с големи очаквания да е логично и премерено емоционално. С тази стрелба по къщата на Чиче я показаха като непоправима истеричка. Очаквах и като е влюбена да ходи някъде и да рисува, но и без това вманиячени фенове обвиниха Туба или по-точно СЦ, че искат да показват Туба повече и това провалило сериала, така че и на толкова съм доволна на вече улягащата връзка на ГГ. "В Рим се целуваме дълго и на улицата, защото това там не прави впечатление и сме на разходка. Тук е Истанбул и страстните са насаме."  Изобщо за мен СЦ трудно съвместяват любовтта с кримито. Или защото Туба и Енгин много си паснаха като двойка и по ми изпъкват като сюжетна линия. До лятоска ще разтягат и ще видим, колко богата им е фантазията.

И да не забравяме, че Хасрет също рисуваше своите цветя. Клип с различни емоционални състояния на Хасрет(само музиката да бе друга Sad

Не мисля, че ще има раздяла. Не отговаря на моята представа за силната им любов, и на психологичните им профили. Но ревнива Елиф ще има.  Peace

# 175
Скрит текст:

Привет и от мен на всички!

Линка, как от трейлъра разбра, че Йо не си е ходил в къщи newsm78 Като го гледам, в него е с различни пуловери, все някъде трябва да се е преобличал Grinning Кадрите не са свързани с последователност според мен. Ама как и защо не разсъждавам  Naughty Преди време , когато гадаехме какво ще направи Елиф/преди да разберем, че си оттегля жалбата срещу Метин/ предположих, че ще грабне пистолета срещу Чиче в определен момент. Тогава всички казаха, че това тя никога няма да направи. Да, ама не...сценаристките го направиха чрез нея. Не съм я видяла още сцената/ чакам си превода/ но прочетох, че била глупава.

Скрит текст:
Ху Peaceбав ден!

Надин  Hug стори ми се, че Йомер не е имал обяснение с Елиф за случая Ипек, твърде сърдита беше. А и Ипек не е обяснила. Или Елиф не е повярвала на обясненията й. Много беше напушена. Сърдита. Ядосана. Така я видях аз, разбира се.  Peace
Ако Йомер се е върнал в къщи, все някой щеше да му каже за случката, а това значи той да дотърчи да се обяснява с Елиф. Може да е имал дрехи в управлението. Не знам.
А има и друг вариант - Елиф да е в управлението, защото ревнува и иска да наблюдава ситуацията. Въпреки обясненията, които е получила, дори от Йомер. Не зная. Ще видим.  Peace

Сцената пред дома на Тайяр не беше глупава, а истерична и не отговаря на характера на Елиф. Вярно, че Елиф е импулсивна, че иска да контролира нещата, но изпуснати нерви, както в случая, дори и ако е отчаяна, не очаквах от нея.  Peace

# 176

Скрит текст:
1489. Не бъркай хитростта с мъдростта.
1490. Знай, че истината често се казва на шега.

Линка, за лелята прилагам правило 1489. Но може нравите да са такива в Турция. Аз бих поговорила с Елиф и бих си изказала мнението и завършвам винаги:"Аз само си казвам мнението, но решението си взимаш ти." Не бих участвала в игри. Но пък за да става "приказката", героите трябва да са крайни.

# 177

Арт ли е, бутик ли е  Sad , да си го погледне Баги и реши дали има колекционерска стойност Wink

Въх,тази комбина не я бях срещала  Rolling Eyes Нормално, Сем е с милиони фенове Wink Бих ги гледала в комедия с удоволствие, не искам вече разплакана Туба Sad

А на мен ми беше време да покажа поредният любимец в подписа ми. Пльоскам Чанинг Тейтъм и му посвещавам днешния студен ден. Изваждам от архива любими филми с него и ... Shocked Shocked Heart Eyes

# 178
Здравейте Hug

31 еп. наистина се откроява, след като провокира толкова дълги постове Wink

Метин и Хю. Все ръце на Тайар. За единия разбрахме защо е такъв - при баща по презумпция сатана и майка по душа безропотна робиня, няма как да не се пръкне манияк-престъпник, но с тенденция да се очовечи. Макар че колкото и да се промени, не може да си изтрие миналото на активен участник в канал на органи и безучастен свидетел на осакатяването и смъртта на деца. Малко странно е отвращението му от убийството като акт Thinking Образът му е полемичен, а ние си падаме по такива Wink
За Хю все още не знаем причината newsm78 При него раздвоението на личността е направо паталогично. Каква е причината - външно обстоятелство, свръх развит инстинкт за самосъхранение или повреден ген (все пак още си мисля, че са си рода с чиче) newsm78 Май са му отредили ролята на Дарт Вейдър.

За Халата не искам да ви разубеждавам - така я усещате, просто изреждам нещата около нея, които ме смущават.

- виждаме колко разумна, спокойна и щедра в подкрепата си може да бъде, защо ли сестрите са й преиначавали името newsm78 Осланям се на преценката на Аслъ -  интуитивна и точна, за разлика от Ел.
- защо направо долетя със скоростта на светлината като разбра за парите newsm78 Хич не ми прилича на опечалена и изстрадала вдовица
- защо прескочи формалния и неформален управляващ холдинг Дезинер newsm78 Защо не остави избор newsm78 Какво като Аслъ (напоследък доста й претъпиха проницателността) и Левент приеха, в бизнеса си има правила.
 - Хала изглежда познава отблизо семейството на брат си, познава и историята му. Защо се хваща само за демирови, а Тайар остава сякаш извън полезрението й newsm78
- още преди да опознае по-отблизо сем. Демир, тя беше против Елмер.

Може всички тези уж малки намеци да се окажат случайно подхвърлени, ама мене ми се връзват с лукавостта на Хала.

По класа тя може да се сравнява само с Тайар. Явно не е психопат, но каква й е играта Thinking

Между другото нали щяха да ни занимават с Тайар през 2ри сезон, ами той половината мина Mr. Green

Хала я гледам подозрително, но не я съдя за драстичния й план. Болезнено, но мигновено разкритие. За мене виновникът си е Йо. В колкото и неподходящи моменти да го е питала Ел, въпреки незнанието му за назначението на Ипек Naughty Истината не застрашава Ел. Тя щеше да приеме истината нормално, без сътресения и проблеми. Тя просто му вярваше и доверяваше безусловно. А и е много по-широко скроена и уверена от Йо.  

От трея много не се разбира последователността, освен че започва с продължение на 31 еп.

Линка, не знам как свършва визитата в махалата, но може би двете най-големи любови на Йо не се гледат намръщено една друга, а просто са стреснати от нечии викове Thinking

Радвам се, че ни върнаха напрежението, за начина няма много да придирям Laughing

И още нещо - моля се Хала да е станала рекламно лице на червилата В КПА. Елифче беше толкова естествено хубава и неподправено млада.

Хубав ден Hug

ПП Сабина, не само в този еп. показаха Ел като истеричка Peace Може при нея проявата на емоционална нестабилност да й действа здравословно Thinking Изпуска парата,бързо се взема в ръце и си фокусира погледа.
За съжаление при Йо не е така, емоциите го държат доста по-дълго и определено му пречат. И му трябва някой, който не само да му отвори очите, но и упорито да го подкрепя, докато се съвземе и приеме истината и действителността.

# 179

Арт ли е, бутик ли е  Sad , да си го погледне Баги и реши дали има колекционерска стойност Wink

Въх,тази комбина не я бях срещала  Rolling Eyes Нормално, Сем е с милиони фенове Wink Бих ги гледала в комедия с удоволствие, не искам вече разплакана Туба Sad

А на мен ми беше време да покажа поредният любимец в подписа ми. Пльоскам Чанинг Тейтъм и му посвещавам днешния студен ден. Изваждам от архива любими филми с него и ... Shocked Shocked Heart Eyes
Надин Hug Колекциите ми са темни, с общи усилия ги попълвам Heart Eyes

За Джем Йелмаз в края на ПС имаше информация, че  и той е бил запленен от Туба и я е поканил в свой проект. Дано да я покани пак, защото и комедийните роли много й допадат. Да гледаме в нещо съвсем различно.

Добре че си призна за подписа, че от няколко дни все се каня да те питам. А всъщност кой е красавецът?

Последна редакция: пт, 09 яну 2015, 12:42 от Bagi

Общи условия

Активация на акаунт