Че сте баби, а и че сте от страната на младоженеца...

За бабите, да са живи и здрави, а и ние, дето засега сме само с виртуални внучки, да се сдобием с реални, когато му дойде времето и навреме!
Целуни ме бързо (с превод и много целувки
http://vbox7.com/play:551c4ba2
А за героите на нашия сериал - само няколко думи.
Елиф няма да я обсъждам. Прекрасна игра на Туба. Наистина е много талантлива и усещам всяка емоция на Елиф - плача с нея, и съм щастлива с нея.
Прави ми впечатление колко естествено плаче, как цялото й тяло участва, не само лицето, колко обрана и изразителна мимика има, така че съмнения в чувствата й нямаш. 
Нещо прочетох в другата тема, че целувките им вече не били дълги и изразителни. Изобщо не съм на това мнение!
Мисля, че целувките им са много естествени и красиви!
Дори да са кратки, а и вероятно маркират, но това изобщо не личи, толкова добре го правят! 
Злати
беше сложила една снимка от последния епизод, ще я потърся! 
За разлика от Баги
на лелчето й имам пълно доверие, мисля, че обича племеничките си, че е умна, интелигентна и хитра. Знае какво прави и има за цел да защити Елиф. Вярно, че съдейства за доста грубото отваряне на очите й, но вероятно смята, че е с лечебна цел. Да се излекуваш от любов не е лесна работа!

Таях надежда, че Ипек ще разкаже всичко на Елиф, че ще й стане приятелка. Но явно сценаристките не смятат, че приятелство между жени е възможно!
Въпреки, че те самите май бяха приятелки?
Такова ли мнение имат за собственото си приятелство, се чудя... 
От трея се разбра, че Йо няма да се е прибирал, че никой няма да е обяснил на Елиф подробности и т-н. Ако бях на мястото на Елиф нямаше лесно да простя на Пелин, че не я предупреди, а уж приятелка се пише! Но Пелин не предупреди и Йомер, май и на него не му е точно приятелка. Изобщо Пелин е пълно разочарование за мен, а и актрисата е толкова слаба, на мен ми е и некрасива.
За останалите утре, че много стана!

Лека нощ!

КанелА
благодаря!
Отбивай се понякога. Вероятно си толкова приятна, колкото е името ти! 
/ да поздравя заслужилите баби от ятото ни 

/ и не може да обели две думи на кръст да защити семейството си
И ще бъде отсвирена
Като непоправима романтичка се надявам любовта да победи 

да разбера, че ме използват за прикриване на нещо ( а това с парите си беше така ), също бих се опитала по най-бързият начин да разбера причината. Видяхме и че леля дойде за малко, но след видяното реши, че сестрите имат нужда от някой, като нея и остана. С последният план малко ми избяга усещането около нея, но се надявам това да е повече за пълното разкриване на Хюсеин и нещо като тест за Йюмер. Така както и Арда му каза - ''избирай или аз, или брат ти'' накратко от фрагмана.

Ще видим, желанието най-вече да остане, а после - реализацията.