Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-208 тема

• 47 775
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
   Този Джем Йелмаз го взех за актьор и изтръпнах. Stop Но за комедия става. Там красавци не са нужни. Макар че и "20 минути" пък доказаха в драмата. Какъв е всъщност?
   Баги,

Скрит текст:
аз само споменах, че се смяхме на сцената с превода на 9 милиона (сложиха каруцата пред магарето). Тук само трябваше да кажат, че насрочват събрание на акционерите и след решение на общо събрание, ще се продадат акции за 9 милиона на Леля(ако наистина има такова решение). А пък при почти фалирала фирма сметката да не излезне, че Леля е собственик на 99% от капитала? Laughing Иначе кой ще преведе предварително пари за едно "честно, обещавам"? А прането на пари? Италия, родината на банките, на мафията - не може да е без закон за прането на пари. Метин се разхождаше като господар на банката - тя естествено мълчи и играе рисковано. Сигурно имат и план за бягство шефовете на клона. САми има информация от Омер, свидетел като Елиф и доказателствен материал, който Метин услужливо й пращаше, как се подписваха документите от нея в офис X на банка Y. С това той веднага отива при колегата в Рим и италианската финансова полиция просто нахлува веднага в първата банка(Y). Няма как прокурор да откаже това. Че те у нас ДАНС възложиха на други нещатни български граждани задължението за следене за пране на пари, та Италия ли ще е по-назад? Но заради "приказката" си затварям очите.  Важното е да се забавлявам.

Сравнения(някои го знаят в детайли) Laughing

https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/70E3BC76EB1165026525218017280_3 … R.eiD4LPc0nBWjlOt

Още не мога да преглътна НЕкупуването на розови диаманти от Дядо Коледа,(затова не се отказват 7 метра злато, пък после алъш-вериш Joy) и изпращам този клип с намека "сещай се":

Видео от отговора на родните "романтици" не очаквайте. Sunglasses

Последна редакция: пт, 09 яну 2015, 14:16 от sabina_k

# 181
Сабина  Hug права си, а най си права, че това е приказка (филм)...  Peace
Има доста несъответствия, почти във всеки епизод, ама...  Stop

Баги  Hug ако задълбаем... страх ме е, къде ще стигнем...  ooooh! ooooh! ooooh!

Няколко думи за мама Елван:
Представят ни я като добродушна, великодушна, гостоприемна и мила женица, отгледала сама двама достойни синове. Но аз лично не я харесах от първата минута във филма - отношението й към Мелике, показното благородство и т.н. не ми допаднаха. Предпочитам човек с позиция и ум, като Халата.  Twisted Evil

Хубава грейка.  Peace

# 182
Сабина  Hug права си, а най си права, че това е приказка (филм)...  Peace
Има доста несъответствия, почти във всеки епизод, ама...  Stop

Баги  Hug ако задълбаем... страх ме е, къде ще стигнем...  ooooh! ooooh! ooooh!

Няколко думи за мама Елван:
Представят ни я като добродушна, великодушна, гостоприемна и мила женица, отгледала сама двама достойни синове. Но аз лично не я харесах от първата минута във филма - отношението й към Мелике, показното благородство и т.н. не ми допаднаха. Предпочитам човек с позиция и ум, като Халата.  Twisted Evil

Хубава грейка.  Peace

Хубава е грейката, но и цената ще й е хубава Crazy Важното е, че е с дълбоки джобове, автомат можеше да скрие Елиф. Joy А аз, ако бръкна в джобовете до дъното, цялата ми ръка ще влезне. rotfImbo
   Мама Елван не я коментирам, защото може изобщо да не съм в час с някои табиети на тази прослойка. Достатъчно ми е, че Фатма и Хатидже са там. Имаше само минута слава, но си е тя. За нея си е злобно изкзване за "парада на снахите", но  си беше истина.
   Лелята не харесвам и най-малко може да има претенции към Елмер за социално различие. Доколкото разбрах в детството са били бедни. И е време турците да се преборят с тези почти индийски женитби, но с господстваща религиозна партия в момента е кауза пердута.

Последна редакция: пт, 09 яну 2015, 15:14 от sabina_k

# 183
Привет! Hug Hug Hug

# 184
# 185
  • Русе
Здравейте!  Hug

Днес, заради студа се прибрах по-рано и отваряйки фейса виждам нови за мен снимки - едната вече е тук Саби  Hug, а ето и другата

... и на двете Туба е с по-къса коса отколкото я виждаме сега - дали са стари?  newsm78

ooooh! Докато се постопля ще ви прочета  Wink и после пак ще се обадя  Peace

# 186
Нови снимки, кеф!  Peace

А това е за повдигане на темата, щото явно всички сте заети!  ooooh!

# 187
  • Русе

Линка  Thinking ама защо ми се струва, че в епизода косата на Туба е по-дълга  newsm78 - дали е подкъсена или е по-стара снимка, но якето е от КПА, а и в началото на сериала беше с по-къса коса  newsm78

# 188
# 189

Добра вечер, момичета  Hug Hug Hug

Лина  Hug радвам се, че си ме разбрала, точно това имах в предвид  Simple Smile  Но въпросът си остава - за кого друг знае Метин/освен за  Али/ , че е къртица в полицията  newsm78 

Баги  Hug за Хала  newsm10

Цвети  Hug

И малко красота

# 190
    dani, Метин се усещаше, че Чиче има и друг в полицията. Той имаше връзка само с Али. Сега разбра кой е - Хюсеин.

Последна редакция: пт, 09 яну 2015, 23:10 от sabina_k

# 191
  • Русе
Дани  Hug вече си получила отговор за другият в полицията, а аз само да допълня, че... освен че не знаеше кой точно е той, Фатих каза, че много по-силен от Али, та... затова и когато видя в първия момент Хюсеин той го прие, като полицай, а после... всичко му се изясни.  ooooh! С какъв ужас само гледаше след убийството, а уж той беше престъпника...

Коя ли е успяла да се снима с Туба?

# 192
# 193

Сабина, Цвети  Hug когато Метин беше арестуван, а майка му отвлечена, Метин не постави ли условие на Йо, че ще им каже за 2-рата къртица,ако спасят майка му  newsm78  В такъв случай той знае кой е... Може пък и аз да съм останала с такова впечатление... Както и да е, не ми се рови да търся този момент, грипа ме съсипва вече цяла седмица  Cry 

Лека  smile3524

# 194
Дани, доколкото си спомням тогава Метин знаеше за втората къртица, но не знаеше името му, нито го беше виждал Peace

А ето нещо, за което аз не бях чела:

Сегодня Берги с подружкой, возле выхода из торгового центра. Журналисты спросили "как она относится к Тубе,каторая недавно была в Америки?"Бергюзар сказал-"Туба наша гордoсть"

Не познавам Берг, но чест й прави това изказване, предвид че и тя беше предложена за същите номинации newsm10
Жалко, че по медиите и феновете ги противопоставят Stop

Общи условия

Активация на акаунт