Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-208 тема

• 47 778
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Във фейса са го превели:
Скрит текст:
"It was tuesday or wednesday, a boy who I dont know asked me the day at central park, i replied 'its saturday' he said 'I think so too' and throwed away the ball on his hand and run behind it."

Сряда  или четвъртък в  парка едно момче, което не познавах, ме попита кой ден сме. Отговорих: "събота". То каза: "и според мене е", хвърли топката, която държеше и хукна след нея".

Лека нощ и от мене Hug

# 196
Здравейте Hug
Привет на нощната смяна Hug

"В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва."
Елиф Шафак

Настъпват трудни дни за Йомер и Елиф.
Трябва да победят трудностите, да съхранят любовта си
 и продължат заедно напред пред още по големи изпитания.

Запазете си усмивките,
наградете си душичките
и включете се в отбора
на усмихнатите хора
ПРИЯТЕЛСТВОТО Е МАГИЯ.
Днес очакваме превод ,снимки ,подсказки каквото и да е.
Хубав и спокоен ден, а на работещите спорен  ден.  bouquet

# 197
   Здравейте, Запленени! Hug

"Слагам" кафето и се отдавам на напрежението:

Баги, поне от месец е това с Бергюзар Корел. После имаше и обща снимка - тя,Туба  и сценаристката, която пребори рака.

Последна редакция: сб, 10 яну 2015, 09:27 от sabina_k

# 198
Добро утро!  Hug

Направо ме гътна с този колаж!  Heart Eyes  Красота!  Heart Eyes

Днес чакаме превод и нов трей. Дано да стане.

Приятен ден!  Hug

# 199
  • Русе
Добро утро!  Hug

Вичи, Линка  Hug

Саби  Hug ама Баги  Wink не е писала, че това с Берг е ново, просто не е попадала на инфото  Laughing

То и аз го мернах преди време на турски, ама на руски не съм, а вторият го разбирам за разлика от  Wink първия  Laughing

Баги  Hug и на мен много ми хареса колажа с Туба  Peace

# 200
Все се каня да питам, има ли такова списание, или е колаж.

Питах гуги, ама той не знае за него, ако го има де...
Не мисля, че е възможно гуги да не знае нещо!  Naughty

# 201
Хубав ден желая на ятото! Grinning Peace Hug

Сабинка, то напрежение покрай Гришо  не се получи, но аз се надявам на преведен епизод, та да компенсирам Mr. Green Mr. Green

Bagi каза, че всички правим колекцията, това от мен:

След малко ще съм с такъв поглед към монитора, че имам една "Игра на кодове" да разгадавам Joy Joy Не знам дали ще ми хареса, ще докладвам после Wink

# 202
Все се каня да питам, има ли такова списание, или е колаж.

Питах гуги, ама той не знае за него, ако го има де...
Не мисля, че е възможно гуги да не знае нещо!  Naughty

Според мен е колаж. Стара сесия за нова корица  Naughty А списание може и да има, но отдавна не хвърлям поглед към думата girl  Sad Виж, да я слушам може Joy

# 203
Мерси, Надин  Hug! И аз така си мисля.  Peace

Чудя се, дали след тази физиономия

няма да последва такова действие

и Ипек да си намери майстора!  Joy Joy Joy
Вече няма да се учудя.   ooooh!

# 204
  • Пазарджик

Здравейте мили приятелки!  Hug Hug Hug Hug

Добре че го имам този "оазис" и Вас. Тук винаги е светло и топло.  newsm53  love001

Мерси, Надин  Hug! И аз така си мисля.  Peace

Чудя се, дали след тази физиономия

няма да последва такова действие

и Ипек да си намери майстора!  Joy Joy Joy
Вече няма да се учудя.   ooooh!

Мисля си и аз за тази Ипек. Защо тази създала у нас усещане за умна полицайка отиде на гости у мама Елван.
Моите варианта са два -
1. Умната полицайка не е толкова умен човек. Поне да беше предупредила Йомер,
това и неговия дом въпреки поканата на Хюсеин.
2. Ипек е от категорията "селски хитрец" и играе комбина с Хюсеин аби.
За мен по вероятен е втория вариант, като се има в предвид, че Али даде номера и на Хюсеин и той и каза по телефона, че я чака в Истанбул в полицейското.
Ако е дошла да си върне Йомер, с много "мръсна" интрижка започна, въпреки че създаде у мен впечатлението, че го познава доста добре. Дано в следващият епизод разберем поне част от истината. А Елиф се надявам след като преспи, на следващия ден да се държи на достойно разстояние от тази интрига в която я замесиха Хюсеин и любимата и леля, която реши да я "лекува" от любовта с шокова терапия.
Стига толкова, че се "олях", но сериалът ме вълнува и чакам развитието му с нетърпение като всички Вас.

Пожелавам Ви щастлив и усмихнат ден!   love001  love001  love001

# 205
Добро късно утро! Laughing Hug Hug

Вичи HugСабина HugЛинка HugЦвети HugНадин Hug

Днес рожден ден имат Тони Димитрова,Тервел Пулев и Род Стюарт-70год.! Peace

Като Бургазлийка ето ви изпълнение на Тони Димитрова-''За тебе хората говорят''! Heart Eyes

http://youtu.be/h4gmbH4ZL4w

В очакване на превод и всичко,което решат да пуснат! Peace

Приятен ден! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

ПП Гуга Hug

# 206
 Момичета Hug
Да благодарим за превода newsm51

Здравейте eлмазчета!

Приятен уикенд!  Hug

Kara Para Ask - Черни пари и любов - 31 епизод bg sub

линк за теглене:    http://we.tl/9JVVs9m3Se

https://www.youtube.com/watch?v=bg71I5AAbns&feature=youtu.be

http://vbox7.com/play:af0fc000f1

http://www.dailymotion.com/video/x2eevw7_kara-para-ask-%D0%B5%D0 … 4-31-1_shortfilms

Благодаря на Мериам, Лили и Алекс за реализацията на епизода!

Приятно гледане!  Hug

# 207
  • Русе
Вичи  Hug като видях превода и...  Wink веднага го захапах нетърпеливо  Laughing

Сега вече съм готова, но ще споделя мисли по-късно  Wink хем да поолегнат малко, хем и да свърша нещо, ама това трябва да го споделя с вас -

Един немски сайт ( не зная точно какъв е, но пише на немски, та...) е публикувал снимки на 20 жени с най-красивите очи и...  Wink познайте кой е там - ТУБА!  Crazy

20 Frauen mit den schönsten Augen

http://www.oidaa.com/20-frauen-mit-den-schonsten-augen/

Макар снимката, която са използвали да е стара и не толкова показваща красотата на очите и, по-важното е, че все пак е там и то сред доста популярни световни имена от миналото и днес  Simple Smile

# 208
Докладвам, че и аз изгледах епизода. Продължавам да се ядосвам, че Туба е родена в Турция  и там трябва да снима Crossing Arms Повече не коментирам  Naughty Много глупав ми се видя факта, че точно Елиф трябваше да каже за трагедията на семейството на Бахар, и то по телефон... ooooh! ooooh! ooooh!
Непонятно ми е, защо в този епизод я превърнаха в госпожа , навсякъде по света е прието до официален брак да си е госпожица Thinking

Това с размахването на пистолета от Елиф, спокойно можеха да го спестят. Явно и Туба така е мислела, защото не и се получи изиграването. Много литературни фрази изрече за такова шоково състояние. А Чиче не ми беше смешен, защото на мен ми е противен като външност, и нищо свързано с него не би ме забавлявало.
Аслъ ме "уби", чака Леля, за да и каже какво да прави с детето си Sad Въх, а някои я искат до Левент Sick Не го давам, колкото и да е умна и проницателна...си е на моменти откачалка, та дрънка.

# 209
Изгледах епизода! Много ми хареса!  Peace
По мое мнение беше много добре драматургично изграден, възходяща градация на напрежението, интересни обрати и т.н. Разбира се, вмъкнатите за публиката романтични моменти си бяха кръпка, и не се връзваха, но нали трябва да се угоди на зрителите!  Simple Smile
Излишни бяха стрелбата по Тайяр, историята Демет - Мерт, романтичните изненади на Йо. И не, че не ги изиграха добре. Според мен Туба се справи отлично като истеричка, но този момент не отговаря на образа, който й градиха до сега. Или поне на мен не ми се връзва. Разбирам, че други го намират за нормална реакция. Няма лошо.
Като махнем това, всичко друго ми хареса. Отношенията Нилю - Метин -Мерт, Елиф - Йо - Ипек, Тайяр -Хюсеин - Недрет.

Пелин направо й свиха образа  до една тъпо усмихваща се глупачка, дори и приятел не е. Пълно  разочарование. Явно и тя, като Бахар, е разочаровала сценаристите.  Laughing

Арда дали няма да даде фира?  newsm78
Чудя се, имам ли причина да се тревожа за отношенията Ипек - Йо. Ако следвам мнението на Фатма  Ипек е дошла да си върне Йо. Може и да е права. Никога не бива да се подценява мнението на злобните хора, те обикновено надушват себеподобните си.  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт