Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-208 тема

• 47 784
  • 740
  •   1
Отговори
# 210

Момичета  Hug Hug Hug

Изгледах епизода с превод и започвам сериозно да се притеснявам за Арда... Хю започва да си изпуска нервите...

Ипек май няма намерение да си връща Йо  newsm78 интересува се само да си върне детето, а и как ли се е забъркала с този престъпник - мъжа ѝ  newsm78

Да почетем и другия рожденик - Род Стюарт

http://vbox7.com/play:m664201493&al=2&vid=12220906

Лина  Hug Пелин вече само присъства на снимките от близо...

Последна редакция: сб, 10 яну 2015, 19:32 от dani_kovacheva

# 211
  • Русе
Линка  Peace този път не съм съгласна с мнението ти за Ипек, а по-скоро с това на Дани  Peace, макар и да не ми се видя много разстроена и търсеща детето си ( освен разпита - нищо друго не ни показаха)

... но с думите и, когато се интересуваше за връзката на ЕЛМЕР ( как е започнала и т.н.), а после и посрещането и в дом Демир и думите на мама Елван ( поведението и на мен лично  Naughty никак не ми хареса, аз не бих постъпила така, макар да се имам за добър човек, но...  ooooh!) - тя все пак даде да се разбере, че миналото е забравено и всички вече са с уреден и щастлив живот, та - не я срещат, като бивша или бъдеща любима, а приятелка от детството на Йомер. Друго и самата Ипек след появата на албума седеше на тръни, не и хареса това развитие, стори ми се притеснена и дори се надявам тя първа да започне с обясненията, още повече сега когато знае за подозренията около Хюсеин и може да и щракне и защо всъщност е поканена  Thinking

# 212
Цвети  Hug, Дани  Hug А задавате ли си въпроса защо Ипек седеше на тръни.  Thinking Тя от къде знае, че Хю иска да раздели Е. и Й.? Не седеше ли на тръни просто от неудобство и от незнание докъде знае за историята им Елиф? Тя може да подозира Х. че е предател, но че иска да раздели брат си от любимата му? . Умна е Ипек, но няма представа за тези неща, а и няма причини да се се сеща каквото и да е.
Вярно, че може да идва само за детето си. Но е жена. Като такава може да се изкуши да си върне отново Й. или просто да премери сили с красавицата Е. Ако наистина е избягала при по-богат съпруг, нямаме причини да си мислим, че е света вода ненапита!
Имам двояко чувство за Ипек. Струва ми се, че под вида на "божа кравичка" се крие умна и хладнокръвна жена, която си е направила сметката!  Peace

# 213
  • Русе
Линка, то няма как Ипек да знае, че батко иска да раздели ЕЛМЕР, ама с това какъв двойствен живот живее, защо да не заподозре умисъл и в това? Все пак Елиф е замесена по една или друга причина с разследваните събития, а той там - лъже и не му е чиста работата, та...  Thinking би ли искал сближаване с нея? Докато с Йомер си е просто свързан и въпреки това го лъже.  ooooh!

# 214
Здравейте Hug
Много мъка и разачорование от лицата им.

Изгледах серията и пак казвам с превод си идват нещата.
Много неща започват да се разплитат.
Повтарям се, но пак казвам, че Арда постъпи най приятелски
спрямо Йомер, колкото и трудно да му беше.Тъй като на Хю му се
подпалиха панталоните, да не вземе да ликвидира Арда, но веднага
всички ще го заподозрят него, даже и  Али и той го заподозря в убийството на Бахар
и навярно ще си измие ръцете с него.
Избухването на Туба пред Чиче с пистолета ,това беше изригване на вулкан от
отрицателни емоции,които бяха се натрупали в нея.
Лелята не работи с Хю , а  против него, всичко е да падне в капана,  Хю и той падна.
 Хитра лисица е и няма да се даде.Ще си отмъсти заради Елиф.
За Ипек не всичко е приключило по отношение на Йомер.След като не те интересува даден
човек, защо правиш изказвания,едвали ,че новата приятелка е неподходяща за Йомер.
Смятам, че беше крайно неподходящо посещението  в дома на Йомер,който предполагам,
че  Mr. Greenще бъде  #2gunfire
Мама Елван, не я разбирам, че посреща така човек, който е причинил мъка на детето и
прегръдки ,целуфки , това не е уважение към собственото ти дете.Аз лично няма да го
направя никога, някой ще е причинил мъка на детето ми  и аз да го посрещам.
Пелин не е приятел на Йомер,много работи му спести,може Ипек да и е приятелка,
но и Йомер и е другарче.Също така можеше да му каже за посещението  у тях, но
да живее интригата.
Ипек, има цел,дано излязат криви сметките, тя разчита ,че ще съумее да си върне
Йомер,разпалвайки заспали чувства.

Последна редакция: сб, 10 яну 2015, 21:22 от vdleri Вичона

# 215
Здравейте! Hug wavey wavey

Да се отчета,че и аз успях да изгледам епизода! Peace
Вече сте написали впечатленията си!Хареса ми епизода,кое съшито,кое кръпка,за да вмъкнат всички герои с реплики и действия! Peace
Да отбележа само,че Ипек се е омъжила за богат мъж,но сигурно парите са от незаконен бизнес!
И аз неодобрявам постъпката на Елван.Може да си простил,но да е посрещаш като гост!
Дано с Арда не се случи нещо лошо!Не дадоха развитие с бившата му!
За романтиката Ел и Йо си се справят.... Two Hearts Heart Eyes

Скрит текст:
Утре ми се налага да пътувам.И внучката ми ще идва на гости.Така,че повече ще ви чета!

Приятна вечер!   Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 216
Здравейте Hug
ПРИЯТНА И НЕЖНА ДА Е ВЕЧЕРТА ВИ ПРИЯТЕЛИ!
ЖИВОТА Е ПРЕКРАСЕН, КОГАТО СИ ЗАОБИКОЛЕН ОТ
ИСТИНСКИ И ВЕРНИ ПРИЯТЕЛИ! ДА ПИЕМ ЗА ТЯХ

Поздрав за всички дами

Скрит текст:

Род Стюарт - Казвал ли съм ти скоро

Злати HugЛина HugЦвети HugДани Hug

# 217
Здравейте мили момичета,  Hug

Изгледах епизода с превод и много ми хареса.

Надин,  Hug стрелбата на Елиф по прозорците на Тайар беше като дърпането на ръчната спирачка по време на движение на колата. Сценаристките описват Елиф като взривоопасна. Човек на изкуството, поддаващ се повече на емоции, отколкото на разум. На мен ми хареса как освободи отрицателната енергия. Смятам, че един умен човек не би я предизвиквал повече, но Тайар според сценаристките ще го направи.

Благодаря за хубавата музика на Род Стюарт! Моята любима негова песен е:

Скрит текст:
Аз отплувам, аз отплувам,
прекосявайки морето, към дома.
Отплувам, носен от яростни води,
за да бъда близо до теб, да бъда свободен.

Аз политам, аз политам
 като птица достигнала небето.
Аз политам преминаващ високите облаци,
за да бъда със теб, да бъда свободен.

Чуваш ли ме, чуваш ли ме?
През черната нощ много отдалече,
дори за последно навеки опитвам
 да бъда с теб този, за който мога да казвам.

Чуваш ли ме, чуваш ли ме?
През черната нощ много отдалече,
дори за последно навеки опитвам
 да бъда с теб този, за който мога да казвам.

Ние отплуваме, ние отплуваме,
прекосявайки морето, към дома.
Отплуваме носени от яростни води
 за да бъда близо до теб, да бъда свободен.

О, повелителю, за да бъда близо до теб, да бъда свободен.
О, повелителю, за да бъда близо до теб, да бъда свободен.

# 218
Добра нощ! Hug
Благодаря на Мериам, Лили, Алекс, Рина!

Всичко прочетох, но в момента гледам епизода и ще споделя и аз впечатленията си по-късно. Peace

Мира, Вичи, Злати, Цвети, Лина, Дани, Надин, Гуга, Баги, Канти, Сабина, КанелА, Hug Hug Hug

# 219
Здравейте Hug
Привет на нощната смяна Hug

"Не бива да губите вяра в човещината. Тя е като океан - ако няколко капки от него са мръсни, това не прави целия океан мръсен." Ганди

Много мъка ще  им причинят

В очакване на снимки ,подсказки и всичко друго,което
ни поднесът

Спокоен и усмихнат ден.  bouquet

# 220
Привет Hug
Благодаря
Това е и една от най-хубавите думи в нашия речник, означава "дарявам благо, добрина, добро".

Когато чуем „Благодаря" след услуга или добро дело това автоматично ни кара да се чувстваме по-добре. Думите, с които изказваме благодарност, имат магически свойства - с тяхна помощ хората доставят радост един на друг, показват внимание и разменят положителни емоции - нещо, без което живота ни би бил мрачен.
За някои тази дума е вълшебна и не трябва да я забравяме. Важно е думите на благодарност да се изговарят от сърце.
Благодаря!

# 221
  • Русе
Добро утро!  Hug

Вичи  Hug

И от мен - БЛАГОДАРЯ!   bouquet

С този пост  Wink докато се доразсъня - само поздрав, пък после  Simple Smile - ще видим какво ще ми дойде до клавиатурата  Joy Joy Joy

Та... хубава, слънчева и топла неделя за всички!  Hug

# 222
Добро утро!  Nature Sun With Face Hug

Вичи, Цвети, Hug Flowers Rose

Пътят към темата! newsm51

И от мен едно огpомно БЛАГОДАPЯ!!!   bouquet

Приятна неделя! Grinning Hug  bouquet

# 223
# 224

Момичета  Hug Hug Hug

Думичка, която трябва да се ползва не само на днешния ден  Wink

Мето май ще закъса или снимката е от трансплантацията... дано да няма втора...

Общи условия

Активация на акаунт