Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-208 тема

• 47 788
  • 740
  •   1
Отговори
# 225

Защо ли си мисля, че детската снимка не е на Туба? newsm78 Туитнаха я и я слагам тук.

дани, снимката е от операция "ляв бъбрек". А Чиче може да е хвърлил око и на десния, но дано ни спестят още веднъж "романтичното място"(чифлик на Чиче, в който очаквахме романтик-сцени, а получихме операционна. Laughing

# 226
Здравейте! Hug wavey

Прибрах се и минавам да се разпиша! Laughing

Много хубаво беше времето днес и сигурно сте на разходка! Peace

Вичи,Мира,Рали,Цвети,Сабина,Дани, wavey Hug

Приятна вечер! Hug Hug Hug

# 227
# 228
Здравейте момичета!  Hug

Днес, в деня на думата "Благодаря!" (много я обичам, както да я казвам, така и да ми я казват  Simple Smile!) искам да благодаря на всички вас, че избрахте тази тема да споделяте нещата, които ви вълнуват!  Hug

Да благодаря и на Туба, че я има, че е толкова талантлива и красива, и за това, че с присъствието си на екран ни събира тук да си общуваме, а с много от вас сме се виждали и на живо!  Simple Smile
Явно е изиграла роля и в нашия живот!  Peace

Благодаря и на екипа, превеждащ сериала, на Ринка  Hug за това, че създава нашето виртуално гнездо!  Hug

Да сте здрави и весели всички, за да се срещаме на тези странички!  Hug

Надявам се и светът да стане много по-добър след днес!  Hug

Скрит текст:

Приятна вечер!  Hug

# 229
  • Русе
Красива и Благодарна  Wink е днес темата ни   bouquet

Затова заслугите са на всички включили се и продължаващи да се включват - отново БЛАГОДАРЯ   bouquet

Благодаря - за настроението   bouquet

Благодаря - за споделените размисли и музика   bouquet

Благодаря и най-вече на любимката ни, която ни събра и дори запозна реално с някои от пишещите   bouquet

# 230
  • Русе
Линка  Peace за посланието - ДАНО!  Praynig

# 231
  • Сливен
                          Привет, Запленени дружки! Hug

В деня  за благодарност, искам да благодаря на всички, които ме поздравиха за именния ден! Бях много заета и от Богоявление не съм влизала в темата.
   Благодарение на вас, имах прекрасен ден!
   Извинявам се на всички, празнуващи на Ивановден, че не можах да ги поздравя. Да са живи и здрави!

Само да кажа, че довечера от 20 часа по Нова тв ще дават - Следващите три дни, с Ръсел Кроу. Който желае да си припомни  откъде започна "20 dakika".

Благодаря Ви, момичета!
                Приятна вечер, момичета! Hug  bouquet

# 232
  • Сливен

# 233
# 234
  • Сливен

Линка,  Hug благодаря!   Това от кога е? Пише ли?

# 235
  • Сливен
          Линка, сега видях, че е явно на излизане след церемонията на EMMY.  Вижда се тоалета и под коженото яке.

# 236
Боби  Hug добре че сама го откри, защото аз не видях. Беше публикувано в туитър, и понеже е ново, направо го сложих.  Peace

# 237

Лека нощ!  Hug

# 238
# 239
Здравейте Запленени дружки в деня на думата "Благодаря"

Много е красива и с дълбоко значение думата на български- дарявам благост  Peace Наистина, когато е казана от душа и сърце, и даващия и получаващия усеща тази благост yes
Така, че БЛАГОДАРЯ на всички вас мили виртуални приятелки (с някои от които имам щастието да се познавам и лично Heart Eyes), за всичко прекрасно - инфо, снимки, клипове, колажи, с които изпълвате къщичката ни  newsm51

Благодаря най-вече на Туба  smile3525, за това че ни заплени (за кой ли път Laughing) и направи така, че да се радваме и очакваме с нетърпение всеки неин следващ проект Peace

Благодаря  и на Ринка   bouquet за къщичката ни и на всички момичета   bouquet, които превеждат сериите и информацията около сериала

Надявам се и светът да стане много по-добър след днес!  Hug

Скрит текст:

Линка  smile3521

За съжаление все още не съм доизгледала серията с превод Sad Но от това, което видях ми стана ясно, че Леля реши да играе в комбина с Бате, след като разбра от Ел, че Йо не й е казал за това коя е Ипек. А Хю й подхвърли преди това, че Йо се страхувал да каже истината на Ел. И съответно Леля, реши, че и Йо не е искрен с момичето й. И за да предпази Ел реши, че е по-добре Елмер да се разделят. Но ще видим по-нататък дали само това са й подбудите Thinking За сега Леля ми е многопластова  и мисля, че действа така без користни мисли за някаква облага Peace Ако имам още нещо да споделя след като изгледам серията - ще се изкажа Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт