Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-208 тема

• 47 790
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
  • Сливен
                                    Привет, Запленени! Hug

Да са живи и здрави именниците днес!

Снощи отново изгледах по Нова "Следващите три дни". Хванах се , че непрекъснато , без да искам правя сравнение с "20 минути". За пореден път се убедих колко силен сериал създадоха турците. Страхотна игра на Туба, Илкер и всички останали.

Мелек Халаскар

И една Елиф, в Рим.

Хубав ден на всички!  bouquet

# 241
Здравейте Hug
Много мъка, въпроси отговори
Дано ГГ поемат правилния път

Подсказка за 32 епизод // Episode 32 tips

Елиф звъни на Йомер, да иска обяснение, в същото време той й звъни за да сподели чувствата си.
Elif: Предполагам, че вместо да излизаш с едно момиче, ти направо му даваш пръстен, така мисля аз, комисар.
Omer: Аз ще отнема напрежението, умората ти, мисълта ти...
Йомер ще почне да разследва казаното от Арда. Ще започне от Мелике.
Нилюфер е сърдита на Фатих, затова ще опита да се сближи с Мерт.
Метин ще се обади на Елиф и ще й признае нещо. Ще помогне ли това признание на Йомер?
Хюсейн и Тайар вземат съдбоносно решение.
Hüseyin: Не мога повече да удържам това момче.
Tayyar : Най-накрая разбра какво имам предвид.
В този епизод някой ще бъде застрелян. Кой според вас?
Скрит текст:
Episode 32 tips
Elif calls Ömer to confront him same time Ömer calling Elif to share his feeling
Elif: I guess you gave a ring to girl instead of asking her out .This is my feeling about it komiser
Omer: I will take away your your stress... tiredness... and your mind
Ömer will start searching after what Arda said .First he will talk to Melike .
Because Nilufer is angry with Fatih will try to approach with Mert
Metin will call Elif and confessed something which this confession will help Ömer .
Hüseyin and Tayyar edge making a big decision
Hüseyin: I can not stop this kid anymore
Tayyar : finally you understand what I mean
And this episode someone will get shot... who do you think ?
Нека се радваме на слънцето, хубавите моменти, любовта и всичко, което сгрява сърцата ни!

Здравей Нов ден и седмица!

Честит празник на именниците.
Хубав ден  bouquet

# 242
Добро утро и от мен!  Hug

Днес отново имаме именници!  Hug

Честит празник на Танчетата!  Hug
Специално Честит имен ден, Таня Стория!  Hug
Желая ти крепко здраве и огромен късмет!  Hug

Днес си чакаме всичко, което ни се полага за новия, вълнуващ епизод!  Peace

Ще видим как ще реагира нашето момиче, след жестокия удар, който й нанесоха недомлъвките на комисаря. Аз също съм на мнение, че той трябваше да настоява и да обясни ситуацията с Ипек, като знаеше, че леля знае, че е директна и няма да остави нещата така. Но като всеки мъж не се замисли за възможността Елиф да разбере всичко преди той да говори с нея, а се отдаде на собствените си грижи и разочарования. Сега ще му се наложи да се доказва отново, но загубата на доверие как се възстановява!  Sick Подозрението винаги ще бъде като червейче в съзнанието на Елиф, защото тя му вярваше толкова силно, а истината я удари злобно през лицето!  Cry

Желая ви приятен и успешен ден!  Hug

# 243
  • Русе
Добро утро!  Hug

И ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички Танчета   bouquet

А най-вече на нашата Таня  Hug - много здраве и късмет!   bouquet

Скрит текст:

Боби, Вичи  Hug

И аз гледах снощи ''Следващите три дни" - не бях го гледала, първо преди минутите да не си развалям удоволствието със сравнения, а след краят му нямаше смисъл.  Simple Smile Та... знаех, че все някой ден ще го пуснат по тв-ята, а така с дублаж се наслаждавам и гледам по-подробно действието, защото със субтитри все изпускам някой детайл.  Peace

Прочетох и подсказката и както предположих Ел ще иска обяснение, а Йо е решил да говори може би дори без да знае за случилото се вечерта. Е, нормално е малко да се разминат, но...  Wink вярвам, че бързо ще смекчат разприте, защото ги чакат тежки дни...  ooooh! Щом и бати вече се отказва да пази братчето, което го разкрива, а и това прострелване на края  ooooh! - кой ли ще е ?  newsm78
Някой от героите ни ли ще е мишена? Дали той или някой, който се опита да го спаси ще пострада? Или пък е някой от заден план, но с цел натопяване за вина?  newsm78

Притеснявам се основно за Арда и Йомер - да не пожертват първият или да арестуват втория.  ooooh! Ако Арда е цел за прострелване, то... надявам се Пелин да пострада предпазвайки го, че напоследък съвсем я обезличиха, като образ.  Peace

# 244
   Здравейте, Запленени! Hug

Имаме си Таня в темата и да й пожелаем весело изкарване на празника на името й!  bouquet

Вичи, браво че намери подсказка на английски, че аз само на турски. Peace И толкова съм зле с комшийския език, че дори не разбрах, че е на Бисена. Embarassed Следи и за следващия епизод. Praynig

От подсказката не ми харесва, че Елиф ще се прави на ощипана мома заради Ипек. Изобщо не й отговаря на образа. Stop Вие ревнували ли сте от бивши? Минало и заминало. Освен да е обидно приемът на мама Елван на вечеря у дома и Елиф да си мисли, че предпочитат Ипек? Но пак не се връзва. Thinking Сложиха си пръстените. Даже изпълниха "шегата" на Леля. Искат я, с изключение на Хюсеин и то по искане на Тайар. Иначе кой би се отказал от от такава снаха? Laughing А, забравих. Фатма е твърда опозиция. Naughty То нея кой я пита, но ни показват ролята на нахалния до безочливост човек. Хем е на гости, хем вири нос, че и дава категорични оценки срещу т.нар. хазяи Mr. Green
  Прострелян/разтрелян - също. Ако е Арда - мисля, че ще е прострелян. Ахмед днес е доста активен в туитър. Да не е свободен вече и да търси работа? newsm78 Ще се мъча да разузная, но поне да бе писал на морзовата азбука, дори и да я отмениха. Rolling Eyes
  А Метин отдавна го чакам да се съюзява с баджанака, след като не тръгна да става биг бос. Стискането на ръце в 31 серия на никакви други изводи не ме води. Ще "играе" с Тате, докато съберат доказателства за осъждането на Тате и Бате (на Омер). Но ще "тръгва" с Омер, а да не му каже веднага за Бате? newsm78 Само да има серии до юни?

И ние пак гледахме "Следващите три дни" и се зарадвах, че го помня почти целия. bowuu(тогава не пиех гинко билоба Embarassed)

Радост за тези в слънчевите места! Внимание за тези в поледиците!
   Приятен и спорен ден!

- в тон със снега.

# 245

От подсказката не ми харесва, че Елиф ще се прави на ощипана мома заради Ипек. Изобщо не й отговаря на образа. Stop Вие ревнували ли сте от бивши? Минало и заминало. Освен да е обидно приемът на мама Елван на вечеря у дома и Елиф да си мисли, че предпочитат Ипек?

Аз мисля, че проблемът е, че не знаеше за ролята на Ипек в миналия живот на Йомер. Беше изненадана и унизена. Пак казвам, че ако бях аз, ще простя на Йо за амнезията, но винаги ще имам едно на ум.  Crossing Arms

За щастие, Елифче е много по-добра от мен, а и много по-влюбена, та ще се сърди само 5 минути.  Peace

# 246
Добро утро! Hug

Честито на именниците!Таня, здраве и много късмет! newsm51

Вичи,за подсказката! newsm51

Боби HugЦвети HugЛинка HugСабина Hug

Какво слънце имаше вчера,а днес дъжд и вече премина в сняг при нас! Wear Umbrella

Приятен ден и лека нова седмица!   bouquet

# 247
   Забравих.
Скрит текст:
Е, сега вече разбирате, защо се радвах снощи на филма. Crossing Arms
Омер искаше да каже на Елиф за думите на Батко, които Леля му каза. Нали започна със семействата, които не можем да избираме(кръвните) и за да завържат сюжетната нишка, не успя да каже. А ако беше й казал, Елиф нямаше да се съгласи на внезапното гостуване, но пък тогава бих й разбрала "цупенето" или каквото са й спретнали сценаристките. Батко не ме иска и кани бившата (и вече знае) годеница. "Свеки" я е гушкала дори, но тя това няма как да знае. Mr. Green Но изглежда, че сценаристките няма да ги разделят, за да има сцени "аха да се целунат" Mr. Green

# 248

От подсказката не ми харесва, че Елиф ще се прави на ощипана мома заради Ипек. Изобщо не й отговаря на образа. Stop Вие ревнували ли сте от бивши? Минало и заминало. Освен да е обидно приемът на мама Елван на вечеря у дома и Елиф да си мисли, че предпочитат Ипек?

Аз мисля, че проблемът е, че не знаеше за ролята на Ипек в миналия живот на Йомер. Беше изненадана и унизена. Пак казвам, че ако бях аз, ще простя на Йо за амнезията, но винаги ще имам едно на ум.  Crossing Arms

За щастие, Елифче е много по-добра от мен, а и много по-влюбена, та ще се сърди само 5 минути.  Peace

Какво унизително има в това, че не й е казано веднага:"Това е Ипек - колежка, но беше и годеница на Омер." ? А пък от Омер съвсем не го очаквам, след като не я понася в полицейското. Елиф бе готова в 31 серия за разваляне на годежа само заради това, че още не е готов, страх го е - както каза "шаблонни неща". Приемам само условно, че няма богат опит с мъжете, за да знае, че мъжете по принцип не говорят за бивши. А за чая с бивши си е направо табу. Mr. Green

Днес е с нова серия на "Огнено сърце". Колаж от новия сериал на Туба. Пианистът е друг, а Хасрет е обиграна кабаретна певица. Mr. Green

# 249
Обеден поздрав от мен към всички в темата

Честит Имен Ден на всички с имената Татяна, Таня newsm51

Скрит текст:
Татяна е раннохристиянска мъченица. Родена в семейството на богато, но боязливо и криещо вярата в Християнството римско семейство, Татяна поема пътя на целомъдрието от дете. Изцяло проникната от тази вяра, Татяна била посветена за дякониса и всецяло се отдала на милосърдие и непрестанна молитва. По това време на римския трон се възкачва 16-годишният Александър Север (205-238 г.). Той имал еклектични убеждения: равнодушен към вярванията на другите, той не се придържал към един определен светоглед, поради което всред идолите на различните езически божества в дома си имал изображението и на Христос. В негова жертва пада Татяна. Без да гледат на знатното й положение и на нейния безукорен живот, я завели в храма на Аполон, за да принесе жертва. Девойката не само отказала да стори това, но по нейна молитва идолът се сгромолясал и се разбил на парчета.

След напразните увещания на градоначалника да се отрече от Христа, младата Татяна била многократно подлагана на най-свирепи изтезания, като дори изболи очите й и рязали ивици от нейната снага. Според писанията, след всяко мъчение Бог извършвал чудо със своята изповедница - тя се явявала на другия ден излекувана.

Когато веднъж, след целодневно мъчение, отвели девойката в тъмницата през цялата нощ, тя, огряна от нетленна светлина, велегласно славословела Бога, пригласяна от небесни ангели, които лекували нейните страшни рани. И това чудо не трогнало мъчителя. На другия ден той отново я подложил на жестоки изтезания. Уморен от нейната несломимост, безсилният управител наредил да я предадат на изгладнелите зверове, но пуснатият лъв се заумилквал около светата мъченица и ближел кротко нозете й.

Изпълнен със страх да не би подобна гледка да обърне и други езичници към омразната вяра на "галилеяните", управителят наредил незабавно да я обезглавят. Същата участ постигнала и бащата на мъченицата.

Заради големите мъчения, на които била подложена, църквата я канонизира като света великомъченица Татяна.

Имен ден имат жените с име Таня, Татяна.

Танче Пожелавам ти от здраве и добър късмет да не се отървеш Peace

Боби Hug първа си ни подсетила за Татянин ден
Злати Hug а при нас още снощи започна да вали сняг, а сега грее и слънце. Така, че пързалките са ни сигурни ooooh!
Вичи Hug пак си ни заредила с хубави мисли
Цвети, Линка, Сабина Hug и според мен в недоизказаните неща се зараждат проблемите за по-нататък. Йо се опита да й каже, дори й припомни, че са си обещали да си казват всичко и точно тогаава Арда му звънна, че има спешен казус в полицията. Но на Ел й стана ясно, че има нещо сериозно, което той трябва да й каже. Дори по-късно вечерта го попита, но не беше точния момент. Е, сега с това недоразумение, от което е шокирана,  (естествено Peace), след време като й поотмине емоционалната вълна, а и може би след разговора с Йо,който ще имат, ще започне да навързва нещата и ще разбере, че той се е опитал да й каже. Така, че  доверието в него, първоначално ще се поразклати, но после отново ще се възстанови -Линка Peace И мисля, ще е още по-силно,защото беше казано някъде, че след всяко изпитание връзката между двамата се заякчава и става по-здрава yes Така, че в случая  за връзката на Елмер и опитите на Леля , Бате и Чиче(зад него) ще се получи:"Вместо да му извадят очите, му изписаха веждите ", и "Всяко зло за добро" Peace
Колкото до раненият-застреляният се надявам да не е Арда или Йо Peace

Хайде стига, че много се разписах Whistling

Поздравявам всички от ятото с това прекрасно изпълнение  smile3502

https://www.facebook.com/video.php?v=903432753014782

А понеже времето е подходящо за чай Heart Eyes
Скрит текст:

Хубав ден!   love001

Последна редакция: пн, 12 яну 2015, 16:43 от kanti

# 250

Последна редакция: пн, 12 яну 2015, 13:56 от sabina_k

# 251
Мерси Сабина  Hug!

Да се надяваме, че Елифче не е толкова тъпа да търси обяснение от Йомер пред колегите му!  ooooh! ooooh! ooooh!

# 252
Мерси Сабина  Hug!

Да се надяваме, че Елифче не е толкова тъпа да търси обяснение от Йомер пред колегите му!  ooooh! ooooh! ooooh!

Аз пък всичко очаквам. Cry

Малко осветлени

Последна редакция: пн, 12 яну 2015, 14:11 от sabina_k

# 253

Хубав ден и от мен на всички! Grinning Peace И да е студено вън, винаги попадам на "слънчева" Туба в обиколката си да открадна нещо ново Embarassed

Не знам в кой сериал е, но актрисата си е класа Peace /да не казвам, че ми е любимата сериална майка на Туба/

Честит Имен ден на Таня! Hug Наздраве!

# 254
Тая снимка не е ли от снимките на 32 епизод?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт