Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-208 тема

• 47 800
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Тая снимка не е ли от снимките на 32 епизод?  newsm78

Евет. Вече е сканирано. Laughing

Последна редакция: пн, 12 яну 2015, 14:22 от sabina_k

# 256
   Много ми харесва Запазила е детското в себе си. Heart Eyes

За любителите на испанския - преведена песента на Елмер:

Последна редакция: пн, 12 яну 2015, 14:30 от sabina_k

# 257

Цветя и музика съчетани в този клип. Картини на художничката Евгения Кузнецова и музиката на Франк Дювал  Peace

# 258
Подозирам, че ще има скарване за известно време, но ще се наложи Елиф да отиде да каже на Йомер за обаждането на Метин. Дори и скарани, налага се постоянно да се срещат и ще се върнем на епизоди 14-19.  Препятствия от всякакъв вид и все като че ли ще се целунат.  Laughing Ама това вече го гледахме!  Naughty Аз лично не искам отново да го гледам!  Embarassed А и Ипек няма ли да се възползва от раздялата и Елифче да остане с с пръст в устата...

Ама Левент и Ипек ще намажат.  Laughing

Дали щракането със запалката ще му помогне и този път?  newsm78

Елиф определено не е щастлива. Аз  усетих като унижение съжалителните погледи на околните при намиране на снимките. Въпрос на усещане. Не задължавам други да мислят като мен!  Naughty

# 259
   От инстаграма на Туба:

на мене ми изглежда, че са дарили пари на фондация Лосев от името на Топрак и Мая и това са благодарствените им грамоти. Туба ре-благодари.

# 260
# 261
# 262
   От инстаграма на Туба:

на мене ми изглежда, че са дарили пари на фондация Лосев от името на Топрак и Мая и това са благодарствените им грамоти. Туба ре-благодари.

Охо, и ръчичките са там!  Heart Eyes
Топрачето с гривнички!  Heart Eyes

# 263
# 264
# 265

ЗДРАВЕЙТЕ   МИЛИ   ДАМИ ,

ОТДАВНАШНИ   МОИ   ПРИЯТЕЛКИ  Hug Hug Hug

Благодаря за поздравленията,Благодаря , че не сте ме забравили !

НАЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ  !

# 266
Таня, благодаря за почерпката! Hug

# 267
# 268
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

Танче  Hug благодаря за почерпката!   bouquet

А сегаааа  ooooh! гледам фрагмана тежичък...  Sad

Ама...  Wink колкото и да е обидена Елиф на фона на всичко случващо се около тях и след, като си припомни недовършените разговори ( единият самата тя го прекъсна), а и с тази силна любов в сърцето  и - какво остава  Thinking Малко с резерви в началото, но... и прошката ще дойде  Peace

А днес аз бързах да се прибера с намерението да споделя и каква идея ми дойде във връзка с подсказката от вчера - за ''информацията на Фатих'', която ще получи Ел, та...  Thinking мислех си, че може да е свързано с Хюсейн, като къртица и намек да прегледат колата му, като по тази начин ще установи колко е силата на Йомер, ако разбере за бати и дали все още може да разчита на него ( не съм се отказала от идеята, че Мето рано или късно ще помогне на полицията).

Но... сега и след резюмето ми дойде друга идея - ние мислехме, че Хю и Таяр говорят за Йомер, а то - било за Арда и смъртна присъда даже са му разписали  ooooh!, та... затова, дали Фатих няма да ги предупреди и така да спаси Арда?  newsm78

Ей, ама този филм хич не ни оставя без да мислим, че и да си сменяме размислите преди, по време и след всеки пореден епизод.  Crazy За това го харесвам толкова много и много ми се иска и занапред така да върви - без да ни забиват в битовизмите ( за тях си имат достатъчно други сериали -  Naughty нашият да не го пипат).  Peace

# 269
Танче  Hug благодаря за почерпката!  Hug
Да си жива и здрава!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

От инстаграма на Туба:

Оказа се подарък от фен за рождения ден на Мая и Топрак, и Туба благодари.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=818036.150 пост 160

Общи условия

Активация на акаунт