Вагинално раждане след цезарово сечение и превенция на цезаровото сечение-Тема 6

• 116 055
  • 471
  •   1
Отговори
# 465
Понеже отдаааавна не е писано тук, да припомня, че тази тема съществува с едно полезно събитие за жените, които искат да родят нормално след предишно секцио https://www.facebook.com/events/3097171807247413/?ref=newsfeed&locale=bg_BG

# 466
Здравейте, интересувам се от темата и търся актуални насоки към лекар в София. Бих искала да прегледам групата във фейсбук, но вече няколко пъти ми се отказва достъп. Предполагам е защото не ползвам фейсбук по принцип и профилът ми е празен. Дали някой може да ви съдейства? Благодаря

# 467
  • Sofia
Здравейте, интересувам се от темата и търся актуални насоки към лекар в София. Бих искала да прегледам групата във фейсбук, но вече няколко пъти ми се отказва достъп. Предполагам е защото не ползвам фейсбук по принцип и профилът ми е празен. Дали някой може да ви съдейства? Благодаря
След едно секцио, имам четири нормални раждания при доктор Жекова, Окръжна болница. Нямам правена епизиотомия 🥳

# 468
Здравейте,

Има ли от вас нормално родили след секцио в град Пловдив  при д-р Топалова?
Имам намерение да си запазя час при нея, но ако някоя може да ми даде насоки, съвети за конкретната докторка ще съм благодарна! Simple Smile

# 469
Здравейте,

Има ли от вас нормално родили след секцио в град Пловдив  при д-р Топалова?
Имам намерение да си запазя час при нея, но ако някоя може да ми даде насоки, съвети за конкретната докторка ще съм благодарна! Simple Smile

Привет!
Аз се интересувам от същата тема и разбрах, че д-р Чалова също води VBAC раждане.
А Топалова се е съгласила да води раждане на близнаци след секцио и, въпреки че не е била в болницата, децата се раждат нормално - https://hearttoheart.bg/2021/12/18/vbac-twins/

# 470
Топалова ме подкрепи в желанието ми. За съжаление до последно бебето ми не се завъртя главично и родих със спешно секцио с 10 см разкритие, за да се избегне трамвайна плода ...вакуум, форцепс и т.н... Препоръчвам доктор Топалова, която дойде веднага и ме оперира...Щяхме да чакаме докрая да се е обърне бебето и да пробваме...Но детенцето ми бързаше да се роди 2 седмици преди термина.

# 471
Здравейте, горещо се интересувам при кого може да се направи VBAC във Варна. Има ли преминали през това и при кого?

Общи условия

Активация на акаунт