Искам да кажа ... (18)_05.01-11.01

• 64 055
  • 1 473
  •   1
Отговори
# 1 365
СЪвсем сурова ли, жено? Аз ям поне пушена.

Сивата е супер, но от другата ме побиха тръпки.

Аз съм влюбена в сивият котарак на един колега, ама той май не бил немски син, а английски.
Ето го:
Скрит текст:

Немски, английски....това си е баш шотландска клепоуха  Thinking Или си приличат умопомрачително.
И ушите като загледам...съвсем.
Котки хич не обичам. Но клепоухата ми е някаква слабост и най-накрая ще взема да си купя една. Казват, че от всички котки са най-любвеобилни и привързани към стопаните си.

# 1 366
Да, тая е каквато казваш, колегата и вика - "британка".  Grinning

# 1 367
  • Euskal Herria
Мразя суши, във всякакви варианти. Аз и не обичам нищо рибно. Единственото изключение - за скумрия. А тук няма. Сега от време на време пробваме различни риби. Е, аз само бодвам по една хапка. Миналия път, когато дъщеря ми идваха, накупиха всичко необходимо за суши. Останалото от продуктите  - търкаля се в кухненския шкаф. Покрай сушито имам и комплекти пръчици. Само трябва да се науча да ям с тях  Joy.
П.П. Да не споменавам как "ухаят" водораслите. Няма такава гадост.

# 1 368
Нино, кажи на колегата, че тази котка ще я крада. Аз точно такава искам, сива с жълти очаци  Heart Eyes

# 1 369
Бърдс, страхотен и забавен номер....Simple Smile

белла дона, оххх, няма да казвам какво прочетох на пръв поглед при "и е спасил майка ми"....

Момичета, я споделете какво интересно (като магазини, или нещо подобно) може да се види в района около Лъвов мост?
От доста време не съм пребивавала в София, сега ще съм за 2дни (след 17.30ч ще съм свободна) но ще имам час и нещо все пак докато затворят магазините.

С нощуване около Лъвов мост може да се наложи да мислиш и нощите си какво ще правиш. Районът е популярен с ползването на хотелите и подобните им заведения за почасово обслужване. Wink

# 1 370
  • София
Добро утро на всички.Слънчев ден.Почивчица от два дни съм.Вчера готвих,а днес трябва пак направо ужас незнам какво мързи ме и някакви е такива битови.

# 1 371
  • София
Ох, снощи се били много забавни, посмях се от сърце Grinning
Аз атакувах болестта от всички ъгли - фреш, парацетамол, витамини, морска сол с гореща вода, хималайската маз, мед с чай и без чай, даже в носа си слагах, разтривки на гърбината и днеска съм пушка Flutter Дано не се окльофам пак, че много работа имам.

Хубав ден Hug

# 1 372
  • Пазете Гор
А супа от кокали с много чесън и пипер? А греяно вино? А проплисова настойка? А компрес с ракия? А топла ракия? А ряпа с мед? А баяха ли ти на пъпа?

Всичко била направила, вятър.

# 1 373
  • Ланкър, планините Овнерог
Ха, добър ден.
Правя мъфините-банички на Мариета и аз. Да видим ще се ядат ли. Не знам поради какво, все половината остава по хартийките, не се обелват хубаво  Thinking

.........мед с чай и без чай, даже в носа си слагах, ........

Захаросан мед в носа при задна хрема е безценно.

# 1 374
Когато бях малка, леля ми, на която бях на гости, ми сложи две памучета с изцеден сок от чесън в ноздрите. Много бързо ми мина настинката. Не беше никак приятно и не съм го практикувала след това.

# 1 375
GeNa, моите са порода "Дебела"
Скрит текст:
и порода "Фантомас" ето така се спи лятото, не знам кой е котката в случая....  Mr. Green
Скрит текст:

снимки не в заспало състояние стават трудно, тогава обикновено се гонят като побеснели, играят си де, нищо че и двамата са котараци, според мъжа ми били двойка гейове  Crossing Arms. Дебелият - Зак, го взех на около 30 дни от една, която щеше да ги изхвърли до един блок, ако не ги раздаде до 2-3 дни. Много своенравен и прави само каквото той си знае, умен е обаче. Другия - Фантомас, дойде сам, беше на около годинка, само кости, доста окаян, но лека -полека го наместихме  Wink Той е ужааааасно любвеобилен, дори досаден, обожава да се гушка, само да го бутнеш с пръст и започва да мъркоти. Но е доста глупав милия, няма никакви инстинкти за самосъхранение, скоро се беше наврял почти сам в устата на кучето на брат ми, голяма порода, замалко...  Tired Но има акъл колкото да ходи след Зак, защото той си отваря всички врати и имат достъп навсякъде, а ако видят някой са като командоси, пръскат се в двата края на стаята и не можеш да хванеш нито един - стратези.

Та всичките ми котки до сега са улични и живот и здраве като стане време да си обзаведа къщата с котки, пак ще са такива. Не че породистите не са хубави, напротив, има породи, които ме разтапят направо (клепоухите, сините...  Heart Eyes), но в този живот ще карам на улични.

# 1 376
Добро утрооо!   bye Благодаря за похвалите за изпита   bouquet

Толкова бях изморена  Tired обаче ММ реши да ходим на гости!  То пък стана едно хубаво,весело...та го прибирах по нощите  Drunk  обаче умрях от смях! Като се напие става много забавен  hahaha

# 1 377
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Белла, ми ти си лесна - колко му е да го докарате до забава  Joy Joy

# 1 378
  • Варна
Не видях котето на Гена. Пропуснах ли го, да отивам пак да ровя?
Мър  Heart Eyes
Да ви покажа и моите три котки:
Скрит текст:
Магито:

Мила И Женя:

# 1 379
 hahaha а най-забавсното беше, че бяхме на гоости на друга двойка. Момичето и то бременно в същия месец катоо мен. Двамата мъжее ей така  Drunk   а ние умираме от смях отстрани  Joy

Общи условия

Активация на акаунт