Искам да кажа ... (18)_05.01-11.01

• 63 931
  • 1 473
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Belinda,  на колко е сина ти?
Ако питаш за този, дето мрази момичетата, на 6 Simple Smile Другият е на 10, той не ги мрази, но смята че му е рано за такива неща Laughing За този, по-големия, да ви кажа повече се притеснявам. Много е чувствителен и когато за първи път му разбият сърцето, ще е много тежко, така ги усещам аз нещата. За женомразеца не се притеснявам въобще, той е абсолютно перде. Ще ги върти по две-три. Или по двама-трима Joy

Белла дона, аз сега разбрах, че си бременна. Раншко ти е още да се притесняваш май Laughing

Я ми кажете според вас на тиквички какво миризливо сирене ходи, че ще правя един терин и нещо скучно ми се вижда само с бяло сирене и кашкавал да го забъркам Rolling Eyes
Мър, не ме подхващай, още не съм на диета. Още малко и се включвам.

# 526
  • Ямбол
Да изохкам и аз. Боли ме окото. Драска ми. Не е като запрашено, а като сухо и постоянно сълзи.
Вчера си мислех, че е от недоспиването, но днес зазля. Капя му някакви капки, но дали ще помогнат, а и като не знам какво е.

Ще ходя на свекървата ми на гости, да почерпи за името.

# 527
belinda, по-добре оттсега да се подготвя психически  Mr. Green

Лиляна, да не е конюктивит? Защо не наминеш някой очен?

# 528
Да изохкам и аз - един час висях пред кабинета на ЛЛ.  ooooh!Коридорът беше не отоплен - все едно си на вън. Добре, че нямаше дечица...

Ще правя домашни бонбони Рафаело. Мама има рожден ден в петък и съм и обещала да почерпи на работа. Ама мисля днес да ги забъркам, да ги оставя да се охладят и утре ММ да ги отопчи с бадемите, че аз няма да имам време...

# 529
  • Ланкър, планините Овнерог
Добра вечер от мен

Гита, а за колко време прати твоето дете на зелено?

За седмица, някъде в Еленския Балкан бяха

Днес един господин се опита да ме убие в метрото, по-скоро на излизане от там. На врътките 0 уж излезе и аз по него, ама в последния момент реши да завърти до край вртъката и ми я надена на баджака. Даже не разбра, а аз се свих и поне минута не можах да мръдна. А как боли, като качвам стълби. Утре очаквам синка-зеленка-лилавка.

Лили
, аз от години съм така. Сухота в очите. Без изкуствени сълзи съм за никъде. Интересното е, че я имам отпреди сума години, когато още не знаех що е то компютър, а най-често от взирането в мониторите се получавало - по-рядко мигаме. Все пак е хубаво лекар да види, де

# 530
  • София
Здрасти банда!
Нали се сещате какво сготвих за вечеря - качамак с масло и сирене,  Mr. Green
нямахме търпение да го оформям на лъжички и да го запичам и го излапахме така - просто гарниран.
Аз обещания за диети не съм давала, да припомня де..... да не ме подпука Мър случайно, че по азбучен ред се явявам от първите....
Гледам каква е тази прогноза, утре -12, в неделя +11.....

# 531
  • Варна
Последно - качамакът с царевичен грис или с царевично брашно? Току-що питах домашните, биха яли ако е добре овкусен.

# 532
  • някъде ... тук ...
По принцип с брашно се прави и се е правил. За по-бързо и по-лесно е гриса  Grinning

# 533
  • София
Последно - качамакът с царевичен грис или с царевично брашно? Току-що питах домашните, биха яли ако е добре овкусен.

С царевичен грис, повече ни харесва да е едрозърнеста структурата, бързо увира - точно 5 минути на слаб огън.

# 534
Направих известна модификация на баницата с праз и кайма на Jacklin, като пригодих рецептата към нашите хранителни вкусове. Попромених малко пропорциите; ползвах кълцано месо, вместо кайма; задуших всичко, вместо да го запържвам, сложих подправки, с които ние обикновено овкусяваме месо. И главно - направих я наложена, с печени кори, а не вита. Малко преди да я извадя, поръсих небрежно с настърган кашкавал. Получи се изненадващо вкусна, малко тип лазаня, перфектната вечеря  Peace

Жива да си, Жаки, за идеята   bouquet
(И здрава, и здрава   newsm10 )

# 535
  • Варна
Явно ще трябва да пробвам и двата варианта, мерси.  Grinning

# 536
И аз вечерях качамак.

# 537
  • София
А вкъщи ядохме гьоза. Всички ги одобриха много, само мъжът ми се мръщеше. Странно е за него, обикновено е всеяден. Thinking

# 538
  • някъде ... тук ...
Какво е гьоза?
Ние ще си дояждаме граха. За утре още нищо не съм измислила.

# 539
Здравейте, не мога да прочета 20 страници назад  Crazy Див ден е днес  Mr. Green Шефа откача нещо, болен, ама ще му мине. Още сутринта успях на направя скенер без да закъснея, после си спрасках ципа на панталона в тоалетната, после ми дойде МЦ  ooooh!, след работа отидох на фризьор и козметик, сега се върти една пералня, чакам 22,30 и се трупясвам  Crazy
Честит имен ден на празнуващите!!!  Hug
Лиле, за око не смея нищо да кажа, по-добре лекар да види  Simple Smile
Ааааааа, и пръста ми вече не е толкоз разпран  Mr. Green Смрадликата прави чудеса!
Сина ми изкарал 4 на класното по БЕЛ, по М не знаем още, по ИТ - 5  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт