Искам да кажа ... (18)_05.01-11.01

• 63 905
  • 1 473
  •   1
Отговори
# 510
Леле момичета и аз син чакам  ooooh! как ще се спогаждаме с избраницата,не знам  Thinking

Янечек, и ние сме 3 поколения в една къща, но всеки си има етаж, че и един свободен! Като не е общо домакинството не е толкова трудно  Peace

# 511
  • София
Навън е някаква приказка! Небето синьо, а вали сняг на парцали Grinning

Ех, докато постна и той спря Mr. Green

# 512
  • някъде ... тук ...
Гледам през прозореца - вее и вали. Снежинките танцуваха по обяд - много красиво беше Simple Smile

# 513
  • Пловдив
И аз искам сняг в Пловдив. Ама няма.

# 514
Уф, радвате се вие на снежинките, а аз си мисля за горкичкото ми дете, което след училище ходи с трамвай на тренировки и после се прибира с рейс до нас. Много ми е жал така да мръзне.

# 515
  • Пловдив
Уф, радвате се вие на снежинките, а аз си мисля за горкичкото ми дете, което след училище ходи с трамвай на тренировки и после се прибира с рейс до нас. Много ми е жал така да мръзне.
То така и така си е студено навън, снежинките само освежават гледката.

# 516
  • София
Освен това транспортът не е като едно време. Ползвам всеки ден, повече от пет минути съм чакала, само в екстрени ситуации се е случвало, но като цяло градския вече си е ок за приджвижване Peace

# 517
  • София
Моята любовчийка вчера ми нарисува картина: тя с Жорко - хванати за ръка, от едната страна аз и баща ѝ също хванати за ръка, а от другата страна майката и бащата на въпросния възлюбен, в долния ъгъл сбутани малкия ѝ брат хванат с брата на младоженяка и големия ѝ брат хванат за ръчичка с някакво момиче.   Rolling Eyes Та тъй.... 4 годишна е.

# 518
  • Бургас
Она,това на сватбена снимка прилича Simple Smile

# 519
  • София
Она,това на сватбена снимка прилича Simple Smile
Мхъм! И имената на внуците са планирали вече Laughing

# 520
Хахахах, Онна, добре ви е подредила Simple Smile

# 521
  • Euskal Herria
Предвидливо е детето, Онна. Така де, отсега да си знаете и да няма тън-мън и сърдити за имената  Grinning.

# 522
  • София
Belinda,  на колко е сина ти? Моят ще става на 10 г., до преди 1,5 година все беше влюбен, даже пишеше "любовни поеми" и ги криеше, голям смях беше... Сега само Роналдо му е в главата и дума не дава да се издума за момичета, нито се вълнува от тях, а като заговоря за кавалерстване, направо получава позиви за повръщане.

# 523
  • Варна
Отдавна на бях се качвала на велоергометъра, но днес го подкарах. Добре ми подейства. Grinning
Ми така де, стига е служил предимно за сушилник на дрехи.

# 524
  • Бургас
Онна,пращай я при свекървата тогава,тя да и бере гайлето Wink

Общи условия

Активация на акаунт