Искам да кажа ... (18)_05.01-11.01

• 63 826
  • 1 473
  •   1
Отговори
# 915
House of cards, Viking гледала ли си ги?

Не, има ли ги в Замундите? Отивам да търся, благодаря Hug
Джойче, от къде? Със субтитри ли е, че знам, че ти гледаш и на английски.

# 916
  • София
Мисля, че ги има в Замундата. Мъжът ми от друго място тегли, затова не съм напълно сигрна, ама примерно 95% Simple Smile Предложих ти тези, защото в момента гледаме/хме абсолютно същите сериали.

# 917
  • София
Бориле, аз само на тази страница поне 5-6 различни теми изброих, за деня и за седмицата сигурно десетки и десетки теми сме обсъждали. Да не говорим, че си свободен да започнеш каквато тема душа ти иска - като Джубокс например, с девойката.

Защо ти виждаш само яденето е въпрос, на който сам трябва да си отговориш. Фобия някаква ще да имаш, знам ли. Да не си бивш пристрастен към храната, те са също толкова досадни, колкото и бившите пушачи  Laughing

House of cards не можа да ми понесе на мен, то бива само лоши герои и интриги, бива, ама аз няма ли си някой положителен за баланс, не мога да издържа. 3 серии изгледах, стига толкова.
Книгата я четох - и тя не ме впечатли колкото очаквах и ми се искаше.

На Даунтън залагам и аз напоследък Simple Smile

# 918
някой да знае къде е tzvety? Още си чакам куриера с гозбите  Blush

Абе жена, аз цял ден права в кухнята стоя и чакам списъка с гозбите да ми изпратиш. А куриера, момчето, разширени вени хвана да ме чака да му подам колетите. И след като чаках, чаках, наготвих толкова много на домашните, че за целия форум има, та да пращам и без списък, ако кажеш  Mr. Green
Аз като не ям и съм на диета най-много и най-вкусно, според мъжа ми, готвя.
Скрит текст:
направила съм кюфтенца от кайма, магданозени кюфтенца, кюфтенца от киноя, тиквички по гръцки, панирани сиренца с корнфлекс със сладко от боровинки, картофена крем супа, салата от задушени зеленчуци и домати, с най-различни сосове и телешко фахитас. Естествено, след като четох 10 страници за баницата с праз-и нея, то като не мога да ям, поне да мириша яденето.

нищо от иизброеното няма да върна! Особено крем супата! Ей, Бога ми как па един път не ми стана таяя супа, а я обожавам. Не и не, всеки път на бучки и заминава в тоалетната. Никавв   chef не ставва от мен!

# 919
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джойче, от къде? Със субтитри ли е, че знам, че ти гледаш и на английски.
В Замунда и Арена. Два сезона от по 6 епизода.
Субтитри- има и български в списъка, не знам какво им е качеството обаче, че аз гледах епизодите веднага и не чаках българския превод.

# 920
Леле едва ви изчитам, защото тези дни никакво време нямам  Hug Днес като отидох на работа видях, че съм тръгнала да пиша пост тук, ама не ми е останало време да го публикувам ха!

Виждам, че съм изтървала коня с редиците на диета  Laughing  Crossing Arms

Днес в цялата лудница на работа се оправях и с един, който ни слага чипове на асансьора, защото и той страшен измекяр се оказа, а писах жалба до КЗП за предния, за който ще подам и жалба до НАП, ама там няма он-лайн (нали?) и няма да е тия дни. Писна ми от несериозници и измамници  ooooh! Обаче домоуправителят съвсем не може да се оправи с тях.

Пак започва цикълът събота-неделя на лекции целодневно, сесия идва, кога ще чета не знам направо, вече не съм за тези неща, обаче снощи се шегувахме, че трябва да си изравня дипломите с бройката на мъжа ми, как иначе. А за снощи.... нали щяхме да сме на гости, което някак си се оказа, че било в нас. Бързо приготвяне на каквото имах под ръка и едните дойдоха в 9 и нещо, другите, всъщност единия от тях, в 10. Бе те вярно, че са на собствен режим всички относно работа, ама аз горката... замъкнах се в 10, защото стояхме до 1 и нещо. Много си ги обичам, ама малко се подразних да си призная  Blush

И съм имала паник-атака веднъж и беше ужасно, дано не се повтаря никога, наистина мислех, че умирам.

# 921
  • София
Виждам, че съм изтървала коня с редиците на диета  Laughing  Crossing Arms
Като няма надзор така е - разпасана команда!   Mr. Green

Жаки, а Кухня гледали ли сте?

# 922
  • Ямбол
Тази паник атака предизвиква ли се от някакъв стрес или тревожност или се получава ей така от нищото?

# 923
  • София
Искам да кажа, че си свалих коледната украса и къщата ми е гола и грозна, не мога да я гледам. Освен това всеки е на някъде, сама съм и ми иде да ревна. Искам пак Коледааааа!

На Джаки да кажа, въпреки че сигурно го е гледала, да си свали Игра на тронове, на мен ми беше много интересен, чакам с нетърпение новия сезон.

И да попитам баничките-мъфини някой дали е правил в обикновена тава, че нямам силиконова? Моята пак е с някакво незалепващо уж покритие, но понеже обикновено я ползвам с хартиени форички, се чудя дали ще усепя да ги извадя  newsm78

Пипилота, ужасно силно ще ти стискам палци fingerscrossed

Лиляна, винаги е предизвикано от нещо, но обикновено отнема години терапия да разбереш какво, а често май въобще не разбираш Rolling Eyes

# 924
Белинда, Игра на тронове не съм гледала, милсех си, че е фантастика или греша? Сега ще погледна.
Тони, и Кухня не съм гледала, ще видя и него. И съм супер заредена с филми, Киндъла ми пращи от книги, нека си вали и духа, аз съм подсигурена:)
Лили, за паник атаките винаги има причина, но не е задължително да е нещо случило се в момента на пристъпа, може да е трупано и подтискано, както при мен. Ако щете вярвайте, но спорта страшно помага срещу лошите мисли, онези натрапчивите. При мен имаше голям ефект, всъщност лекарят ме посъветва да спортувам, каквото и да е- танци, манци, нещо да се шава:) Може и в къщи, ако са ви държеливи половинките, ама поне 20 минути пулс 120  Mr. Green

# 925
Белинда, Игра на тронове не съм гледала, милсех си, че е фантастика или греша? Сега ще погледна.
Тони, и Кухня не съм гледала, ще видя и него. И съм супер заредена с филми, Киндъла ми пращи от книги, нека си вали и духа, аз съм подсигурена:)
Лили, за паник атаките винаги има причина, но не е задължително да е нещо случило се в момента на пристъпа, може да е трупано и подтискано, както при мен. Ако щете вярвайте, но спорта страшно помага срещу лошите мисли, онези натрапчивите. При мен имаше голям ефект, всъщност лекарят ме посъветва да спортувам, каквото и да е- танци, манци, нещо да се шава:) Може и в къщи, ако са ви държеливи половинките, ама поне 20 минути пулс 120  Mr. Green

Игра на тронове и Хаус ъф кардс са задължителни сериaли. Бих добавил и Elementary.

# 926
  • София
Жаки, значи трябва да гледате Кухня! Ще се скъсате от смях.  Laughing

Игра на тронове не е ли фентъзи някакво. Ако да, няма да ми хареса.

# 927
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Игра на тронове не е ли фентъзи някакво. Ако да, няма да ми хареса.
Фентъзи е твърде общо определение. Има и дракони, и зомбита, но и политика, и психология.
И според мен е сериал, който си струва да се гледа.

# 928
  • Варна
Кухня го дават от десет и половина вечер, по БТВ Комеди. И аз съм фен, но новите серии взеха нещо да ми накъртват.

Пипилота, само така! Размажи гадината! Успех в лечението.

# 929
Искам пак Коледааааа!

Имаш я! Heart Eyes Вчера беше сръбската и руската Коледа. Аз даже ходих на служба за първи път. И там онази ми ти трагична руска душа с едни трагични физиономии. ooooh! Няма  усмивка, но беше прекрасен парад на кожени палта. Едното по-хубаво от другото. За какво са религиозните храмове в крайна сметка, прекрасен повод да си покажеш тоалетите. Laughing

Другата седмица Нова Година!

Общи условия

Активация на акаунт