Искам да кажа ... (18)_05.01-11.01

• 64 194
  • 1 473
  •   1
Отговори
# 1 260
Дундака не спа достатъчно. Кихнах и я събудих, а обикновено не се буди от почти никакви шумове. Ама сега и излиза последният кучешки зъб и е по-чувствителна. Тъкмо довечера ще си легне по-рано.
Сега е седнала на нощната лампа и се напъва до червено, прави се, че ака.

# 1 261
  • Ямбол
....
Joy Joy Joy
Направо си го представих онова мило топченце как се е зачервило от напъване.

# 1 262
Дундака не спа достатъчно. Кихнах и я събудих, а обикновено не се буди от почти никакви шумове. Ама сега и излиза последният кучешки зъб и е по-чувствителна. Тъкмо довечера ще си легне по-рано.

Искам бебе  Sad

# 1 263
И аз като възпитаник на СМГ винаги страшно съм се дразнила като чуя израза "цифра" употребен за "число", направооо не се сдържам и почвам да обяснявам що е то цифра и число.

A аз пък се дразня, когато дори възпитаници на СМГ правят забележки на хората, мислейки си че цифри са числата от 0 до 9. Не е конкретно към теб, да не се обидиш, просто ползвам поста ти, понеже се сещам, че много пъти съм виждала поправки, които не са верни.
Сега е паднало веднъж завинаги да изясним, за да разберат всички. Цифра е знакът, с който се изписва съответното число. Така че числата от 0 до 9 също са си числа ако с тях ще извършваме операции. А "цифра" е също така жаргон и е допустимо да се ползва в разговорната реч. Досега в официален документ не съм видяла да някой да говори за голяма цифра.

# 1 264
Много се скарах с моичкия, така ме дразни понякога този човек! Не стига, че не помага, а седнал и акъли да ми дава как се събира багаж, ръката ми подута от тъпия абокат, с едната действам, той върви по мене и дудне. Сто неща имам да мисля и за работата и за Мими, а той ме кара да ровя из целия гардероб за някаква тъпа тениска лилава била, а той няма лилави не знам за какво ми говори даже, да си я търси. Жаки кашля, като магаре оня тридневния антибиотик Сумамед ли беше, не помогна от днес е по- зле и е на Панцеф, пак ще сме с три сиропа в самолета. Дали ще ми напарвят проблем, да отивам ли от тези за кашлица в по- малки шишета? Миналата година нищо не казаха, ама знам ли сега. Нервата ме тресе яко, до сряда ще откача.
Бела, браво за изпита!

# 1 265
  • Ямбол
Смесването на цифри и числа е като да се смесват букви и думи. Не всяка буква е дума и обратно всяка дума се състои от букви.

Онзи ден предавах урок, в който "кусхгрф56" също е дума.

# 1 266
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Искам да кажа, че цял ден си слушам това и ми е много гот

Имах нужда от един ден, в който да съм абсолютно сама вкъщи, да се мотая, излежавам, слушам музика и да си пробвам всички нови мазила. Сега и с книжка ще се опъна с вечерното кафенце, после филмче и шоколад, мням Party

# 1 267
Решила съм да поглезя мм със суши, отдавна му се яде. Слязох 2 спирки по-рано, за да купя филе от сьомга от Кауфланд и се замислих какво забравям, със сигурност нещо забравям. Реших, че сигурно е морската сол, в която заравям рибата малко да стегне, че не мога да я понасям лигава. Взех морка сол и като се прибрах, установих, че си имам морска сол за 5 години напред, а съм забравила краставичките.
пп: Джой, какво е това вечерно кафенце? Освен ако не си решила да четеш до зори Simple Smile

# 1 268
  • Пловдив
Това е чудесна новина за собствениците на коли Рено! Те съвсем друго казват на емблемката си.
Не е за пред деца как казваме на емблемата Simple Smile Затова моята кола има персонално име.

Задължително да направиш сладко!

Дай някоя рецепта, в тиган и за по-набързо  Mr. Green
Отчая се от моите рецепти Simple Smile Обаче не знам защо моето сладко от портокали стои по-оранжево от твоето (видях ти снимките) Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Каква рецепта, мятам всичко барабар с корите в казанчето, добавям захар и пускам копчето, пък каквото стане. Нали има сладко от портокалови корички, за какво да ги махам?  Crossing Arms
ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! За сладкото от портокалови корички им се маха бялата част, варят се в поне три води за да не горчи и прочие Simple Smile

# 1 269
Знам, че е малко нагло, ама имам акъл и дупе в излишък Joy някой? Flutter

И аз. Имам и инат в излишък.

# 1 270
  • Пазете Гор
Аз от кафе вечер винаги заспивам.

# 1 271
  • Пловдив
Знам, че е малко нагло, ама имам акъл и дупе в излишък Joy някой? Flutter

И аз. Имам и инат в излишък.
Аз пък няма нищо в излишък! Аз съм харна, гледана жена, да има къде да я плеснеш на меко да не ти се изръби ръката Mr. Green

# 1 272
За сладката аз съм малко претенциозна. Не всички харесвам. Любими са ми ягоди, боровинки и череши. Мога да се прежаля на сливи, но не обичам праскови и кайсии и повечето светли и оранжеви сладка.

Все едно аз съм го писала. И от смокини мразя, освен ако не е онова от зелени смокини, което се прави с вар.

# 1 273
  • Пазете Гор
Ами от зелени домати? От вишни с индрише? От къпини и боровинки? От табуретки?

# 1 274
  • Ямбол
От вишни също обичам, но без индришето.

Общи условия

Активация на акаунт