Искам да кажа ... (18)_05.01-11.01

• 64 044
  • 1 473
  •   1
Отговори
# 1 380
За котета си говорите, аз обожавам  Heart Eyes Моята принцеса е улична - забърсах я от една градина в Брезник. Обаче е пухкава и мнооого обичлива, но и своенравна

У мама котаракът ни също е уличен - дойде една зимна вечер пред вратата (живеем в блок на шестия етаж  #Crazy) Отворихме му, той си влезе и стана част от семейството. Сега е мил дебелак.

Много са красиви и вашите писани.

# 1 381
  • София
Е белла дона не знаех,че си бременна честито и успех.  Аз не понасям котки.

# 1 382
Харесвам котки, но да не са ми в апартамента. Когато живеехме в къща, гледахме 7-8 помиярки и казвахме, че са наши. После всички съседи си взеха кучета от злобните и котките изчезнаха от квартала  Tired Помиярките са достатъчно сладки като външност, но е възможно да имат лошав и коварен нрав, така че не всяка помиярка става за домашна котка.
Супа от кокали ми се яде, по възможност телешки с мозък вътре, че докато дочакам съфорумките да ми дадат акъл...

# 1 383
  • Варна
От трите ми котки едната е нервак, постоянно иска внимание, претенциозна е,бие най-малката. Другите две са котки-мечта.

Сложих да варя пиле, но май е много месото. Решила съм да правя пиле фрикасе, но и още нещо. Май някаква салата от пиле.  newsm78
Някой практикува ли затваряне в буркан на част от ястието? И да речем след 2 седмици отваряш и ядеш.
Затворих така скоро супа, че голямо количество бях направила..

# 1 384
  • In my tropical dream
Aййй, какви сладки котета иматееее! Я и аз да покажа моята, докато сте на тази вълна, че не мога да спра да й се радвам, имаме я от 3 месеца (тя е на 5мес. и половина)
Скрит текст:
Скрит текст:

Алечка, на майка ти котарака толкова ли е огромен, колкото изглежда или е от снимката?

белла дона, верно голям купон е било  Party И аз се забавлявам много с ММ като е вкарал, ама трябва и аз да съм леко на градус  Wink
Днес бях на работа, следват още 5 дни до уикенда. Дълга седмица се очертава.
Коя завиждаше на Яна да седна до нея? Имаме една педя сняг, сега поне е пресен и пухкав.

# 1 385
  • София
Аз не затварям, но замразявам във фризера. Не всичко става, но специално пиле с бульон съм замразявала стотици пъти. У нас едно пиле се готви на няколко манджи, защото мъж ми не яде и винаги го деля на части и във фризера, иначе трябва да ядем с децата една седмица само пиле.

Куркума, тая супа с кокали и чесън звучи отвратително Sick Правих си супичка, да, ама не такава гняс. Виж, виното го пропуснах, но довечера мисля да наваксам.

Не подозирах, че толкова народ гледа котки.

# 1 386
  • Euskal Herria
Имахме и котарак, и куче. Котаракът просто се роди в нашия гараж и си остана. Голяма любов бяха с кучето (ротвайлер). За съжаление, и двете животинки умряха.
Скрит текст:
Нямам снимки на котарака, качена в нета, но кучето мога да покажа

Сега моят мъж обмисля да си вземем тук куче, ама за момента е само идея. Почти няма къща без куче, някои даже по 2-3 водят. Съседът над нас има 4 кучета.
Мартини, нали вие обмисляхте преместване насам? Или бъркам? Поне мисля, че четох в испанската тема  Grinning.

# 1 387
  • Бургас
Изпитвам невероятен ужас от котки. От кучета не ме е страх,но от котки -да. Често сънувам,че ме нападат. На улицата като видя котка и бързам да се отдалеча.

И моят мъж снощи имаше излизане по мъжки. Върна се към 3.30. Сега му е зле,ама си е негов проблем. Иначе като пийне става много забавен,а вече като е пиян става да танцува. Аз така си го познавам -стане ли да танцува,значи е време да си ходим.

# 1 388
  • In my tropical dream
Какъв мил поглед има кучо... Съжалявам, че ги няма вече.
Обмисляме, Яна, добре си запомнила. Но... няма да е скоро. Най-рано след 2 години.
Че те вашите мъже хубаво "пиянство" имат и те... Моят, както казах, ме забавлява също, но в повечето случаи. Има обаче някои, в които без причина и провокация започва да си спомня стари работи и да намила за тях, чак сам се наема, без някой да му опонира или въобще отговаря. Добре, че са голяма рядкост тези моменти.

# 1 389
Харесвам котки, но да не са ми в апартамента. Когато живеехме в къща, гледахме 7-8 помиярки и казвахме, че са наши. После всички съседи си взеха кучета от злобните и котките изчезнаха от квартала  Tired Помиярките са достатъчно сладки като външност, но е възможно да имат лошав и коварен нрав, така че не всяка помиярка става за домашна котка.
Супа от кокали ми се яде, по възможност телешки с мозък вътре, че докато дочакам съфорумките да ми дадат акъл...

Точно това готвих в петък. Супа от телешки кокали и oxtails, че на български звучи много бррррр. В слоу кукър. С лук, моркови, целина. Стана супер, но твърде мазно.

# 1 390
Мартини, много сладка бебката  Heart Eyes
Дебелакът наистина е толкова дебел. Наду се като го кастрирахме, въпреки че беше на диета. Ама и той си е на години вече, така че му е простено.

Аз и кучета обожавам, но в апартамента ми е жал да затворя куче, защото искаме голямо. В бъдещата ни къща ще имаме и куче.

# 1 391
Прекрасни мацинки  Heart Eyes Heart Eyes

# 1 392
Момичета аз от пиянството му не мога да се ,но от махмурлука... hahaha като почме. ..ооох умирам,ооох главата ми я няма и само търси кисело мляко или лимони...ако е много тежко минава на шкембе и бира  Mr. Green

# 1 393
  • София
Ама сте писали, писали, писали.... но пък интересно и забавно  Hug
Вчера голямото ни момче кара кънки на "ледената" парзалка в Перадайс мола. Добре че си е моето дете та можех да се смея на воля докато го гледах как се придвижва по полето.  hahaha

# 1 394
  • София
Гледам махмурлук обсъждате- аз съм с мноооого тежък в момента. Рядко пия, но пък качествено. Много тежко женско парти беше и се прибрах в 10 сутринта  Embarassed Та исках само да кажа, че ми е ужасно лошо.
Жаки, как сте, как е малката? И най-важния въпрос-намери ли лилавата тениска?  Laughing
Сега ще се върна да ви попрочета назад.

Общи условия

Активация на акаунт