AVON само за представители - КАМПАНИИ 1 и 2 - Тема 133

• 35 322
  • 574
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте, момичета! Честита Новата година, нека да е здрава и богата, както за вас, така и за вашите клиенти, за да правят по-често и по-големи поръчки!

# 31
Айде за много години и от мен  Hug Бъдете много щастливи   bouquet

Толкова на заден план съм го оставила този Ейвън... И така съм се отнесла, че на най-редовните ми клиентки като им давах поръчките и забравих да им дам подаръците, които им бях приготвила  ooooh!

Пък за тази мотивационна с парфюмите как се ядосах сега. Нали не се напъвам напоследък за тия мотивации, ама този път само до момента имам 5 парфюма поръчани и си викам: супер, ще зарадвам мъжлето! Да, ама впоследствие видях, че трябва да точно конкретни, пък от тях имам само един ТТА. За пореден път не ме мотивираха  Naughty

# 32
# 33
  • София
Момичета искам да ви попитам, с колко време след като просроча плащане дължа неустойка от 10 лв ?

# 34
  • София
Здравейте момичета и за много години!
Пожелавам ви да сте живи и здрави и много успехи във всичко Simple Smile

За чантата и шала аз изпълних всичко...без едно >> да направя поръчка в к17  Shocked
И така ни чанта,ни шал Simple Smile с 1600 лева поръчки !Дядо Коледа не ме обича  Laughing

Успешна нова година на всички  Hug

# 35
  • о`майна лунна нощ е
А сега залегни зад бюрото, защото към теб започва да лети разнородна, но годна да причини телесна повреда козметика, запратена от другарките ти тук!

Последна редакция: чт, 08 яну 2015, 10:04 от `ТуиГ

# 36
За чантата и шала аз изпълних всичко...без едно >> да направя поръчка в к17  Shocked
И така ни чанта,ни шал Simple Smile с 1600 лева поръчки !Дядо Коледа не ме обича  Laughing

Ох
това заболя!
питай бе човек, тук всеки ще ти каже че това е първото и основно услоеив на ейвън - да се пусне поръчка в кампанията в която започва да се получават подаръците. Дали ще с еполучат обаче зависи от това дали ще стигнат количествата. дори щяхме да те посъветваме как да пуснеш "хитра" поръчка че да получиш подаръците.

гледам си фактурата от поръчката преди малко - ура имам четка за лице която беше до сега в недостиг все.

# 37
За много години, работливи ейвънски пчелички! Цакат ни, лъжат ни, ама ние пак се напъваме и си работим Joy От К-1 вече си взех поръчката- в недостиг са спиралите Биг, макар че бяха на зелен светофар. Взех си Сити ръш, то грехота за тия пари  да го пропуснеш.

# 38
Момичета искам да ви попитам, с колко време след като просроча плащане дължа неустойка от 10 лв ?

16 дена

# 39
  • София
Благодаря,  eli4ka66!

# 40
  • София
Момичета за да няма други глобени като мен ще копирам намереното от мен след ровене в сайта.
   В случай, че Представителят има фактура, неплатена в рамките на срока:
 –  На 32-ия ден от датата на просрочената фактура му се начислява неустойка в размер на 10 лв.
 – За всяка следваща просрочена фактура (независимо от броя на дните в просрочие) на 32-ия ден от просрочието на първата фактура Представителят също дължи неустойка от 10лв.
За начислената неустойка се издава отделна фактура и заедно с придружително писмо се изпраща на личния адрес на Представителя
   Представители с просрочени фактури  от 79 дни от датата на фактурата се считат за нередовни платци и биват блокирани в системата на Ейвън, което не им позволява да правят поръчки.
   Нередовният платец се предава на Агенция за събиране на вземанията

Ако  някой му се наложи да търси има . doc файл намиращ се при Полезна информация веднага под брошурите.

# 41
  • София
тази "хитра" поръчка ми събуди любопитството Simple Smile))))  Crazy

Както и да е в продавалник я има вече налична с ПОДАРЪК шал.. хехехе ще си я КУПЯ ОТ ТАМ НАПРАВО  Laughing Laughing

# 42
Привет и от мен,изпуснах ви тази година да сте живи и здрави и много работливи!Имам поръчки,но слабо тази кампания,както и се очаква.
Адашке,щеше да ме добавяш в списъка на първа страница,но и аз изпуснах май момента?

# 43
тази "хитра" поръчка ми събуди любопитството Simple Smile))))  Crazy

Както и да е в продавалник я има вече налична с ПОДАРЪК шал.. хехехе ще си я КУПЯ ОТ ТАМ НАПРАВО  Laughing Laughing

е да ама си е 20 - 23 лева лева.
което е към твоите 1600 още 20 лева отгоре.

хитрата поръчка значи да поръчаш демо продукти които не ползват  отстъпка но са с ниски цени , да платиш 3,50 такса обработка  и да си получиш подаръка. В сайта на авон пише :

Отстъпка 0% до 50,00 лева, с такса обработка 3,75 лв.

Значи можеш д апоръчаш и за 10 лева и пак ще имаш поръчка кашон, 3,50 такса и подарък.  Това обаче само ако няма условия по мотивацията - минимална поръчка от 50 лева за получаване на подаръка по мотивация.

# 44
  • на североизток от Рая
 Здравейте!
 Не съм се включвала при вас тази година. Идвам да ви пожелая здраве и всичко онова, което искате, да се сбъдва, или поне да можете да си го купите с пари. Ядове покрай Ейвън да нямате, не си струва, те толкова си могат.

Деси, чак те съжалих. Но да ти кажа пък аз какво направих. Имах възможност да взема шала като подарък, което стана случайно, защото аз вече не събирам поръчки, те сами идват. И така- ще има шал, но нямам поръчка за К17.  newsm78 И направих това, което Рени казва - пуснах малка поръчка с няколко нужни неща само и си получих шала. Това стана преди Коледа още, а да си призная, шалът още си стои неотворен в торбата както го получих. Личи ми интересът към него. Laughing Поне да бях погледнала дали няма дупка.  Joy Цветът ми харесва, но щях да го пера, да го сложа да се огледам, ама - тц, нямам интерес никакъв. Просто към Ейвън изгубих интерес вече. Явно ще ми мине после, но засега ще ви следя, ще пиша понякога, ама не така редовно както досега.

Кате, запази ме отпред, душо. Не бягам напълно.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт