AVON само за представители - КАМПАНИИ 1 и 2 - Тема 133

• 35 352
  • 574
  •   1
Отговори
# 360
Хм, изобщо не съм се замисляла... Жената ми каза заздравител, аз й споменах, че някога е имало някакъв със златни частици и тя каза: "О не, в никакъв случай да не блести"... Предполагам, че ще си го ползва като терапия и няма да маже нищо върху него, щом не иска да блести  newsm78

Скрит текст:
Почувствах се глупава  Rolling Eyes

Е стига де! нормално е човек да не се сети.
под блести е имала в предивд да няма блестящи частици- както примерно онова със златните частицив вътре 24 К ли беше  newsm78, или има едно което е прелено. Искала е просто блясък естествен  върху ноктите, като безцвтен лак но с качества на лекуване. 

Аз това го открих когато си купих нещо което смятах  да мажа под лака за нокти и открих че съм чела накриво и докато се мажа с това не трябва да се лакирзам. Затова и питах.

значи ето  описанията.

едното - само терапия

Способ применения: Наносите на ногте в течении недели один-два раза в день. Не рекомендуется во время применения средства использовать лак для ногтей.

второто - използва се и самостоятелно и като основа  

Способ применения: Средство предоставлено в виде прозрачного лака. Нанесите его на поверхность ногтя и дайте высохнуть. Может использоваться как основа под лак.

# 361
  • София
значи ето  описанията.
Ре,  newsm20
точно това ми трябваше - телепатки сме

# 362
значи ето  описанията.
Ре,  newsm20
точно това ми трябваше - телепатки сме

Узи  Hug
дори има и по=пълна информация като състав и прочие на всичко от серията за нокти, малко е остаряло инфото част от продуктите не се предлагат но пък има всичко:

http://avonshop.com.ua/news.php?action=view&cont_id=22

# 363
  • Popovo, Bulgaria
Здравейте! Проблемът се оказа браузърът. Инсталирах  друг и въведох поръчката.

# 364
Подаръците са както следва:
1. за неактивни 1 кампания парфюм rare pears, ако пуснат поръчка над 85 лв. в к03
2. за неактивни 2 кампании колие signature , ако пуснат поръчка над 85 лв. в к03
3. Спирала Super Shock за избрани представители получили в кашоните си билет с късмет, ако пуснат поръчка над 85 лв. в първата седмица от к03

# 365
  • София
Имате ли представа от тези продукти от мини брошурата - пижамата със сърчицето, пончото и кръглия шал /дали е кръг или е правоъгълен, както е показан на другата снимка?/

# 366
Здравейте, майка ми не беше активна 2 или 3 кампании и сега има подарък Sensuelle и някакъв крем, а при мен само крем като аз не съм пропускала кампания

# 367
Имате ли представа от тези продукти от мини брошурата - пижамата със сърчицето, пончото и кръглия шал /дали е кръг или е правоъгълен, както е показан на другата снимка?/

Предполагам, че става въпрос за шал яката от стр 14. Ако е тя - имам я поръчана и в понеделник ще мога да дам отговор.   bouquet

# 368
ако пуснат поръчка над 85 лв. в първата седмица от к03

Това би било много важно  като уточнение!

А къде го пише? В писмото пратено по мейл нямам такова специфициране.

# 369
  • В къЩи.
Здравейте, Hug
кога ще можем да разгледаме К5 ?  Embarassed

# 370
1. за неактивни 1 кампания парфюм rare pears, ако пуснат поръчка над 85 лв. в к03
2. за неактивни 2 кампании колие signature , ако пуснат поръчка над 85 лв. в к03
3. Спирала Super Shock за избрани представители получили в кашоните си билет с късмет, ако пуснат поръчка над 85 лв. в първата седмица от к03

ми вместо да ни мотивират да пускаме всеки път поръчки те правят  обратното .не стига че мотивациите им са не винаги постижими ,ми излиза пък и че е по-добре да не пускаме 1-2 кампании.май се замислям .

# 371
Здравейте, Hug
кога ще можем да разгледаме К5 ?  Embarassed

получих го преди час а днес е празник!
нали може да го отложа за утре ...

ми вместо да ни мотивират да пускаме всеки път поръчки те правят  обратното .не стига че мотивациите им са не винаги постижими ,ми излиза пък и че е по-добре да не пускаме 1-2 кампании.май се замислям .

тъпа е цялата работа защото аз в четвъртък пуснах първа поръчка а получих смс-са в петък за тези подаръци. а защо не ни информираха още в четвъртък до 14;00 часа та който пуска да го има в предвид.

ето това не ми харесва- изглежда така сякаш са го измислили изведнъж и то за наше добро а смятам че е хубаво всеки да е запознат с условията/мотивациите и интересните моменти на всяккампания още КЪМ началото й.

Последна редакция: сб, 14 фев 2015, 14:17 от _re_ge

# 372

[/quote]

ми вместо да ни мотивират да пускаме всеки път поръчки те правят  обратното .не стига че мотивациите им са не винаги постижими ,ми излиза пък и че е по-добре да не пускаме 1-2 кампании.май се замислям .
[/quote]

Точно това казах вчера и аз! Страшна логика... няма що. Не че имам нещо против да мотивират неактивните представители /то това е политика/, но нека да има и за нас!!!  Gift

# 373
  • В къЩи.
Здравейте, Hug
кога ще можем да разгледаме К5 ?  Embarassed

получих го преди час а днес е празник!
нали може да го отложа за утре ...

Разглези ни ти .  Laughing  Ще чакаме ,разбира се.  Hug

Весел празник на всички.   bouquet

# 374
  • София
А къде го пише? В писмото пратено по мейл нямам такова специфициране.
В моя смс, в който ми рекламират спиралата, пише, че важи само за първата седмица на кампанията. На теб все пак не са ли ти пратили? Баси гадовете!

Общи условия

Активация на акаунт