AVON само за представители - КАМПАНИИ 1 и 2 - Тема 133

• 35 311
  • 574
  •   1
Отговори
# 450
Момичета имам един въпрос. Мога ли да върна/заменя няколко червила поради несъответствие в цвета. От евтините са - Колор тренд, но това което е на картинката няма нищо общо с това което пристигна. Тъй като и майка ми си поръча, когато го отворихме вместо приятно кафеникаво - то ярко оранжево. Все още не съм ги дала на клиентите, но ако не ги харесат - има ли вариант за връщане/смяна.... Ако не - не съм за 10-те лева , но все пак.... Благодаря предварително!

П.П.: Звънях за помощ на координаторката ми но каква изненада!!! Не си вдига телефона....
Хубава вечер на всички Simple Smile

# 451
  • София
Мога ли да върна/заменя няколко червила поради несъответствие в цвета.
Да, можеш. Трябва да се свържшеш с координаторката ти или директно да ги занесеш в зоналния ти офис. Подготви си на листче номера на фактурата, датата, от която е, и номера ти на представител. Трябва да помислиш предварително и да уточниш дали искаш връщане - тогава ти връщат парите, или да ги замениш с други от същата серия.

Скрит текст:
Тъй като този въпрос много често се разисква, започвам да се чудя дали координаторите са толкова некомпетентни и непочтени или самите представители са мързеливи и знаят, че най-лесно ще им се помогне тук - все има някой неуморно да обяснява едни и същи неща.

# 452
Мога ли да върна/заменя няколко червила поради несъответствие в цвета.
Да, можеш. Трябва да се свържшеш с координаторката ти или директно да ги занесеш в зоналния ти офис. Подготви си на листче номера на фактурата, датата, от която е, и номера ти на представител. Трябва да помислиш предварително и да уточниш дали искаш връщане - тогава ти връщат парите, или да ги замениш с други от същата серия.

Скрит текст:
Тъй като този въпрос много често се разисква, започвам да се чудя дали координаторите са толкова некомпетентни и непочтени или самите представители са мързеливи и знаят, че най-лесно ще им се помогне тук - все има някой неуморно да обяснява едни и същи неща.
Аз до колкото знам продукти , които имат мостра немогат да се връщат под предлог , че неотговарят на цвета в каталога.

# 453
Аз до колкото знам продукти , които имат мостра немогат да се връщат под предлог , че неотговарят на цвета в каталога.

КолорТренд продуктите нямат мостри.

# 454
  • Sandanski
Здравейте  момичета, една приятелка иска да си поръча пръстените които са за 11 лв. на стр.123 и например едно червило .Значи въпроса ми е ,ще бъдат ли пръстените на тази цена?

# 455
Здравейте, нова съм във форума. Някой може ли да ми каже колко е годишната база за клуба на топ представители. Писах до ейвън от там ми отговориха че тази година няма да има на база тримесечие а само на годишна база. Няколко пъти питах координаторката, но тя казва нищо не знае.

# 456
Здравейте  момичета, една приятелка иска да си поръча пръстените които са за 11 лв. на стр.123 и например едно червило .Значи въпроса ми е ,ще бъдат ли пръстените на тази цена?

Да, ще бъдат.

# 457
  • Sandanski
iliyana_iv благодаря ти  Hug  bouquet Hug

# 458
  • Русе
Здравейте, нова съм във форума. Някой може ли да ми каже колко е годишната база за клуба на топ представители. Писах до ейвън от там ми отговориха че тази година няма да има на база тримесечие а само на годишна база. Няколко пъти питах координаторката, но тя казва нищо не знае.
Да за тази година са на годишна база:
бронз-6100
сребро-14000
злато-22000
платина-топ 12 и един подарък само  Cry "Скръндзи"

# 459
Някой може ли да ми каже колко е годишната база за клуба на топ представители.

и тук няма кой да ви каже -  все пак и ние сме като вас, черпим информация от едни и същи източници. Само ако има някой от п-високите етажи може да знае ...

По спомени критериите за Топ излизат някъде в края на 4-та началото на 5-та кампания така че има още мноооооооого време.

бронз-6100
сребро-14000
злато-22000
платина-топ 12 и един подарък само  Cry "Скръндзи"

Златна си
вдигнали са нивата виждам  newsm78

# 460
Благодаря много за информацията. За цялата година само един подарък ли ще бъде? Те още повече ни орязаха.

# 461
  • Русе
Благодаря много за информацията. За цялата година само един подарък ли ще бъде? Те още повече ни орязаха.
Орязаха ни от всякъде, от към подаръци, от към нива на поръчките, още малко и ще изгубя всякакъв стимул за работа  Sad

# 462
  • Варна, а по празниците в Ямбол
С белия чай пада лесно, пробвай! Peace
О, благодаря ти, имам един лосион на Аню, който също е безпогрешен. Но трябва да се сапунисвам, после да го отмивам... много дълга и широка става. А белият чай измиващо ли е или можеш да си го сложиш на тампон?
Измиващо е! Peace

# 463
бронз-6100
сребро-14000
злато-22000

От къде имате тази информация? Потвърдена ли е?

# 464
  • Русе
бронз-6100
сребро-14000
злато-22000

От къде имате тази информация? Потвърдена ли е?
Не бих давала информация, ако не съм сигурна, моят зонален мениджър ми я даде. Ако желаете свържете се с вашия да ви каже.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт