AVON само за представители - КАМПАНИИ 1 и 2 - Тема 133

• 35 338
  • 574
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Имате ли представа от тези продукти от мини брошурата - пижамата със сърчицето, пончото и кръглия шал /дали е кръг или е правоъгълен, както е показан на другата снимка?/

Да се отчета за шала - правоъгълен е и е супер тънък... доста разочароващо за съжаление  Thinking

Благодаря ти  bouquet

# 436
  • у нас
Дистрибутор от Бургас, нека ми пише на лични.

# 437
Здравейте момичета! Кога ще има малката черна рокля

# 438
  • Бургас
Здравейте момичета! Кога ще има малката черна рокля

Че то във всеки каталог си я има.

# 439
В момента комплекта промоционалния го няма и свети в червено

# 440
  • Бургас
В момента комплекта промоционалния го няма и свети в червено

Е там вече св.Ейвън само може да отговори.

# 441
Е това вече ме изненада - разделили са комплекта Little Black Dress  Joy  - ще пристигнат парфюма 50мл, рол-она и лосиона, а в недостиг са под. торбички и мини аромата...

Досега не ми се беше случвало така да ми разделят комплект.

# 442
  • София
Новата спирала на Авон, която ползвам, се сваля изключително трудно...
Коя имаш предвид? Биг Даринг ли?
И при мен много трудно се сваля и това ме отказва да я ползвам - трия повече време, отколкото нанасям. Иначе хубаво стои и добре подчертава миглите...

# 443
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Новата спирала на Авон, която ползвам, се сваля изключително трудно...
Коя имаш предвид? Биг Даринг ли?
И при мен много трудно се сваля и това ме отказва да я ползвам - трия повече време, отколкото нанасям. Иначе хубаво стои и добре подчертава миглите...
Да, точно тя! С белия чай пада лесно, пробвай! Peace

# 444
  • София
С белия чай пада лесно, пробвай! Peace
О, благодаря ти, имам един лосион на Аню, който също е безпогрешен. Но трябва да се сапунисвам, после да го отмивам... много дълга и широка става. А белият чай измиващо ли е или можеш да си го сложиш на тампон?

# 445
Привет работливки Hug имам две въпросчета.... Ейвън праща ли пратки и по куриер, тъй като ми се иска за 8ми март да имам поръчките от К4, а в събота нашата поща не работи, което ще рече че ще имам поръчка на 9ти март.  Ако се пусне поръчка за 5лв. примерно в К4 и си платя доставката ще си получа ли чантата?? newsm78

# 446
Привет работливки Hug имам две въпросчета.... Ейвън праща ли пратки и по куриер, тъй като ми се иска за 8ми март да имам поръчките от К4, а в събота нашата поща не работи, което ще рече че ще имам поръчка на 9ти март.  Ако се пусне поръчка за 5лв. примерно в К4 и си платя доставката ще си получа ли чантата?? newsm78

Навремето имаше ограничение над 30 лева иначе заявката не се приемаше- сега не мога да намеря такова инфо в сайта- пише поръчка до 50 лева такса обработка 3,75.

ако е на адрес поръчката си има специално поле с часови пояс който можеш да укажеш- не знам какъв е за събота обаче , има ли ограничения. Иначе доставката е 4,50.

Пусни я по-добре  до някой работещ клон наблизо- във всеки град има дежурни пощи а в по-големите и по няколко иначе от отскок плащаш над 8 лева за тази еквилибристика.

# 447
И аз искам да поръчам някои неща от К4 за 8ми март, да събера за една поръчка да си получа подаръците, ноооо няма да пристигнат. Нашата централна поща работи в събота, но нямали доставки на поща и колети  #Crazy

# 448
  • о`майна лунна нощ е
Аз ще постна нещо извън хайваните, но свързано с нашата Аничка.
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4606190
Това момиче е невероятен боец!

# 449
Момичета някъде има ли снимана нетната на К4, че съм я изхвърлила, а ми трябва сега???

Общи условия

Активация на акаунт