AVON само за представители - КАМПАНИИ 1 и 2 - Тема 133

• 35 343
  • 574
  •   1
Отговори
# 420
Мисля, че ще го получим крема, а аз четох подробно условията и пише, че който го е взел ще получи имейл с анкета, май след около  2 седмици, т.е. да е пробвал крема и да каже отзиви и ще участва в томбола с награди, които не пише какви са, а само че ще бъдат изтеглени 5 човека. Оххх съжалявам, че повтарям пише-получиииии, ама от умора не мога да си събера мислите  newsm78

# 421

Цитирам дословно от листовката- количествата са ограничени.... бъди сред първите ....
Аз се регистрирах в 17:06 и ми изписа честита регистрация НО никъде не казваше че ЩЕ получа кремчето а че мога да го получа с поръчка в К04. Обсъдих го с познат представител, която се е регистрирала по същото време. Имала е същото съобщение.

Не споря... След моята регистрация изписа че печеля кремчето, а след това получих мейл:

"Скъпи/а ........./имена/,
Благодарим за проявения интерес!

Очаквай своя демо крем с първата си поръчка
от К04!"

# 422
След моята регистрация изписа че печеля кремчето, а след това получих мейл:

Да да именно това имах в предвид. Нямам мейл защото нямах и поздравления пеи регистрацията .
значи не е за всички а си е за определени хора отговарящи на определени условия, . Пък било то и да са се регистрирали преди 17:06   или нещо друго което на мен не ми е известно но аз не попадам  в тази графа.Laughing

# 423
  • Варна, а по празниците в Ямбол
На фона на томболи и неволи, минавам да нахваля:
1. Новият измиващ гел с бял чай! Страхотно ухае и измива! Много ме радва. Новата спирала на Авон, която ползвам, се сваля изключително трудно... почти невъзможно, та това средство с бял чай е перфектно за целта и не само!
2. Фръцкам се с новите си очила /също АВОН/ Sunglasses Доста добри, чакам с нетърпение възможността да поръчам още от новите модели, промотирани във фокусите напред.
3. Сякаш и терапията за блясък е читава, в момента в тъмното не виждам дали проблясквам, но остава приятно усещане след ползване!

Рапорт даден! bowuu

# 424
Здравейте, днес си получих кашоните с продуктите и искам да ви се оплача. Имах поръчана мъжка гривна, отварям да проверя всичко ли е наред и какво да видя цялата издрана, метала си сменил цвета изобщо нищо общо със снимките. Пак че предварително я проверих иначе какъв срам щях да бера  Cry. Сега обаче остава трудната част - да се свържа с координаторката ми и да я върна.
А относно к-та за Р.ден не са ми го изпратили, а ми изпратиха след после подът за поръчка.

Свързваш се с координатора си и или заедно отивате да върнете гривната или тя оставя в офиса и следващата кампания или ти връщат парите или ти пращат нова гривна.

# 425
да и на мен са ми пратили мейл че ще получа крема но за малко да не го видя защото беше пратен мейл стиляна@...... а аз имам навика да търкам без да чета и вече бях решила че мен ще ме пропуснат  Laughing

# 426
  • Бургас
  bouquetИ на мен ще ми пратят.
Аз обаче имам питане -пясъчните лакове аз ли не ги виждам или ги няма в каталога?

# 427
Аз преди малко се регистрирах и ще ми пратят крем - явно е на произволен принцип, а не на първите  newsm78.
Само дето нямам никакви поръчки да пусна и не се знае дали ще имам Simple Smile.

# 428
Момичета, защо на мен ми дава невалиден номер на представител, когато искам да се регистрирам? newsm78

# 429
  • Варна, а по празниците в Ямбол
да и на мен са ми пратили мейл че ще получа крема но за малко да не го видя защото беше пратен мейл стиляна@...... а аз имам навика да търкам без да чета и вече бях решила че мен ще ме пропуснат  Laughing
жива и здрава да си,   bouquet директно в коша го метнах, нищо в емейла не подсказваше, че е от АВОН Tired

# 430
  • Бургас
Моят имейл е от avon.bg

Скъпи/а.............
Благодарим за проявения интерес!
Очаквай своя демо крем с първата си поръчка
от К04!

Дневен крем против бръчки AVON nutraeffects SPF20 50мл

# 431
_re_ge, много благодаря за разясненията за заздравителите  Hug

Кремче и аз май ще получа. Поне така ми съобщиха с мейл от Ейвън - да го очаквам с първата си поръчка от К04. Това сигурно е първият подарък, който получавам от няколко кампании. Нещо хич не се класирам за мотивационните им, та малко ме зарадваха, признавам си  Flutter

# 432
# 433
Имате ли представа от тези продукти от мини брошурата - пижамата със сърчицето, пончото и кръглия шал /дали е кръг или е правоъгълен, както е показан на другата снимка?/

Да се отчета за шала - правоъгълен е и е супер тънък... доста разочароващо за съжаление  Thinking

# 434
  • Русе
Изпробвах новия крем, който ми пратиха като мостра - на мен лично ми лепне лицето от него, оставя лек филм върху кожата. Wink

Общи условия

Активация на акаунт