ОТБИВАНЕ - 2

• 149 804
  • 783
  •   1
Отговори
# 120
И аз съм с тежка сенна хрема. Дори алергията ми към полени прави кръстосани реакции с някои храни. Подува ми се гърлото за секунди и ми се пукат кръвоносни съдове. Иначе пристъпи правих 2  пъти този сезон. Мен сърбежът в небцето и очите ме влудяват! Но, заради кърменето, освен "ринитал", нищо не взимам.

# 121
Аз също бях на ринитал преди пристъпа, но явно не ми е помогнал. Затова сега съм с тежката артилерия.
Jade, а ти как се справяш с пристъпа? Чакаш да отмине ли?

# 122
Да, а през това време не дишам, не чувам, не виждам  Laughing Ужасно е! Притеснявах се да не се случи нещо лошо, че сме сами с малката, но не предприех прием на силни медикаменти, защото трябваше да я отбия, а е абсурд в това състояние да гледам и нервно, ревящо бебе, което дори не мога да приспя...

# 123
Зора беше 4-5 дни. След това детето се успокои, сега много по-лесно заспива и се успокоява.

# 124
Аз се опитах преди известно време да й спра кърменето за дневен сън. Детето падаше от умора, крещеше истерично, не можех да я успокоя дори! И така 4  дни се мъчихме, никакво подобрение или редуциране на драмите, и се отказах. Единствената ми надежда е в края на лятото, когато ще е по-голяма, да опитам с преговори, гушкане, приказки и т.н. А най-големият ми ужас е как ще я приспивам, когато се буди през нощта. Сега, ако за секунда се забавя с гърдата, настъпва силен рев  ooooh!

# 125
......................А най-големият ми ужас е как ще я приспивам, когато се буди през нощта. Сега, ако за секунда се забавя с гърдата, настъпва силен рев  ooooh!

От 2 седмици вече не кърмя. Наблюдението ми е,че когато се нахрани добре за вечеря(манджа+ малък десерт) през нощта въобще не се буди!

# 126
  • Северозапада
......................А най-големият ми ужас е как ще я приспивам, когато се буди през нощта. Сега, ако за секунда се забавя с гърдата, настъпва силен рев  ooooh!

От 2 седмици вече не кърмя. Наблюдението ми е,че когато се нахрани добре за вечеря(манджа+ малък десерт) през нощта въобще не се буди!
При нас това не беше от значение. Тя си вечеря, после изпива 200+ мл. АМ и пак се буди нощем, дори сега, когато не я кърмя. Всяко дете се буди по различни причини. В нашия случай предполагам, че сънува нещо, защото започва да си говори, да мрънка, да се бори със завивката и т.н.

# 127
Ще видим, живи и здрави... Някак ми е трудно да повярвам,че след неспане 1-2  години от първата вечер на отбиването спират да се будят  Thinking Поне в началото все си мисля, че има такива нощи? Дъщеря  дори през деня не спи, ако гърдата ми не й е в устата  #Crazy

# 128
Момичета, пробвайте с Дормикинд. При нас определено има ефект. Също давам и стабилна вечеря-яде супа със сухар, обира по нещо и от нашите чинии и малко преди сън хапва кисело мляко с бисквити.

# 129
Поточе, аз наравих алергичен пристъп, не ми достигаше въздух и ходех по нощите до спешен кабинет. Биха ми урбазон и алергозан. Сега съм на Ериус плюс още 2-3 хапчета, че имам и вирусна инфекция. Ти какво пиеш за сенна хрема?

Минах през Зодак, Алегра, Ксизал...По предписание. Май само от последното имам подобрение, макар и малко...Ако се съмнявате за някое лекарство, проверете го тук http://e-lactancia.org/en/

# 130
 С какво заместихте кърмата след отбиване? Ние сме в процес като оставих засега само сутрешното и вечерното кърмене, но тя категорично отказва адаптирано мляко, дори кърма от шише не иска... Tired

# 131
  • София
Аз се опитах преди известно време да й спра кърменето за дневен сън. Детето падаше от умора, крещеше истерично, не можех да я успокоя дори! И така 4  дни се мъчихме, никакво подобрение или редуциране на драмите, и се отказах.
Когато сте навън с количката не заспива ли?
Аз така успях да махна дневдните цокания за заспиване. като дойдеше време за сън, зарязвах всичко и излизахме. Все още го правя, когато е по-нервна и виждам, че не мога да я приспя на ръце. Да не казвам в какъв вид съм излизала.  Mr. Green

С какво заместихте кърмата след отбиване? Ние сме в процес като оставих засега само сутрешното и вечерното кърмене, но тя категорично отказва адаптирано мляко, дори кърма от шише не иска... Tired

Даааа, при мен ситуацията е същата. Пробвах няколко вида АМ, цедих се....нищо. Не иска и това е. КМ яде с лъжица, АМ яде на попара, обаче в шише не ги иска.  Crossing Arms

# 132
За съжаление няма как да спи навън, защото това е единственото време, в което мога да уча за изпити  Close Просто "не ги виждам нещата" без пустата му цица  Blush

# 133
  • София
Като заспи, обратно у дома и спи в количката или бумагите под мишница и учиш на някоя пейка.  newsm78

Утре ще купя Дормикинд.  Tired

# 134
Ще видим, живи и здрави... Някак ми е трудно да повярвам,че след неспане 1-2  години от първата вечер на отбиването спират да се будят  Thinking Поне в началото все си мисля, че има такива нощи? Дъщеря  дори през деня не спи, ако гърдата ми не й е в устата  #Crazy
Още докато кърмих детето се будеше много рядко през нощта.  След като отбих въобще не се събужда и няма драми! Тя е на почти две и това може да е от значение.  Преди 4-5 месеца нещата не стояха така. Но все пак е възможно и няма нищо чудно в спане без прекъсване!
За сега заспива с прясно мляко, но ми се струва, че скоро и без него ще мине! Когато е вечеряла добре , пие около 70 мл , подава ми празното шише, обръща се на една страна и заспива.

Общи условия

Активация на акаунт