Мнения и отзиви за ММЦ Приморско

• 119 697
  • 618
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Никога не сме били там до сега. Детето беше на лагер и с няколко родители от нашата група решихме да бъдем наблизо Wink.
Отседнахме в хотел точно, срещу базата на ММЦ. Децата не са очаровани от условията и храната там, но пък те отиват най-вече, заради емоцията.
Времето до неделя беше прекрасно, както и морето. Комари нямаше Simple Smile

# 586
Те там напоследък основно лагери правят. Simple Smile

# 587
Ясно, ама то квото става с Албена същото става и с ММЦ-то, все пак е тяхно.

# 588
  • Русе
Лагери в хотелите на Албена има само в бунгалата на Форест бийч, а в Магнолиите няма.

# 589
Някой дали може да сподели впечатления от ММЦ тази година?

# 590
Близки ходиха на Бунгалата в началото на юли. Влажно, но прилично и са изкарали страхотно. Чувство на свобода.
Нямало е толкова комари (интересно,защото там обичайно има много).

# 591
  • В.Търново
Зависи кои бунгала. Няколко вида са. Бунгала Холидей са пълна мизерия.

# 592
https://
Тази година как са условията и храната на вилу Ропотамо,

# 593
Днес се върнахме от ММЦ Приморско, като бяхме резервирали вили Ропотамо мезонет. Ще започна с плюсовете: плажът е чист, морето не е дълбоко, идеално е за деца. Две вечери подред видях камионче, което почистваше пясъка. Свободната зона е широка, като цяло плажът е разкошен. Вилите са разположени в горичка, много рядко ни се налагаше да пускаме климатик. Вътре стаите и на първия, и на втория етаж достатъчно широки, за 4-членно семейство идеално. Банята е с плочки, душ кабина, в много добро състояние. Всеки ден изхвърляха кошчетата, за една седмица смениха спалното бельо и хавлиите веднъж. Жените, които чистят бяха мили и любезни, не сме имали някакви драми. Минусите, които аз видях: в бунгалата ужасно много мирише на мухъл, мебелите са ужасно стари, пропити с миризма на влага и мухъл. Въобще не сме ги ползвали, дрехите ни стояха в сакове. От съседните бунгала също споделиха за проблема с миризмата. В самото бунгало имаше доста паяци, което предвид локацията, донякъде е разбираемо. Храната в ресторанта е изключително еднообразна и оскъдна. Всеки следобед имаше единствено и само понички. Аниматорите бяха под всякаква критика. Бъркаха игрите, не можеха да привлекат вниманието на децата. Водещата аниматорка не спираше да крещи истерично по микрофона. Със сигурност няма да повторим. Аз лично не бих препоръчала на мои близки хора.

# 594
  • В.Търново
Писано е многократно, че е голям проблем с вилите. И аз съм писала доста. Били сме във вили Холидей, но и Ропотамо са зле.

# 595
Докато има детски лагери там, няма да си дават зор да влагат пари.

# 596
  • Русе
Те самите бунгала /вили Холидей/ са изгнили вече след толкова години експлоатация. Като чета отзивите от тази година за Форест бийч виждам, че там са занемарили всичко пък камоли да стигнат до вилите.

# 597
Здравейте, от 3 места ни препоръчаха хотел Форест бийч приморско, но като чета отзиви от предишни години, започвам да се отказвам. Искам да попитам конкретно за този хотел(не бунгалата), какво са условията и най-вече чисто ли е и храната добра ли е? Ще ходим с две малки деца и не искам да спят в мухъл, паяци, косми и петна по чаршафите (както чета в коментари). Моля, ако някой има впечатления за конкретно този хотел да сподели. Също разбрах, че има още един хотел към ммц- магнолия. Ако той е по-добър откъм хигиена, спрямо Форест бийч, моля да споделите.
Хубав ден!

# 598
  • В.Търново
И двата хотела  са с поостаряла база със смесени отзиви. Аз не бих резервирала.

# 599
  • у дома...
Миналата година почивахме в Магнолиите и сме супер доволни.

Общи условия

Активация на акаунт