Мнения и отзиви за ММЦ Приморско

• 119 874
  • 618
  •   1
Отговори
# 315
  • у дома
Аз пък се чудя от какъв зор са сложили тези климатици-ние не сме го пускали нашия изобщо....

# 316
  • В свой си свят :))))
Аз пък се чудя от какъв зор са сложили тези климатици-ние не сме го пускали нашия изобщо....

Ние си ги ползвахме, по-добре ни беше с тях.

# 317
Принципно климатика би трябвало да има и режим за "изсушаване" което е добре за помещения с висока влажност, та не става въпрос само за температура. Поне на места където сме почивали и е имало винаrи сме го пускали на такъв режим, и по морето и в Банско, а в Испания задължително са с такива режими климатиците.

# 318
Принципно климатика би трябвало да има и режим за "изсушаване" което е добре за помещения с висока влажност, та не става въпрос само за температура. Поне на места където сме почивали и е имало винаrи сме го пускали на такъв режим, и по морето и в Банско, а в Испания задължително са с такива режими климатиците.

Дааа, така е, ама.....

# 319
  • До хладилника, който обичам
Хм. Даже не ми хрумна да погледна. Нищо, другия път Simple Smile

# 320
Климатикът в нашето бунгало си имаше режим "изсушаване". Ние го пуснахме 2-3 пъти и все на този режим.

# 321
Климатикът в нашето бунгало си имаше режим "изсушаване". Ние го пуснахме 2-3 пъти и все на този режим.

При нас нямаше, да не говорим, че все още има и такива без климатици. В едно от бунгалата беше станао наводнение и хората се бяха изпопритеснили как ще изсушат...климатика на 30 градуса в тази жега.

# 322
  • В.Търново
В крайна сметка отзивите за вили Холидей това лято май не са много добри, дори качеството е занижено повече от миналата година.Мем ме притеснява наличието на мухъл по стаите.Някой с положителен отзив от сезон 2017г.??

# 323
Същия ми е отзива като миналата година, нямам особени забележки аз.

# 324
Същия ми е отзива като миналата година, нямам особени забележки аз.
И аз нямам забележки за вили Ропотамо, видях ранните оферти и прави забелязвам, че отстъпката миналата година беше 20% а сега е 15 % и цените са леко завишени.  Обмислям резервация в Холидей яместо Ропотамо, каква е същност разликата Холидей нямат кухненски блок , но имат хладилник което нас ни устройва. Други разлики има ли?

# 325
  • В.Търново
В Холидей леглата са единични, спални няма.А и проблема с мухъла е повече при Холидей.

# 326
В Ропотамо на нас ни беше по-удобно, отколкото в Холидей миналата година. А цените за жалост са завишени наистина. Но пак ще резервираме там.

# 327
Всъщност единствения минус е заниженото качество на храната, но това се отнася за целия комплекс, не за вилите конкретно. Дано догодина е по-свястна.

# 328
  • В.Търново
Всъщност единствения минус е заниженото качество на храната, но това се отнася за целия комплекс, не за вилите конкретно. Дано догодина е по-свястна.
Мухъл в бунгалото ви е нямало ли?Къде бяхте отседнали?Чудя се какво да правя.

# 329
  • Между Пирин, Рила и Родопите

Мухъл в бунгалото ви е нямало ли?Къде бяхте отседнали?Чудя се какво да правя.
Ние ходихме в края сезона - септември. Бяхме 2 семейства в 2 съседни вили Ропотамо. В нашето нито имаше мухъл, нито миришеше, но в съседното имаше и мухъл и миришеше.

Общи условия

Активация на акаунт