Еркан Петеккая- филми, изяви, колеги ~ Тема 96

• 31 026
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • Bulgaria
Сега виждам че сте ги поствали по рано-съжалявам.Помислих че са нови след като Еркан ги публикува преди няколко чака.Просто обичам да търся информация и да я споделям ,без да следя темата.В момента гледам Еркан в Дила ,но не толкова често.Когато мога ще го започна отначало. Иначе перфектна игра във Времето лети  Party

# 631
Сега виждам че сте ги поствали по рано-съжалявам.Помислих че са нови след като Еркан ги публикува преди няколко чака.Просто обичам да търся информация и да я споделям ,без да следя темата.В момента гледам Еркан в Дила ,но не толкова често.Когато мога ще го започна отначало. Иначе перфектна игра във Времето лети  Party

Остави тази Дила ,и гледай Парампарча с Нургюл... bowuu Peace Peace Peace
Шегувам се Party Party Party hahaha hahaha hahaha...всеки има право да гледа ,това което си иска и харесва bowuu...аз ...Дилата не го харесвам...та...гледаш ли Парчетата newsm78

# 632
  • Bulgaria
Не ,аз следя само сериялите по Тв ,но съм го сложила в дългият списък с онлайн предложения за гледане  Grinning Grinning

# 633
Относно снимчиците newsm78...нищо...той  Ерко , понякога  newsm78...май напоследък доста често слага стари снимки...и...не че е лошо...нееее... Naughty Joy Joy Joy

# 634
Не ,аз следя само сериялите по Тв ,но съм го сложила в дългият списък с онлайн предложения за гледане  Grinning Grinning

Има превод...да знаеш...Кей и Съни ни радват всяка седмица с преведена серийка...вървим с една назад,но...независимо от това МНОГО СМЕ ДОВОЛНИ И ЩАСТЛИВИ  Party Party Party...а и гледаме и онлайн... bowuu

# 635
Иначе перфектна игра във Времето лети  Party

Напълно споделям bowuu Peace...според мен ,това е върхът в кариерата му Grinning...но ще видим и сега като Джихан как ще се справи... newsm78

# 636
  • София
 Hug Hug Hug

Интервю с Нурсел Кьосе - Кериман, засега само на турски.
http://www.milliyet.com.tr/-once-beddua-ettilersimdi/pazar/haber … 00122/default.htm

# 637
Еееееееех, ако имаше и кой да попреведе туй онуй ...........
Голям образ прави в Парченцата, браво!

# 638
Привет, мили момичета!  Hug Heart Eyes Grinning Благодаря ви за всичко, което сте сложили в темата!  newsm51 newsm51 newsm51

Ето малко снимки и колажи от фейса:

Последна редакция: нд, 18 яну 2015, 18:19 от arpha

# 639
# 640
  • София
Еееееееех, ако имаше и кой да попреведе туй онуй ...........
Голям образ прави в Парченцата, браво!
Липсва ни в темата някой с перфектен турски. Моят не е такъв, иначе досега сумати интервюта да съм превела. Търсих го на руски, но го няма ... все още.

От инстаграма на Нургюл, зад кадър от игралния филм Egreti Gelin. И него го има преведен на български.

# 641
Надписът е този : مع اني اصغر منهم بس يا ريتني مكانهم,

преводът на български не се получава, на английски е този: Although i am younger one of them, but i wish i could

и горе долу се връзва с български:
Въпреки, че аз съм по-младите един от тях, но бих искал да

Може би така:
Въпреки, че аз съм по-млад, бих искал да съм един от тях......

Последна редакция: нд, 18 яну 2015, 18:20 от arpha

# 642
# 643
# 644

Общи условия

Активация на акаунт