Еркан Петеккая- филми, изяви, колеги ~ Тема 96

• 31 018
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро, мили дружки!  Hug Hug Hug  Желая на всички успешен понеделник и късметлийска нова седмица!  Grinning Grinning Grinning

Лу!  Hug Heart Eyes Grinning

Тинче  Hug Heart Eyes Grinning, само така, мило момиче, постигай си целите със замах и ведро настроение! Много се радвам за теб!

Светлич  Hug Heart Eyes Grinning, новата тема е станала прекрасна! smile3501 smile3501 smile3501 Но нека да допишем тази.....  

Кафенце и пожелание за приятен ден, в който да ни топлят много усмивки, включително и на любимките ни -  Джансу и Гюл!  smile3521 smile3521 smile3521

Последна редакция: пн, 19 яну 2015, 09:35 от arpha

# 661
О, Светлич, благодаря за твоето кафенце, но ще оставя и моя Петльо, за настроение! smile3521 smile3521 smile3521

# 662
# 663
  • София
 Hug Hug Hug

Тинче, поздравления! Само така!   bouquet  Hug

Излезе и епизода на "Парченцата" с български субтитри, за преводачките   bouquet   bouquet

Счупени Парчета / Parampaca - Епизод 6

# 664
Hug Hug Hug

Тинче, поздравления! Само така!   bouquet  Hug

Излезе и епизода на "Парченцата" с български субтитри, за преводачките   bouquet   bouquet

Благодаря на екипа за българския превод  newsm51  bouquet newsm51 Живи и здрави!
Чудя се сутринта халюцинации ли имах - видях линка за еп. 7 с рус. суб., сега го няма.  newsm78 Слагам го отново.

7 епизод с Руски субтитри

# 665
И от мен сърдечни благодарности за българския превод!  smile3501  Kiss  Kiss  Kiss

# 666
# 667
Привет Simple Smile Успях да изгледам еп. 7. Хазал нарече Кера "крадла"... и какво ще каже Гюлсерен като разбере за това, че Озкан е в затвора, а Кера е прибирала парите им. Но дали Хазал ще й каже? Освен това Кера вероятно има 30 хил. евро и ако не ги даде, братчето й ще обяви общото жилище за продажба. Или дава парите, или си търси друга къща Wink
Джихан не каза на Гюл, че вече се е изнесъл от къщи. А можеше поне малко да я успокои. Оказа се, че Рахми е поканил Кера Joy
Джихан на Дилара - слава богу, че прогледнах! newsm10 А тя веднага дзън на Хазал.
Много наивно вярва, че Рахми ще се кротне.
И от Озан очаквам още магарии.
Но краят на епизода беше потресаващ - унизителните молби на Гюл към Дилара да чуе законната си дъщеря, обещания да не се среща повече с Джихан, после крясъци, обвинения към бога, пак крясъци. Тази сценаристка прекали с "оглупяването" на Гюл точно в този момент. Ще видим какво продължение са натворили за днес, но не ми харесва образа й на истерично - оглупяваща и неадекватна до степен, че да забрави за закона. Почувствах се гадно заради нея.

# 668
Привет ,момичета... Hug Hug Hug Hug Hug

Кей ...Съни...БЛАГОДАРЯ...от сърце... Heart Eyes Heart Eyes

Изгледах само първата част от 6 епизод bowuu...нямах време за останалите ,а и за 7 ...на руски...
Изуми ме госпожата newsm09...Дилара...нямало да вземе Гюл дори и за прислуга... ooooh! #Crazy #Crazy #Crazy...без думи съм... smile3505 newsm09...тая за каква се мисли... newsm78 newsm78 newsm78, а пък дедо коце...ужастъъъъ...какъв баща е бил... smile3505

Последна редакция: пн, 19 яну 2015, 19:33 от Svet_sz

# 669
Луууу Hug...и на мен не ми се нрави много това викане  Naughty..не само на Гюл...но и Керка тъй се напъва ,че може и да гръмне... #Crazy ooooh! hahaha hahaha hahaha
И...Гюл не спря да си тръгва ,когато и кефне #Crazy...нито изслушва ,нито изчаква Naughty...решава и беж да я няма... running
И...Джихан има грешки bowuu...все чака и успокоява...до кога... newsm78 newsm78 newsm78

# 670
# 671
Hug Hug Hug

Тинче, поздравления! Само така!   bouquet  Hug

Излезе и епизода на "Парченцата" с български субтитри, за преводачките   bouquet   bouquet

Hug Heart Eyes  

# 672
И от мен сърдечни благодарности за българския превод!  smile3501  Kiss  Kiss  Kiss

wavey Hug

# 673
Малко остана...по малко от час... bowuu Laughing Laughing Laughing Laughing

# 674

Общи условия

Активация на акаунт