Еркан Петеккая- филми, изяви, колеги ~ Тема 96

• 31 009
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
От мамашите...  bouquet  bouquet  bouquet

Из инстаграма Эркана:
"Слухи о том, что я задержал съемки беспочвенны и глупы. Ранее были подобные инценденты, когда у меня вдруг начались сильные боли в почках, но приняв обезболивающее и подождав немного, пока стихнет боль, я спустился и съемки продолжались весь день. В сцене принимало участие слишком много актеров и персонала и я, не смотря ни на что, выполнил свою работу. Все знают, как я уважительно отношусь к труду всех участников проекта и как я их берегу.
С любовью и уважением Эркан Петаккая"

# 676
Анкета в Геджето... bowuu Peace

http://gecce.com/anket/ekranlarin-en-yakisikli-jonu-kim

Който иска може да гласува... bowuu newsm78 hahaha hahaha hahaha

Аз се изгласувах... bowuu Grinning

# 677
  • София
Paramparça 8. Bölüm 2. Fragmanı - Ben Yanlış Bir Şey Yapmadım!

# 678
# 679

Зарии Hug...мерсажжжжж...

ЕЕЕЕЕЕЕ newsm09....тва не е истинааааа  Weary...и Дилара ,и Хазаллллл...студенокръвни и злобни същества...нямам думи... smile3505

# 680
Привет Simple Smile Успях да изгледам еп. 7. Хазал нарече Кера "крадла"... и какво ще каже Гюлсерен като разбере за това, че Озкан е в затвора, а Кера е прибирала парите им. Но дали Хазал ще й каже? Освен това Кера вероятно има 30 хил. евро и ако не ги даде, братчето й ще обяви общото жилище за продажба. Или дава парите, или си търси друга къща Wink
Джихан не каза на Гюл, че вече се е изнесъл от къщи. А можеше поне малко да я успокои. Оказа се, че Рахми е поканил Кера Joy
Джихан на Дилара - слава богу, че прогледнах! newsm10 А тя веднага дзън на Хазал.
Много наивно вярва, че Рахми ще се кротне.
И от Озан очаквам още магарии.
Но краят на епизода беше потресаващ - унизителните молби на Гюл към Дилара да чуе законната си дъщеря, обещания да не се среща повече с Джихан, после крясъци, обвинения към бога, пак крясъци. Тази сценаристка прекали с "оглупяването" на Гюл точно в този момент. Ще видим какво продължение са натворили за днес, но не ми харесва образа й на истерично - оглупяваща и неадекватна до степен, че да забрави за закона. Почувствах се гадно заради нея.
Луууу Hug...и на мен не ми се нрави много това викане  Naughty..не само на Гюл...но и Керка тъй се напъва ,че може и да гръмне... #Crazy ooooh! hahaha hahaha hahaha
И...Гюл не спря да си тръгва ,когато и кефне #Crazy...нито изслушва ,нито изчаква Naughty...решава и беж да я няма... running
И...Джихан има грешки bowuu...все чака и успокоява...до кога... newsm78 newsm78 newsm78

Милички, аз мъъъъъъъничко не съм съгласна с вас.....

Гюл е:

- съвсем обикновена жена, изоставена от съпруга си, принудена да живее с една лицемерка и егоистка - Керълайн

- природно интелигентна, борбена, мъчеща се да изплува от тинята на тежката си орис

- истинска майка, жертвоготовна, търпеливо понасяща капризите на Хазал и постоянното ѝ мрънкане, отдаваща ги на пубертета

- чувствена, естествена, красива, устояваща на мъжките щения....

Не знаем с какво образование е, но щом се е омъжила на 18 - ясно.... Какво очаквате от нея, студения самоконтрол на Дилърката ли? Впрочем, оказа се, че и тя може да е истерична, да крещи, да не изслушва, да повтаря едно и също и т.н., само че актрисата ги прави по префърцунено всичките тези действия.

Ами ще ли е Гюл иначе ако не виждахме това, което ви е подразнило толкова у нея? Тя така се е научила да оцелява.....

И..... за Джихан - Гюл е жива, истинска жена, как няма да е впечатлен, запленен не само от красота ѝ, а от цялото ѝ естествено, живо и непосредствено аз? Цял живот е живял в правила, студенина и страховития образ на елита....

За мен последната сцена беше страдание, беше мъчение, изтезание по оголен нерв и страдах заедно с Гюл, изобщо не искам да помислям какво е някоя да ми каже - "Взимам ти детето!"

# 681
Надявам се, това мило Слънчице да не направи големи бели тази вечер, да не изгори, милото.... Но истината е, че и двете деца се шокираха, много..... Хазалчето обаче бързо се окопити и излезе от безизходицата.....

Последна редакция: пн, 19 яну 2015, 20:20 от arpha

# 682
Дано серията да не свърши с изцепката на Озан, а да видим и чуем конското от Джихан..... Praynig Praynig Praynig

Тази снимка май е от скандала пред дома на Гюл или на приятелката ѝ, май Озан ще отиде там да обижда Гюл... newsm78

# 683
# 684
Свет, мисля, че Джихан е прав като иска да се успокоят. Може ли да постъпиш правилно - за каквото и да се отнася, ако си в истерия, не слушаш, не обясняваш и да се ръководиш единствено от емоциите? Гюл си тръгна от болницата не като разумен възрастен човек - измъкна иглата и хукна, въпреки главоболието. Пътем уж седнаха да хапне... хвърли храната, пак скочи, пак хукна. И къде отиде?
От Кера друго не очаквам - просташко поведение, даже и като седна на масата у Джиханови. Поне пред хората да не се излага, но и там крещя... у дома - същото - крещи, подиграва се, натяква. Единствено със съседката си говори нормално. Само когато Гюл и бие шамари, пада безпомощна, вие жалостиво - да я съжалят...обаче много бързо се изправя беее...само докато се погледне в огледалото - колко е пострадала, и пак започва с нови сили. За мен тя е безнадежден случай. Ще я видим като се върне братчето - какви ще ги запее. Но още е рано.
Дилара - /прав е Джихан/ - каквото и да направи , все вреди. На него, на децата. Тръгна да освобождава Озан от ареста и ако я бяха оставили, сама щеше да отключи килията. Докато разправяше на Рахми, че не трябвало да говори на Гюл по този начин пред децата, и аха, аха, зрителят да си помисли, че има грам разум в главата й, тя грабна телефона, извика Хазал, връчи й стая и като връх на "разума" съобщи на майка й, че повече няма да я види. А днес ще чуем и ултиматума, който ще постави на Джихан. Много инфантилен мозък, липса на всякакъв житейски опит, тя освен фондацията, друго в живота си не е видяла. За нищо не се е борила и затова не знае как да постигне целите си, а само руши всичко около себе си. Липсата на разум се замества с наличието на пари. Но тепърва ще разбере какво НЕ може да се купи, даже и с много пари. Постъпките и разсъжденията на Рахми са на нивото на внука му, че и по зле.
Хареса ми разказа на Джихан преди да изхвърли ножа на Озан. Тежко детство е имал, безрадостно, такъв е бил и животът му с Дилара. Но прогледна Simple Smile Дано!

# 685

Благодаря, мила Зари!  newsm51 newsm51 newsm51

# 686
# 687
Арфи, никой не може да й отнеме законната дъщеря.  Или трябва да си прибере Джансу. Няма друг законен вариант. А и Джихан още не се е намесил.

# 688
# 689
 wavey Hug Готови ли сте за гледанеее... newsm78 bowuu Peace

Общи условия

Активация на акаунт