Великобритания - тема 56 Зимно Пролетна

• 54 283
  • 732
  •   1
Отговори
# 300
ама... ако личният лекар иска да те прати на очен ще остане за утре така като чакаш....
моля те, грижи се за себе си както се грижиш за съня на съквартиранта

# 301
  • UK
Отивам, отивам, окото изглежда ужасно и ме хваща страх, дано не е нещо сериозно, ей сега го снимах да го разгледам, че ми е трудно да ги видя в огледалото, брр, отвратително е. Sad

# 302
Малката Госпожица Мърморана, виж къде ти е най-близкият walk-in centre.
За  тези,които търсят работа може да се обадите на https://nationalcareersservice.direct.gov.uk/Pages/Home.aspx и да си запазите час за CV review.

# 303
  • Варна
Момичета , кога децата излизат във ваканция февруари месец. Питам за Лондон. Довечера ще ви изчета че интересни теми кте захванали. Благодаря ви предварително. Mr. Green

# 304
  • UK
Уф, прибрах се. Чаках четири часа в клиниката, но ме прегледаха, дадоха ми капки за очи и сега ще се лекувам. Оказа се алергичен конюнктивит. Предполагам, че е заради мухъла в къщата.

# 305
Дами,
Днес получихме писмо с насрочена дата за имунизиране срещу менингит Ц за детето.
Бихте ли споделили за самата ваксина - тежко ли се понася от организма? Всички ли сте слагали, защото знам, че в БГ няма такава? Мога ли да откажа?

Почти всички ваксини по БГ имунизационен календар детето ги понасяше много тежко  Confused
Последната сложихме на година и половина и си казах, че повече няма да си подлагам детето на това, но сега.....  newsm78

П.С. Скоро обсъждахте тази тема, но не се включих, тъй като Ади е на 4г. и 3м. и мислех, че на тази възраст е голям за имунизация  Embarassed
Благодаря!

Последна редакция: чт, 15 яну 2015, 17:41 от vany666

# 306
Дъщеря ми имаше дата за миналата седмица за поставяне на ваксина срещу менингит С, но я отложих. През ваканцията беше с продължителен конюнктивит, оттогава и с един розов лишей се влачи. То никога не мога да съм сигурна, че ще е абсолютно здрава, но се съгласиха да изчакаме това да мине. Ваня, и за ММР ваксина ще ви поканят вероятно. На дъщеря ми й сложиха в началото на ноември.

В нашия клас пък има въшки. Mr. Green

# 307
Здравейте!Да попитам тък-някой знае ли читава фирма за заминаване във Англия?Да не е за студенти,че сме попрехвърлили тая възраст:)

# 308
vany666, на дъщеря ми й биха валксина за менингит Ц. Беше на годинка. Биха й я заедно с друга ваксина. Не е имала никакви проблеми после, но тя по принцип не е имала никога проблеми при ваксиниране. Като беше бебе единствената реакция е била да е по-кисела примерно няколко дни.

Моя съвет е да слагаш. Но аз съм на принципа да слагам всички ваксини, иначе тук можеш да откажеш ваксина. Ако се притесняваш, говори с вашата хелт визитърка и й обясни, че детето ти е имало реакции от ваксините, че се притесняваш и т.н.

# 309
Някой дали може да помогне с форма за Tenancy Agreement за UK? Търсих в нет-а,но нещо не намирам това,което ми трябва? newsm78

# 310
Имам Sample Tenancy Agreement от агенцията
Дай поща на лични да го изпратя.

# 311
  • София
Нана, как е куч?  Оправи ли се?

# 312
  • Cambridge, UK
изчетох ви!
честита нова година!
много здраве и попътен вятър на всички!

# 313
  • някъде в орбита...
usmifchica, милата Laughing Честита и на теб, и внимавай да не ти станат очите на хиксчета от толкоз четене Crazy

# 314
ивка27, ваканцията през Февруари ще бъде между 16-20. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт