Великобритания - тема 56 Зимно Пролетна

• 54 153
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
Благодаря за бързия отговор Simple Smile

Опитвала съм match, plenty of fish (започнах нещо оттам, ама не беше никак добро, много 'chavvy' e сайтът), опитах и Soulmates на Guardian.

Мъжете, които ми пишат, са поне 10 - 15 години по-възрастни.

Дано не прозвучи снобско, но искам добре образовани мъже. С този от Plenty of Fish това бе проблемът: той - англичанин, аз българка, с по-добро образование от него. Не го превъзмогна и това е...

За маратони - нямам време...Но е идея.

А и не пия..В петък се събираме колеги, сбъркват ме от бъзик с моята кока-кола. Аз си имам оправдание и си го използвам - диабетик съм и алкохола не е позволен. Захарта ми скача на 12, дори с ниски количества.

# 511
  • UK
Провери в meetup.com какви сингълс групи има близо до теб или група със сходни на твоите интереси, организират си събирания, може да си допаднеш с някого.

# 512
  • София
 Soul78963, не знам дали мога да дам съвет. Аз съм си в София, навъртам се тук защото дъщерята е в Манчестър. Научавам доста неща в темата и я информирам.
Лошо нещо е самотата, трябва да се търси другарче. Моето си го намерих в работата. Но никой не разбра, докато не заживяхме заедно. Не е имало служ. проблеми, но пък аз си намерих друга работа и напуснах. Мисля, че 10-15 год. по-големи не бих искала и аз. Колкото и да младеят ....
Та сега съм кака на Скъпия с 5 год.
За образованието - завършила съм висше, но цял живот работя със средното. И не ми пречи, че живея с шофьор. Ако е добър човек и се разбирате - какво значение имат дипомите. Все някакъв компромис трябва да се направи, аз също не съм идеална.
В София позната се ожени на кучешката поляна. Разхождаха си животинките, говореха си и от дума на дума. ...
Или пък познати на твои познати - все ще има някой сам мъж някъде.

# 513
Моля Ви от сърце не ме нападайте, ама много харесвам английските мъже...

Ти пък  Heart Eyes

Аз не бих категорично отхвърлила работното място  Wink
Като работих преди в Общината имаше много семейства и партньори - колеги.
Разбира се, трябва да се спазват и правилата на дадената фирма. Има такива, в които връзките не са разрешени.
И аз като Aisha. Съпругът ми ми беше пряк началник. Връзката ни беше дискретна известно време, после аз напуснах, а после и той.
Не е лесно да се намери желана и приятна работа, но пък все е работа и е до време.
Подходящият любим може да е до живот..

Още...бих се записала на някой круиз  Flutter

А за plenty of fish какви неща са ми разказвали  Joy

# 514
   Soul78963 намери си някакво хоби, нещо  което ти харесва. Така ще имате и обща допирна точка. Моят мъж тренира джудо и повечето мъже са с  добри професии и не са тиинове, даже са над или около 40 те. Едва ли някои ще те уволни, ако имаш връзка с колега, стига да не прекачвате някакви граници. Ако сте достатъчно дискретни, едва ли и някои ще разбере.

# 515
  • UK
Soul, напълно те разбирам за образованието и интересите. Мъж, който ми е скучен и не може да поддържа разговор, просто ще ми омръзне за един ден. И Айша е права, че е до човек,обратни примери много - за простаци с висше образование  Peace
 Толумбата е права да си намериш групичка по интереси, аз моите маратони ги дадох за пример точно за това, на мен това ми е хобито. Ти пък може да обичаш да рисуваш или да пееш, всеки е различен.
 За plenty of fish съм чувала само лоши работи, че е по-скоро за търсене на партньори за по една вечер  Blush

# 516
  • Манчестър
Благодаря за бързия отговор Simple Smile

Опитвала съм match, plenty of fish (започнах нещо оттам, ама не беше никак добро, много 'chavvy' e сайтът), опитах и Soulmates на Guardian.

Мъжете, които ми пишат, са поне 10 - 15 години по-възрастни.

Дано не прозвучи снобско, но искам добре образовани мъже. С този от Plenty of Fish това бе проблемът: той - англичанин, аз българка, с по-добро образование от него. Не го превъзмогна и това е...

За маратони - нямам време...Но е идея.

А и не пия..В петък се събираме колеги, сбъркват ме от бъзик с моята кока-кола. Аз си имам оправдание и си го използвам - диабетик съм и алкохола не е позволен. Захарта ми скача на 12, дори с ниски количества.

Нямам опит с местни сайтове за запознанства,ама все си мисля,че добре образованите мъже няма да ги намериш по сайтовете , а ако намериш някой няма гаранция,че няма да е някоя откачалка или гей......сигурно има и изключения, де да знам.....

# 517
Ей, момичета, страшни сте!

Благодаря Ви за подкрепата!

Има 'някой' на работата...ама, първо е млад, второ съвсем не е някой...Ще ме схрускат с парцалите приятелите му, ако стане нещо.

Аз съм единственанта източноевропейка, че и българка. За връзки, връзки има, ама тази няма да се хареса на много...

Този 'някой' (няма да си кривя душата!) е мечта...брилянтен профисионалист, умен за седмина, истински английски джентълмен, спортен тип, отворен към света, широко скроен, безумно секси, един от мойте шефове. Една от звездите на фирмата.

Има нещо от негова страна, има и от моя. Знаем го и двамата и седим 'далече' един от друг.

Повярвайте, не е за мен. Както казах, ще ме схрускат с парцалите.

За другите неща, дето писахте, ще опитам. За круиза е страхотска идея, само дето иска пари.

Благодаря, момичета. Благодаря Simple Smile

# 518
Soul78963 ако има и нещо от негова страна, аз лично бих се пробвала. Но може и да си търси само забавление. Само за фън не бих си загубила работата, но ако е за любов си я рискувам веднага. Особедно ако си търся мъж за семейство, деца и тн.

# 519
  • София
Ще ме схрускат с парцалите приятелите му, ако стане нещо.

Аз съм единственанта източноевропейка, че и българка. За връзки, връзки има, ама тази няма да се хареса на много...
А какво лошо, че си българка? Питам, защото имам чувство, че в Ман. не са добре настроени към българите. Поне това разбирам от споделеното от дъщерята. Тя е там "по любов" със старо приятелче от малките класове. Но нещо нямат успехи в кариерата като познатите им в Лондон.

# 520
Този 'някой' (няма да си кривя душата!) е мечта...брилянтен профисионалист, умен за седмина, истински английски джентълмен, спортен тип, отворен към света, широко скроен, безумно секси, един от мойте шефове. Една от звездите на фирмата.

Има нещо от негова страна, има и от моя. Знаем го и двамата и седим 'далече' един от друг.

Мдам. И ние така се гледахме като котаци половин година, щото нали не е редно  Whistling

Сама се подценяваш. Недей. Няма такова нещо-не е за мен!
Защо?! Ти нещо по-лоша ли си, по-глупава, по-грозна?
Само защото си българка?!
На бас, че си красива и забавна, и половината ще си изядат ушите, ако гореописания те прилапа!

# 521
  Аша, а дъщеря ти защо не се преместят в Лондон щом и двамата нямат успехи в кариерата в Манчестър?

Soul78963 това, че си източноевропейка или БГ единствено на теб ти поставя граници, едва ли на някои друг. Хората са различни, едни са расисти,други сноби, други обичат екзотичното или различното, трети не обичат дебели, други слаби и тн. Ако един не харесва чужденци, не си мисли, че всички не ги харесват. Много мои познати англичани харесват чужденките, защото според тях ние по държим на семейството и тн. Ако твоя човек не харесва чужденки /за повечето всички сме просто чужденки, а не БГ, румънки, полякини и тн/ едва ли ще се закача с тебе.

# 522
На бюрото ми виси надпис с големи букви I am Bulgarian ! I can't keep calm!
Изобщо вече не ми пука кой и защо ме или не ме харесва. Върша си работата повече от добре.

За връзките съм съгласна, че е нож с две остриета, но в случая само времето ще покаже дали е заигравки или може да стане нещо сериозно.
Аз не бих се впускали във връзки от сайтове, поради поне пет сериозни причини, които не мисля да назовавам, защото все пак хората сме различни.

# 523
  • някъде в орбита...
Soul78963, съгласна с Miss Fine Peace

Толумби, ако трябваше моя да го дебна половин година, щях да се гътна от напрежение бе, жена Blush

# 524
  • София
Той живееше от 5 год. в Лондон. Явно и там не е бил много успешен. Събраха се през април в Ман, имал познати, щели да работят заедно. 
И аз не знам много, а и не смея да питам.
Тя работи обща работа. Той - когато го извикат да ремонтират нещо. За мене я използва, но като спомена и се сърди. Дано се осъзнае сама, не е малка.

Общи условия

Активация на акаунт