Великобритания - тема 56 Зимно Пролетна

• 54 122
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
Свидна,  много се радвам  за вас!  Лека бременност! На мен ми мина през главата  подобна  мисъл след като зачестиха различни клипчета с бебета по фейсбук  последните няколко седмици  Mr. Green
Ако можеше бебета да се поръчват от амазон, и аз щях да си поръчам  Mr. Green

# 601
Свидничка, честито!  Леко бременеене Simple Smile

Имам нужда от съвет, ако може. Имам възможност да работя в полицията. Искат ми да попълня ветинг форма, в която трябва да впиша всичките си роднини, техните роднини и адреси.  Аз нямам проблем с това, но мъжът ми не иска да даваме такава информация. Та въпросът ми е заслужава ли си наистина да им давам такава подробна информация, като де фактори ще съм на същия скапан договор със същата заплата, но пък ще си импрувна сериозно   СВ то?

# 602
  • На село (близо до Лондон)
Katyanen пиши ми на лични.

Ех вие с тези бебета Heart Eyes.

Не съм се похвалила тук, но наскоро станах леля за първи път. Най-хубаво ми се вижда-гушкаш, цункаш, глезиш и после като не спи/яде, сестра ми се оправя. Така и 5 малки бебенца бих гледала Heart Eyes. Освен това като поотрастнат малко аз ще съм "cool auntie", а не лошата майка Twisted Evil

# 603
Katyanen, добре дошла Simple Smile

GI, честито

Тук сега свидничка да не повлече крак и да стане един бейби бум  Mr. Green   ylinfant

# 604
  • UK
Комар, не знам какво ще работиш за полицията, но имах приятел който работеше IT в полицията и освен че по никакъв начин не можеха да го бутнат от тази работа, ако ще да закъснява всеки ден и да не ходи един месец, му плащат и доста хубав процент от евентуална покупка на къща, ако реши да си купува, понеже работи за тях.

# 605
  • Bristol
Тук сега свидничка да не повлече крак и да стане един бейби бум  Mr. Green   ylinfant
Няма лошо  Mr. Green

Комар, има места на които за да минеш проверките, няма как да не дадеш подобна информация. Все пак там се работи със sensitive документи и информация, нормално е да ти искат такива неща. И мен ме чекваха като започнах работа за Airbus, имах достъп не само до фирмени, но и военни тайни. Да не говорим за случайните проверки преди да напуснеш сайта, нямаш право да кажеш Не. Ти си преценяваш, искаш ли да го работиш или не. Дори си има сайт за работа на хора, които притежават вече security clearance. Колкото по-високо ти е нивото, толкова по-лесно ще те наемат на работа и повече пари ще получаваш, но пък ще знаят всичко за теб.

Като заговорихте за алкохол, при нас е zero alcohol tolerance. В предишната ми фирма беше същото. Не правят чести проверки, но ако дойдат да направят за алкохол и дрога, нямаш право да откажеш. Тоест имаш, но автоматично губиш работа и лиценз... Поради това болшинството са доста отговорни в това отношение, не че няма изключения Wink

Последна редакция: чт, 05 фев 2015, 12:49 от Merry

# 606
  Комаре а защо не иска  newsm78 Аз никаква логика не виждам в отказа му. Нормално е да се направи проверка, те едва ли и до девето коляно ще ви проверяват в БГ. На мен не би ми и направило впечетление, ако ми искат такава информация. Все пак полицията, ако реши да ме провери ще го направи и без да ме пита. И едва ли резултатите ще ги лепнат в коридора на работното ми място, просто някои си ще ги сложи в работния ми файл.
  Сакън, никакъв бейби бум, че и моя мъж нещо заговори за второ  Crazy

# 607
  • След завоя в дясно
Свидничка- честито, лека и безпроблемна бременност ти желая.
Ljoli -пожелавам ти и на теб да стане Hug
Относно още наследници -I've done my bit for Queen and country. Laughing
GI - и аз искам вече леля да ставам ,но няма кой да ме чуе. Като гледам майка ми как глези моите, аз сигурно ще съм в пъти по зле, горко и на снаха ми Mr. Green
Мери-как е новата работа на синът ти? При нас зачестиха нападения над такива момчета с моторчета. В последните два три месеца имаше няколко случая в нашето градче. Викат ги на адрес, на който всъщност не са поръчали пици и ги обират, къде пиците, къде парите къде и моторчетата. Нека да внимава.
Ако решиш за Bletchley обади се и на мен Mr. Green
298 -има една група на българи в MK във Facebook, ако искаш да ти дам координати ми пиши.
Ave- много страници, много чудо с тези нови изисквания за PR. Пиши ако променят нещо и за British Citizenship, че аз още не съм се натутала с документите.
Да попитам нещо, което попада в графа махленска разтуха.
Вашите деца казват ли на братчетата и сестричетата си бате или како. Моята дребната изобщо не я тормозя с такива изисквания и казва на брат и по име, но пък на майка ми и направи впечатление и ме пита защо не му казва newsm78

# 608
Вашите деца казват ли на братчетата и сестричетата си бате или како. Моята дребната изобщо не я тормозя с такива изисквания и казва на брат и по име, но пък на майка ми и направи впечатление и ме пита защо не му казва newsm78 [/color]

На племеничките на едната понякога казва кака, защото е на 13. На другата не особедно. Ако има брат или сестра едва ли ще и казва кака.

# 609
  • До хладилника, който обичам
Моята малка редува "како" и по име. Аз също казвам, "кажи на кака ти", "кажи на сестра ти" или по име.

# 610
Не съм се похвалила тук, но наскоро станах леля за първи път. Най-хубаво ми се вижда-гушкаш, цункаш, глезиш и после като не спи/яде, сестра ми се оправя. Така и 5 малки бебенца бих гледала Heart Eyes. Освен това като поотрастнат малко аз ще съм "cool auntie", а не лошата майка Twisted Evil

Честито! Леля съм от много преди да стана майка. И да, безкрайно е приятно да глезиш  Grinning

Ave- много страници, много чудо с тези нови изисквания за PR.
Пиши ако променят нещо и за British Citizenship, че аз още не съм се натутала с документите.

И на мен ми призля да не променят и другата форма на 120 страници..

# 611
  • някъде в орбита...
Комарче, напълно нормално ми се струва. И аз, и мъжа, минахме такава проверка (но не за военни или полиция), не виждам какъв е проблема. При работа с поверителна информация просто няма как.

Трябва да седна да проверя тая форма за PR и аз, ама като нямам време направо незнам как ще стане Confused

# 612
  • Англия
Гледам формата за PR и се сещам да питам-не е ли опасно да си въведеш данните от кредитната/дебитната карта в подобен формуляр и да го пратиш по пощата. И по други поводи съм срещала такива методи на плащане. Ясно е, че имаш избор, но самото съществуване на подобен вариант ме очудва. Чували ли сте да са ставали фалове?

# 613
  • Bristol

Мери-как е новата работа на синът ти? При нас зачестиха нападения над такива момчета с моторчета. В последните два три месеца имаше няколко случая в нашето градче. Викат ги на адрес, на който всъщност не са поръчали пици и ги обират, къде пиците, къде парите къде и моторчетата. Нека да внимава.
Ако решиш за Bletchley обади се и на мен Mr. Green

Ell, още работи в Макдоналдс и там имало предизвестие, ако напускаш  Laughing Аз с него четох инструкциите за подозрителни локации и как се реагира. Изправиха ми се косите, след като се запознах с тях, но той това иска да работи.
За Bletchley, супер! Може да си направим някой форумски пикник в парка  Hug Само първо да отметна Йорк  Mr. Green

И да изпозвам форума, знам че има хора, които четат но не пишат. Може да е полезна за някого тази информация.
Българската общност в Глоустър организира парти по случай 1ви и 3ти март. Ще правят работилница за мартеници, ще отпразнуват 3-ти Март с вкусни български гозби и ще направят презентация за Българско училище в Gloucester. За заинтересованите пускам линк към събитието с повече информация, Мартенско Парти. До колкото имам инфо, към партито ще се присъединят и хора от Челтнъм и Бристол  Grinning

# 614
И да изпозвам форума, знам че има хора, които четат но не пишат. Може да е полезна за някого тази информация.
Българската общност в Глоустър организира парти по случай 1ви и 3ти март. Ще правят работилница за мартеници, ще отпразнуват 3-ти Март с вкусни български гозби и ще направят презентация за Българско училище в Gloucester. За заинтересованите пускам линк към събитието с повече информация, Мартенско Парти. До колкото имам инфо, към партито ще се присъединят и хора от Челтнъм и Бристол  Grinning

Мери, мерси   bouquet
Мен ме вълнува. Но линкът е недостъпен за хората, които не членуват в групата. Не знаех за училището, дано да има.

Общи условия

Активация на акаунт