Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 60

• 141 564
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
  • на село
Пробвай, като за Cardholder Address попълниш адреса на превозвача ...

имам около 20 успешни поръчки по този начин, но сега нещо са променили #2gunfire

Направи си нов акаунт ,на мен ми блокираха един , бях платила и годишен абонамент за безплатна доставка .
Ще пробвам и така   bouquet

# 136
Опитвам се да се регистрирам за първа поръчка от АСДА Гросъри, но имам проблем с въвеждането на адреса на Гъбко.
Първо не ми дава да си попълня ID номера в полето за име и второ ми казва, че формата на телефона е грешен: опитах 00359... и този на Гъбко: 00447833197527 и +4478..., не става и не става. Някой може ли да ми даде идея как става?  Hug

# 137
  • София
ID и на мен не ми приема, регистрирала съм се без него, но ползвам габиели за превозвач, разпознават си ми пратките.
телефона го въведи без кода за държавата, български също не приема.
може би 07833197527.

# 138
Здравейте,  Hug
Ще правя първата си поръчка от Clothing at Tesco и имам следните въпроси:
- Плащането е само с карта, т.е. няма пейпал, правилно ли съм разбрала? И трябва да платя с виртуалната си Виза, издадена към дебитна Виза на ДСК. Ако платя директно с дебитната Виза, няма да стане.
- Регистрирах се с данните на превозвача (габиели), тъй като ще правя поръчка до английски адрес. Това проблем ли е? Чувала съм за отказ на поръчки от определени сайтове ако адресът на картодържателя не съвпада с шипинг адреса и ми светят едни лампи...  Laughing
Благодаря предварително за отговора.  Peace

# 139
здравейте момичета ,някой да е пазарувал от този сайт,
https://www.g-star.com/en_bg

# 140
  • Бургас
Здравейте,  Hug
Ще правя първата си поръчка от Clothing at Tesco и имам следните въпроси:
- Плащането е само с карта, т.е. няма пейпал, правилно ли съм разбрала? И трябва да платя с виртуалната си Виза, издадена към дебитна Виза на ДСК. Ако платя директно с дебитната Виза, няма да стане.
- Регистрирах се с данните на превозвача (габиели), тъй като ще правя поръчка до английски адрес. Това проблем ли е? Чувала съм за отказ на поръчки от определени сайтове ако адресът на картодържателя не съвпада с шипинг адреса и ми светят едни лампи...  Laughing
Благодаря предварително за отговора.  Peace
Снощи пуснах поръчка от там. Платих с Виртуална Виза на ДСК. Нямат плащане през PayPal. Тъй като акаунтът ми там е от 2012 г. и видях, че billing address ми е на стария превозвач, а за delivery details съм посочила адреса на новия си превозвач. Нямах проблем... имам вече и номер за проследяване към Yodel.

# 141
  • Пловдив
 Момичета търся една детска количка на Babyzen yoyo в лимитиран цвят Milk,моля ви кажете ми англ.сайтове в който мога да я потърся. Много ми легна на сърце,и това не намиране ме побърква Tired

# 142
  • София
Търся столче за кола 15-36 кг.,знаете ли от кой английски  или немски сайт  е най-изгодно да се поръча?

# 143
  • Sofia
Търся столче за кола 15-36 кг.,знаете ли от кой английски  или немски сайт  е най-изгодно да се поръча?
Преди 2 години поръчах от www.mytoys.de, доставката беше до вкъщи с DHL, цената - много изгодна, сравнено с БГ.
Напоследък не съм гледала, но предвид курса на лирата сигурно е по-изгодно от Германия.

ПП. Нашето столчето е подобно на това:
http://www.mytoys.de/Britax-R%C3%B6mer-R%C3%B6mer-Auto-Kindersit … a02.01.12/3500168

Не е точно същото, всяка година излизат нови модели, но прилича много на него.

# 144
  • Русе
И нашите са почти такива (модел 2013 или 2014), от същото място и за около 75-80Е бройката. Много много съм доволна от тях, не им клюмат главите, сравнително не спарва, много ми харесва колко на високо се вдига облегалката, така мах много време ще изкараме с гръб (не искам да го махам и да оставаме само със седалки).

# 145
  • София
Благодаря!  bouquetЩе изчакам някое по-голямо намаление и ще поръчам!

# 146
  • Sofia
И моите впечатления от столчето са същите. Доволна съм и ще поръчвам и за малкия. Към горните предимства да добавя, че лесно се пере и поставя тапицерията. Столчетата в този клас имат недостатък спрямо предните - почти няма модели с падаща назад задна част за спане. На този все пак се накланя до известна степен. При нас не представлява проблем по принцип, защото седалките на колата ни се накланят индивидуално.

# 147
Момичета, интересувам се как може да стане покупката на бебешки пюрета от тук - Англия,  и доставката им до Бг. Моя приятелка в Бг иска да поръча пюрета оттук за захранване на бебка, която е на 5 мес. Вие поръчвате ли пюрета и услугите на кой ползвате за превоз до Бг? Благодаря ви!

# 148
  • Sofia
Момичета, интересувам се как може да стане покупката на бебешки пюрета от тук - Англия,  и доставката им до Бг. Моя приятелка в Бг иска да поръча пюрета оттук за захранване на бебка, която е на 5 мес. Вие поръчвате ли пюрета и услугите на кой ползвате за превоз до Бг? Благодаря ви!

Поръчвах много пюрета, когато децата ми бяха малки, а лирата - слаба. Предимно на Хип, от супермаркетите, следях промоциите, често имат. Излизаха ми два пъти по-евтино оттук. С превозвач - Габко ползвам аз, но и всеки друг става. Но сега с високия курс на лирата дали е изгодно?
Ако поръчвате препоръчвам на приятелката ти и продуктите на Organix, ето например:
http://www.waitrose.com/shop/DisplayProductFlyout?productId=185269
Имат чудесни каши, сега виждам, че вече и пюрета имат, но моите деца отраснаха с кашите, бисквитките, дори плодовите блокчета, вместо тукашните вафли, също малките кутийки със сушени плодове, имат едни стафиди, които се омитаха за нула време.
Ето повече информация за продуктите им:
https://www.organix.com/our-baby-toddler-foods?field_stage_taxonomy_tid=134

# 149
Момичета някой поръчвал ли е тези балеринки № 2 или № 3 и ако да,може ли да ми измери стелката?
  http://www.next.co.uk/g1w8s5#947476g7w   
И евентуално от тези сандалки,ако някой е поръчвал № 2 или № 3 да ми измери стелката Wink
  http://www.next.co.uk/g9d144s12#949391g24   

Ще съм Ви много благодарна,ако има някой да ме ориентира  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт