Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 60

• 141 705
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
За супермаркета ли говориш? Напълно е възможно да не доставят до новия адрес на КД. "Окадо" например не доставят, много ме е яд, чудя се как ще поръчвам занапред от там  Tired...
[/quote]
Извинявам се,  става въпрос за George , с предният им адрес нямах такива проблеми , но сега незнам какво да правя , ако отбележа най- близкия адрес до този на доставчика , дали нещата ще ми пристигнат където трябва  Thinking

# 226
  • Пловдив
За супермаркета ли говориш? Напълно е възможно да не доставят до новия адрес на КД. "Окадо" например не доставят, много ме е яд, чудя се как ще поръчвам занапред от там  Tired...
Извинявам се,  става въпрос за George , с предният им адрес нямах такива проблеми , но сега незнам какво да правя , ако отбележа най- близкия адрес до този на доставчика , дали нещата ще ми пристигнат където трябва  Thinking
[/quote]
KD имат нов адрес (ако не си забелязала).
Ползват адреса на УК.
ншма проблем с техния код.
Ако не е правилен адреса няма да си получиш нещата.

# 227
  • Варна
Ползват адреса на УК.
[/quote]
Новия адрес въвежам , но нещо нестава ,като го запаметя ми изписва грешен пощ. код и приема автоматичния който не е съвсем същия като на КД -то  ето това е автоматичния който ми запаметява
Access Self Storage15 Tottenham Lane
London, N8 9DJ
United Kingdom
Phone numbers:Mobile telephone no:
Daytime telephone no:(020) 82455445
Извинявам се ако ви досаждам , но много хубави неща съм харесала за мойта сладурка , в краен случай ако не стане ще ги поръчам до БГ, но едното сетче на Дисни не го доставя до Бги ще трябва да го прежаля  Simple Smile

# 228
Момичета моля ви за помощ , опитвам се да направя поръчка в Асда , но като въведа пощ. код на превозвача ми излиза автоматично някакви адреси близки до моя на превозвача , като му дам ръчно въвеждане ми изписва,  че пощ.код  е невалиден използвам услугите на KDSHOPPINUK . Ако някой знае как да въведа адреса моля да ми помогне  bouquet

Пуснах поръчка от Асда Гросъри на адреса на Габиели. Всичко пристигна в отлично състояние. Много се радвам, че имам шанс да подновя пазаруването на перилни и други подобни от гросаритата. Заради това, че не пускат кодове, Асда ги бях отписала. Но на този превозвач цената е ниска и не усетих голяма промяна.
В тази връзка искам да благодаря на мамата, която сподели, че е пуснала поръчка от Асда. Както и на Габиели. Страхотни!

# 229
 newsm10 Габиели са супер коректни и много се радвам, че и цените им са по-добри. В началото на годината имаха и един месец с промоционални цени 1.60/кг и много добре си напазарувах тогава  Grinning
А в АСДА може да се регистрирате и тук http://www.asda.com/asda-price-guarantee сравнява ви цените от последната покупка и ако не са по-евтини дават автоматично ваучер. От последната ми поръчка ми дадоха 1.40 паунда, не че е кой знае колко, но поне покрива доставката там Simple Smile

# 230
  • София
Ползват адреса на УК.
Новия адрес въвежам , но нещо нестава ,като го запаметя ми изписва грешен пощ. код и приема автоматичния който не е съвсем същия като на КД -то  ето това е автоматичния който ми запаметява
London, N8 9DJ
United Kingdom
Извинявам се ако ви досаждам , но много хубави неща съм харесала за мойта сладурка , в краен случай ако не стане ще ги поръчам до БГ, но едното сетче на Дисни не го доставя до Бги ще трябва да го прежаля  Simple Smile
[/quote]

Адресът, който ти дава е на Габиели. Аз поръчвам редовно на него Peace

# 231
  • Варна
Ползват адреса на УК.
London, N8 9DJ
United Kingdom

[/quote]
Свързах се с КД - то  и ми обясниха как да го впиша техния адрес , но ако не стане ще поръчам с Габиели , сега видях , че и те имат офис във   Варна .Благодаря ви момичета  bouquet

# 232
  • Пловдив
Цитат
Ползват адреса на УК.
London, N8 9DJ
United Kingdom

Свързах се с КД - то  и ми обясниха как да го впиша техния адрес , но ако не стане ще поръчам с Габиели , сега видях , че и те имат офис във   Варна .Благодаря ви момичета  bouquet

Адресът на КД е 1:1 с Габиели - използват тяхната база и возят с техните камиони, няма как да е различно.
Добавките на регионите в Лондон са ги пуснали да изглежда малко от малко различно Simple Smile
И само Лондон да пишеш, щом кода е верен ще го получиш при всички положения.

15 Tottenham Lane
London, N8 9DJ
United Kingdom

това е абсолютно достатъчно

# 233
  • на малък остров в океана
Next имат безплатна доставка до България над 40 лв. до твоя адрес.

# 234
  • Димитровград
Момичета къде мога да погледна за код за tkmaxx.com newsm78 newsm78 newsm78Благодаря..

# 235
  • София
Момичета къде мога да погледна за код за tkmaxx.com newsm78 newsm78 newsm78Благодаря..

много рядко има кодове, според мен няма да намериш

# 236
  • Димитровград
Момичета с каква карта пазарувате в mandmdirect.com. newsm78 newsm78 newsm78Не съм поръчвала около 2 месеца.Днес като реших да платя не ми одобри картата.Винаги съм плащала с виза електрон на ЦКБ. .Мерси много.

# 237
Тъй като съм безсилна да се боря с неизмерната селяния на момичето, което са зае да оправя нещата на KD след като Катя временно, силно се надявам наистина да е временно, няма да организира пратките, искам да напиша тук. Първо, помолих да провери една доставка и тя пое ангажимента да ме информира какво е разбрала. След време се обадих аз, а тя ми каза, че "аа, даа" била проверила, но забравила да ми каже... Предишната доставка платих 8,15 лв за доставка от 1,950 кг. Така и не ми оправи теглото и не ме компенсира-трябвало да и докажа, че тя е сгрешила и аз не "лъжа" (това как да стане?!?). Пазарувам от повече от 6 години и не помня някой, който иска да печели от това занимание, да се е циганил така. Понеже нямам механизъм да я заставя да работи професионално, а екипът на KD заслужават моите благодарности и уважение, това беше единствения начин да изразя несъгласието си с начина и на работа (дори не знам как се казва...).

# 238
  • София
Здравейте, не знам дали тук е мястото,но ще попитам: направих поръчка в The body shop uk,платих,за което получих уведомителен СМС,че са ми дръпнали пари и после получих мейл от сайта,че има проблем с плащането newsm78 някой да е попадал в такава ситуация и как се е справил Thinking

# 239
  • София
Здравейте, не знам дали тук е мястото,но ще попитам: направих поръчка в The body shop uk,платих,за което получих уведомителен СМС,че са ми дръпнали пари и после получих мейл от сайта,че има проблем с плащането newsm78 някой да е попадал в такава ситуация и как се е справил Thinking

Когато за първи път направих поръчка от сайта и аз получих такъв мейл. Спомням си, че им написах мейл, нещо от рода на -има достатъчно пари в картата и да пробват отново. И след това не знам какво са направили, но вече нямам проблеми. Плащам и с пейпал спокойно.

Общи условия

Активация на акаунт