Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 60

• 140 842
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Някой знае ли какво се случва със сайта на Pumpkin Patch. Няма ли да може да се поръчва вече онлайн? Така пише на началната им страница...
Разпратиха на абонатите си имейли със същата неприятна новина.

# 571
  • София
Някой знае ли какво се случва със сайта на Pumpkin Patch. Няма ли да може да се поръчва вече онлайн? Така пише на началната им страница...
Разпратиха на абонатите си имейли със същата неприятна новина.

Жалко...

# 572
ПП има в Амазон и Теско Simple Smile

# 573
В нета пише, че имат много големи загуби особено в последната година. Кредиторите си търсят парите. С една дума - банкрут.

# 574
  • ВАРНА
Момичета,днес имат някакъв проблем в ASDA GEORGE и не мога да платя с Пейпал,а с нито една от картите не ми дава,преди доста време съм плащала и не е имало проблем - Виза Електрон на ПИБ,виртуалната на ДСК... При някой друг такъв проблем? Да не би защото са регистрирани в БГ? Поръчвам до английски адрес  Thinking

# 575
От там последно поръчвах преди 2-3 месеца. Плащам директно с бг карта, до английски адрес. Не съм имала проблем никога.

# 576
  • София
Момичета,днес имат някакъв проблем в ASDA GEORGE и не мога да платя с Пейпал,а с нито една от картите не ми дава,преди доста време съм плащала и не е имало проблем - Виза Електрон на ПИБ,виртуалната на ДСК... При някой друг такъв проблем? Да не би защото са регистрирани в БГ? Поръчвам до английски адрес  Thinking

И аз днес не можах да платя,явно имат някакъв проблем. Simple Smile

# 577
  • Plovdiv, Purvenes
Здравейте момичета, искам да попитам как става пазаруване от теско.ком и теско директ, приемат ли БГ карти? Мисля да използвам габиели като превозач, никога не съм пазарувала от там, и друго от двата сайта може ли да се обедени поръчка или са две различни?

# 578
Да, може с БГ карти.
Поръчката е една.
Само че в теско директ е малко като Амазон станало - има продавачи, които не са Теско и съответно си имат собствена доставка... Като тръгнеш да плащаш се вижда.

# 579
  • Plovdiv, Purvenes
Благодаря! Няма проблем с доставка на адреса на доставщик , нали? че някъде четох че не доставяли.

# 580
Благодаря! Няма проблем с доставка на адреса на доставщик , нали? че някъде четох че не доставяли.
Не доставят Гросерито ... директа е ок.

# 581
  • София
   Здравейте, налага ми се да пусна пратка до адрес в UK (връщам едни артикули на Amazon). Искам да попитам дали все още най-бюджетната международна куриерска услуга е тази, предлагана от Interlogistica (естествено, изключваме варианта с БГ-Пощи, той е ясен)? Май преди цените им бяха по-изгодни, спомням си, че имаха една опция Eurobag, информация, за която, вече не намирам на сайта им. newsm78

Това е фирмата, с която може да се прати евтино http://postone.eu/. Не се стряскай, ако видиш съобщение отпред, че не приемат пратки. Вече приемат, научих днес. Просто по празниците имаше голямо натоварване в БГ пощи и хората побъркаха въпросната фирма, която не беше подготвена за този наплив. Сега вече приемат пратки за всички държави. Това е пощенска услуга, не е куриер и е май единствената до момента алтернатива на БГ пощи. Цените им от 0,500 до 2 кг са почти като на пощите.
Аз съм ги ползвала веднъж и съм много доволна, от мой опит с тях мога да гарантирам, че са коректни и много услужливи. Ходих лично в офиса им да си дам пратката. Много хора ги ползват вече, особено след проблемите с БГ пощи напоследък.

Това е отговорът, който изпращат при запитване на имейл:

Фирмата ни е официален партньор на SWISS POST AG и като такива     предлагаме пълен набор услуги за доставка на малки пратки и     документи до целия свят.
     Фокусът ни е върху пратките до 2 кг, където транзитните ни времена и     цените ни са по-добри от тези на Български Пощи.

Приложено изпращам тарифа за доставка на малки пратки за обеми до     200 пратки на месец.

Процедурата за изпращане на пратките е сравнително опростена.     Пратките се подготвят от вас като обикновени пощенски пратки -     поставя се пълен и точен адрес на получателя с пощенски код в долния     десен край на пратката и вашите данни като изпращач в горния ляв     край на пратката. За пратки извън ЕС се поставя и митнически     етикет-декларация тип CN22 (можем да ви снабдим с бланки).     Информацията за пратките се попълва и в файл - приемо-предавателен     протокол (прилагам файла).

Може да донесете пратките си в офиса ни на адрес Ж.К. Дружба 2 (от 15 до 17 часа),     Цариградски Комплекс, бл 282, вх А, а може и наш куриер да вземе     пратките от ваш адрес (срещу допълнителна такса).

След като получим пратките и файла с адресите ги обработваме и     изпращаме същия ден със самолет за разпределителния център на SWISS     POST в Германия.
     На следващия ден ви връщаме файла с пратките с попълнени тракинг     номера.
     Пратките могат да се проследяват от 24 до 48 часа след изпращането и     се доставят съгласно транзитните времена в приложената тарифа.

Pack S* - Weight ≤  0.25 kg - EU 5.5 €, Rest of World 7.5 €
Pack M* - Weight ≤  0.50 kg - ЕU, Rest of World 9.0 €
Pack L*- Weight ≤ 1.0 kg - EU 10.8 €, Rest of World 13.5 €
Pack XL* - Weight ≤ 2.0 kg - EU 15.5 €, Rest of World 18.5 €
Pack XXL* - Weight ≤ 3.0 kg - EU** 19.5 €. US/CA 39.0 €
* The sun of length + height + width must be ≤90 cm. The length is longest side of the box.
** Valid only for UK, FR, NL, BE, AT, ES, HU, CZ, SL, SK, LU, DK, SE, CH, PL

Pavel Yordanov
Business Development Manager
   м: +359 896 688 177
    0700 89 086
 www.postone.eu 

Additional taxes
· Pickup from customer address (single visit)– 3.0 €
· Pickup from customer address (monthly fee)– 40.0 €
· Insurance up to  45 € – 0.9 €
· Insurance up to 500 € – 4.5 €
· Return receipt – 3.5 €
· Surcharge for Island distribution** – 20.0 €
** Valid for the post codes described bellow for parcels above 1 kg.

# 582
  • Sofia
   Ros@linda, скъпа, много ти благодаря за изчерпателната информация. Hug Hug Hug Тези определено ще ги имам предвид. Условията, които предлагат, звучат повече от чудесно, на първо четене. Simple Smile

# 583
Здравейте!

Поръчах памперси от английския амазон, трябваше да ги доставят на адреса на Габко вчера, но получих мейл,че не са намерили никого на адреса.
Днес получих мейл, че ще опитат пак.
Трябва ли да се притеснявам?
Преди много време съм ги ползвала и нямах проблеми,но сега съм притеснена.
Благодаря Ви!

# 584
Скоро някой да е успял да пусне успешно поръчка от Адидас  Rolling Eyes Да знам дали да се пробвам...

Общи условия

Активация на акаунт