Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 60

• 141 545
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
тая година са обявили по-дълго време за пътуване и обработката им отнема повече.  Rolling Eyes
кура от 19 пише че се раздава.

бамбарадамбара , извинявам се, не е по темата, но искрено ме разсмя  Joy Joy Joy

# 661
  • София
 Joy Joy Joy
ще се  поправя  Crazy

# 662
  • София
Ох,да ходя и аз да взема един-два  Joy Joy Joy

# 663
  • Бургас
тая година са обявили по-дълго време за пътуване и обработката им отнема повече.  Rolling Eyes

Ехеее те тея пратки ще пътуват по две седмици ли? Ще каже човек, че от другия край на света идват.  #Cussing out

# 664
Имам пратка с проследяване, според което е доставена при Габиели на 25 ти,  те обаче не са ми я отбелязали за получена и ми е странно. Имам и друга без проследяване, също не е отбелязана за получена а мисля че би трябвало да е при тях, да нямат много работа?

# 665
Вчера си взех пратката от тях, която по график тръгна на 19.01 и пристигна на 28.01 от Англия. Пътува една идея по-дълго, но според мен е заради зимните условия. Иначе в събота дойде и в понеделник вече си я взех.

# 666
Здравейте имам една поръчка която потегли с ГГбг в неделя кога да я чакам тук за пръв път ми е и се чудех кога ?

# 667
  • Sofia
   В сряда.

# 668
  • София
тая година са обявили по-дълго време за пътуване и обработката им отнема повече.  Rolling Eyes

Ехеее те тея пратки ще пътуват по две седмици ли? Ще каже човек, че от другия край на света идват.  #Cussing out

Раздават и от Германия, и от Англия. Peace

# 669
  • Бургас
Да, вече си я взвх.

# 670
Да ви кажа аз нещо не съм особено доволна от Габко. Не че не си получих пратката...но, първо поръчах на 1-ви януари, а дойде преди няколко дни, т.е. почти месец чакане /може би навсякъде е така Rolling Eyes/, но ми се стори прекалено. Второ, на сайта е обявена цена от 2.20 лв./кг, моята пратка е под килограм и се бях нагласила за тази цена, което ме устройва, при положение, че имат склад в моя град. Чудесно до тук. Но след като пратката пристигна и получих мейл, пишеше, че дължа още 2 лв. за това, че е разпределена в този склад....не съм за двата лева, но да разбирам в последния момент, при свършен факт...Въпросът е принципен. Ако знаех, че ще е така, нямаше да си губя времето да ходя до складове, да харча пари по градски транспорт и да вървя по заледени улици за да отида на място да си я взема, а щях да я поръчам по куриер. Ама човек се учи от грешките си.
Може би ще пробвам друг превозвач в бъдеще. Peace Като гледам май повечето сте доволни от Габиели.

# 671
  • софия
От сайта на Габко:
Цитат
Цената не включва вътрешна BG доставка, включва САМО транспорт на пратка/и от склад UK до склад BG.
Цитат
склад София - Полигона, склад София - Иван Вазов, склад София - Овча Купел, склад Русе, склад Варна, склад Пловдив - център,  склад Пловдив - Коматево, склад Велико Търново

Последна редакция: чт, 02 фев 2017, 16:14 от zvanche

# 672
  • Sofia
Второ, на сайта е обявена цена от 2.20 лв./кг, моята пратка е под килограм и се бях нагласила за тази цена, което ме устройва, при положение, че имат склад в моя град. Чудесно до тук. Но след като пратката пристигна и получих мейл, пишеше, че дължа още 2 лв. за това, че е разпределена в този склад....не съм за двата лева, но да разбирам в последния момент, при свършен факт...

Изобщо не искам да излиза така, все едно защитавам GabCo, защото и аз съм много разочарована от услугите им, но конкретно това за начисляването на допълнителна такса за доставка до определени офиси в София и страната, е написано на сайта им, т.е. не може да се приеме, че те поставят пред свършен факт. Peace

# 673
  • Sofia
Не са го написали ясно поради техни си причини, може би, но информацията е там.

О, написано си е черно на бяло. Simple Smile

Цитат
– За пакет, доставен в склад София – Иван Вазов, склад София – Овча Купел, се начислява допълнителна такса от 1.00 лв. (независимо от кг. / брой пакети в рамките на един курс);

– За пакет, доставен в склад Русе, склад Варна, склад Пловдив – център, склад Пловдив – Коматево, склад Велико Търново, се начислява допълнителна такса от 2.00 лв. (независимо от кг. / брой пакети в рамките на един курс до 10 кг.).

# 674
  • софия
Не са го написали ясно поради техни си причини, може би, но информацията е там.

О, написано си е черно на бяло. Simple Smile

Цитат
– За пакет, доставен в склад София – Иван Вазов, склад София – Овча Купел, се начислява допълнителна такса от 1.00 лв. (независимо от кг. / брой пакети в рамките на един курс);

– За пакет доставен в склад Русе, склад Варна, склад Пловдив – център, склад Пловдив – Коматево, склад Велико Търново, се начислява допълнителна такса от 2.00 лв. (независимо от кг. / брой пакети в рамките на един курс до 10 кг.).
Peace Нали и аз не съм от техните почитатели, не си помня профила и не съм ровила вътре, но имам спомен, че го пишеше. Ще ходя да си махна некоректния коментар.

Общи условия

Активация на акаунт