Пампорово - хотели с директен достъп до пистите

• 10 673
  • 45
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря на всички за отговорите и мненията.Ще запазя в Замъка за 20 и 21.03 и след това ще напиша отзиви.Сега имат валчери в Грабо и е много изгодно 70лв на вечер със закуска и вечеря в студио.

# 31
  bouquet Благодаря, момичета!
Не искам да ставам досадна, но някой ако знае и може да напише кои са хотелите до автогарата. Близо ли е до центъра там-предполагам има за разходки- На автогарата спират ли таксита. Питам , защото да знам за кои хотели да гледам за ваучери. Иска ми се да е сред зелинина , да има къде да се седне навън, да можем да се поразходим-не сме планинари, но няма в стаята да стоим , да мръднем нанякъде. Без кола е трудно и си вързан, а кото не познаваш местността ...поне да изплакнем очи и изчистим дробовете))
Много съм притеснена с пътя и как ще се придвижим до хотела. Това лято имаше добри оферти, но не посмяхме да отидем.

# 32
  • София
Хайде, запознатите с Пампорово - чакаме вашите коментари!   bouquet   bouquet   bouquet

# 33
Хайде, запознатите с Пампорово - чакаме вашите коментари!   bouquet   bouquet   bouquet
Каква е целта на това постоянно подканяне?
Обикновено хората споделят в темите това, което смятат полезно за останалите потребители, и без да бъдат калесвани с удивителни и китки Simple Smile

# 34
  • София
Хайде, запознатите с Пампорово - чакаме вашите коментари!   bouquet   bouquet   bouquet
Каква е целта на това постоянно подканяне?
Обикновено хората споделят в темите това, което смятат полезно за останалите потребители, и без да бъдат калесвани с удивителни и китки Simple Smile

Целта е темата да бъде в първите страници и да бъде достъпна т.е. видяна от повече потребители на сайта, които ако имат информация да я споделят. Все още не съм получила нужната информация и определено ще подканвам за мнение запознатите до последно...
Относно "китките", те са знак на благодарност към всеки включил се в настоящата тема.
Благодаря и за този иронично-подигравателен коментар.
Приятен и успешен ден!

# 35
Странно. Според мен получи отзиви за почти всички хотели с пряк достъп до пистите? Изключение прави само още един. А и има друга доста подробна друга тема за Пампорово.

# 36
Извинявам се за китката - беше жест на благодарност.
Разгледах и другите две теми, но едната е за Родопите, а другата наистина полезна, но малко е писано-не е подробна за мен изобщо.
Извинявам се , че досаждам явно с питането си! Но..наистина искахме да посетим Пампорово, само дето нямам спомен преди много години съм ходила и с компания и уреден транспорт. Сега сама се оправям(( Исках да знам за кои хотели да гледам за промоции еветнуално да се насоча натам и закупя. Гледала съм картата, чела съм коментари това лято бях си определила за там Но тук малко се коментира Пампорово и почти няма коментари за този хубав курорт- поне според мен. Вярно повечето хора са с коли , но има и такива като нас и за първи път отиващи сами да се оправят.
Блис, не съм съгласна в случая с теб. Например в темата за Велинград и Сандански точно ти си много активна, а тук само да констатираш , че достатъчно е писано. Нали сме тук, за да попитаме и споделим. А аз освен за 4 или най-много 5 хотела в Пампорово и то доста оскъдни не можах да намеря тук в бг. мама(( Да не казвам, че случайно открих и тази тем тук. Другите ...изобщо ги няма или са изостанали някъде назад ... не ги отгрих ((
Съжалявам за дългия пост , но наистина се подразних.(((

# 37
Извинявам се за китката - беше жест на благодарност.
Разгледах и другите две теми, но едната е за Родопите, а другата наистина полезна, но малко е писано-не е подробна за мен изобщо.
Извинявам се , че досаждам явно с питането си! Но..наистина искахме да посетим Пампорово, само дето нямам спомен преди много години съм ходила и с компания и уреден транспорт. Сега сама се оправям(( Исках да знам за кои хотели да гледам за промоции еветнуално да се насоча натам и закупя. Гледала съм картата, чела съм коментари това лято бях си определила за там Но тук малко се коментира Пампорово и почти няма коментари за този хубав курорт- поне според мен. Вярно повечето хора са с коли , но има и такива като нас и за първи път отиващи сами да се оправят.
Блис, не съм съгласна в случая с теб. Например в темата за Велинград и Сандански точно ти си много активна, а тук само да констатираш , че достатъчно е писано. Нали сме тук, за да попитаме и споделим. А аз освен за 4 или най-много 5 хотела в Пампорово и то доста оскъдни не можах да намеря тук в бг. мама(( Да не казвам, че случайно открих и тази тем тук. Другите ...изобщо ги няма или са изостанали някъде назад ... не ги отгрих ((
Съжалявам за дългия пост , но наистина се подразних.(((

Ти пък защо се засягаш за реплика, която не беше към теб?

А за Сандански не съм писала от месеци, така че примера беше неуместен. Ок?
Въпросът беше, че е тъпо да се пишат подканящи постове само за да се държи темата на първа страница и то при условие, че бяха дадени отзиви за почти всички хотели с излаз на пистата (каквато е същинската тема; виж заглавието). И забележката ми беше съвсем уместна при условие, че другата тема е много по обща за Пампорово.

# 38
Блис, благодарна съм на мамите дали ми линк, отговорили в тази тема - помогнаха ми, но имах още въпроси спрямо хотелите и условията в Пампорово. Другата тема е по-отдавна, но и малко е писано и е твърде назад наистина, затова не можах да намеря нищо по темата и писах тук, въпреки че не карам ски.
Колкото до теб, приеми че има хора , които не посещават луксозни хотели, не ходят на скъпи места, но също искат да видят нещо и зарадват някой като тях. Имам усещането , че като се даде мнение или някой попита нещо по-елементарно за твоя вкус ти се вижда нищожно и обидно. Не водя отчет кога и колко пъти някъде пишеш, но се отличаваш наистина. На мен ми е приятно да чета за някой хотели дето никога може би няма да посетя, защото поне разбирам къде -какво има и се предлага, пък  някога-може и да отида.. Никога не съм се държала пренебрежително към който и да е , да не говорим обидно. Другата тема може да е обща, но не се наистина е някъде назад, а и там като я прочетох рядко се пише и няма информация както за други курорти , което ми е странно.
Аз съм благодарна за темата тук Няма рейтинг и изобщо нещо , което отворилия темата да има интерес да я побутва. Това, че някой е подканил и други да изкажат мнение не ми се вижда нередно, а че иска темата да е по-напред може и други хора да проявят интерес към Пампорово-защо не. Пък и да е дразнещо не е нужно така да се пише за китки и изобщ. Има някакъв праг на възпитание според мен дето трябва да спазваме.
Иначе , вярвай ми езикът ми може да съперничи с много по -пиперливи, но тук сме да си помагаме, ако можем със съвети, мнения, упътвания. Така аз го разбирам.
Ще гледам, да не пиша в теми дето те срещна , да не ти цапам погледа.
Лека вечер от мен и съжалявам , че изобщо попитах тук нещо , което наистина ме интересува .

# 39
  • Варна
Ще пиша малко за един хотел който хем не е съвсем в темата хем става Simple SmileИма го и в друга тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=805402.0
ама да не се рови  newsm78
Въпреки че не е на никоя писта има бусче което осигурява целодневен и непрекъснат достъп.Има СПА център с вършешта работа сауна и басейн който за зима си е хладничък , но по наша молба му вдигнаха температурата до 30 - 31 градуса и дечурлигата доста се забавляваха.Закуска и вечеря на шведска маса нито кой знае какво , но и съвсем достатъчна за да не остане никой гладен в доста голямата ни компания сред която и наличието на доста капризни индивиди.И хигиената върши работа така щото компанията за трета поредна година да си ги избира за ски почивка.Става и за лято Simple Smile

# 40
Флори
Скрит текст:
Да не би случайно да имаш някакъв проблем? Не разбрах защо скачаш на забележка, която дори Параход(дори не съм аз) не е отправяла към теб? Много странна реакция, която ме кара да си задавам някои въпроси.  Mr. Green И хайде ако обичаш да не ме квалифицираш. Преди да говориш за възпитанието на другите, оцени адекватно своето. Ако моите постове ти създават дискомфорт и комплекси, проблема не е в мен. Супер неадекватно е и това:
Колкото до теб, приеми че има хора , които не посещават луксозни хотели, не ходят на скъпи места, но също искат да видят нещо и зарадват някой като тях. Имам усещането , че като се даде мнение или някой попита нещо по-елементарно за твоя вкус ти се вижда нищожно и обидно. ...... Никога не съм се държала пренебрежително към който и да е , да не говорим обидно.
Точно никъде не сме коментирали в тази тема нивото на хотелите и цените им. И никой не се е държал пренебрежително и обидно към теб.

За пръв път ти срещам ника и дали ще ме избягваш или не много слабо ме засяга и интересува.

Другата тема изобщо не е стара. Последния пост е от 9 март, т.е. вчера. Другата пък тема има вече четвърто издание.

А побутването само за да седи на 1-ва страница е чист СПАМ забранен във форума.
Това което пък ти питаш също не е по темата, затова и те посъветвах (съвсем добронамерено между другото и не знам защо ти пък реагира по този неадекватен и агресивен начин) да питаш в другата. Там е много по вероятно някой да влезе и да ти отговори абсолютно точно на питането. Тук темата е за хотели на пистите, т.е. удобни за каране на ски. Ти не питаш това. И затова е по малко вероятно да получиш отговор. И между другото самата ти питаше за другата тема. Дадох ти линкове...Какво повече искаш?

# 41
Флори,напротив,за Пампорово и за Банско има много писано,за хотелите и околностите.Направо се учудих като взех да търся хотел в Боровец,как не намерих почти никаква ин формация за хотелите.И избирах на късмет.Потърсете и темата за Апартхотели в Пампорово,миналата година писахме там,аз също доста подробно,други майчета също.В общи линии за читавите хотели сме писали всичко,а за тризведздните няма много информация,а ако има не е много положителна.А най добре,като видите изгоден ваучер,ударете една питанка тук за мнение за хотела.Пампорово лятото е достъпен отвсякъде,особено чрез разходки-центъра,Малина и Студенец,Автогарата-това са главните зони.Аз лично лятото не мога да преценя в коя зона предпочитам да отседна.Може би Автогарата или Студенец,от там лесно с лифтовете се ходи на Снежанка,Стойките,Езерата,Малина.

# 42
  • Варна
Точно Стрийм Ризорт си е класически 3*хотел и като цена и като условия и май не съм срещал негативни мнения.

# 43
  • София
Момичета, това е форуми и всички пишем тук или да си помагаме или да "изпуснем" напрежението. Няма смисъл да се караме, да си правим забележки и т.н. Прекрасно ще бъде ако се пише по темата, но е нормално когато има дискусия, да се получи и отклонение от основния въпрос.
Относно другите теми за Пампорово - преди да бъде "отворена" тази прочетох всичко, което открих във форума и като любител на зимните спортове не открих това, което ми е нужно. Потърсих и в мрежата, но се уверих, че единствено хора посетили и познаващи курорта могат да предоставят точна и коректна информация. Харесвам Пампорово, но от доста години не съм го посещавала (ако имате нужда от същата информация за Боровец и Банско съм готова да помогна в съответна тема или на лични). Идеята на настоящата тема е да "спестя" цялото ровене и събиране на всички желаещи да отседнат в хотел, предоставящ директен достъп до пистите на курорта (и най-вече аз да зная кой хотел да резервирам). Дали съм доволна от коментарите до сега? Отговорът е да, но не ми е достатъчно... Пътувам много и винаги предварително проучвам дестинацията, може би съм досадна в това мое желание да науча всичко в подробности. Относно спама - отново ще прочета правилата (ако съм ги нарушила се извинявам и мисля, че именно в подобни случаи има опция лични съобщения), но към момента за мен беше уместно да помоля/подканя понякакъв начин повече потребители да ми помогнат. Ще използвам отново "китките" като знак на благодарност към всички включили се в настоящата тема (те със сигурност не са спам).
Приятна вечер на всички и благодаря!   bouquet

# 44
Точно Стрийм Ризорт си е класически 3*хотел и като цена и като условия и май не съм срещал негативни мнения.
аз него го броя за четири звезди,защото така си мислех че е. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт