Керем Бюрсин в "Şeref Meselesi"/"Въпрос на чест" по Канал Д *Тема 9*

• 21 839
  • 725
  •   1
Отговори
# 390
Оф, голяма мъка, докато ми зареди някой линк, ама вече се получи.  Wink Бебето вече се е родило. newsm78 Че то колко време мина, откакто Иит е в болницата?! newsm78

# 391
Аз съм аут.............немам канал д........ Mr. Green нище да тръгва никаде......... Mr. Green.........а така хубавко си работеше на рекламите........... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Пробвай тук, при мен тръгна. Hug

http://www.netd.com/canli-yayin/kanal-d

# 392
# 393
К:Йиит целия беше в кръв, няма да може да ес спаси.(
С:Не говори глупости, той ще ес оправи.

М:Батко, застреляли са Йиит.
Н:Ти какво говориш, кой може да е имал смелостта да направи това?
М:Казват, че бил Садуллах.
Н:Веднага пратете човек в болницата човек да науич за състянието на Йиитн, а другия мръсник веднага го намерете и го доведете при мен! Ще му дам аз да се разебере.
Г:Ти много цениш Йиит!
Н:Как не можах да предвидя, че той ще направи такова нещо! Как!
Г:Не се притеснявай, той е млад, ще се оправи..

Н:Искам всичко да му отнемете на този Садуллах.На него няма да му е само достатъчно да го убием..Първо трябва да го накарем да се влачи по земята.
Мъжът: Какво е станало?
Н:Обучавам един млад мъж..Инвестирам в него, харча пари за него, полагам усилия заради него, а този мръсник взел, че го застрелял. Ешрефх, какво е състоянието на Йиит?
Е:Батко, вкарали го в операционната, състянието му е било много тежко..

Г:Ало, аз се обаждам заради Йиитн..С кого говоря?
Е:Аз съм брат му.
Г:Аз съм Гюл, бях дошла у вас.Исках само да разбера как е състоянието му.
Е:Все още е в операционната и ние нищо не знаем
Г:Добре, благодаря ви.
Н:Как е бил Йиит?
Г:Аз се обадих заради теб, исках да разбера как е състоянието му, за да те зарадавам с добра новина.
Н:Питам те как е Йиит?
Г:Говорих със семействоот му и те нищо не знаят.

Й:Ти моя дъщеря ли си?
С:Йиит, тръгваш ли си?
Е:Йиит, мъщеря ти има нужда от теб, не си тръгвай.
С:Много те обишчам.
(Й:Татко, много ми липсваш!
Бащата: Не се страхувай, синко, аз винаги съм до теб! Н есе страхувай, мой юнако, ти винаги беше много добър син, никога не напусна баща си..

Вай, без да гледам, цялата настръхнах..

С:Куршумът бил близо до сърцето.Какво ще стане, Емир?
Е:Беше ми казал: Аз няма да оставя сибел! Той ще си спази обещанието.
Д:Какво става тук, да не се е  случило нещо лошо?
ссетрата: Имаме една хубава дъщеря.роди се килограм и 800 гр..
Е:Килограм и 800 гр ли? Не е ли малка?
С:Недоносените се раждат малки, но както казах няма страшно, тя много бързо ще се посъвземе. Май бащата се е уплашил много..

Спомен на Емишр.
Е:Казаха ли пола на бебето?
к7Аз не исках да узнавам за това.
Е:Надявам се, че ще е момиче.Аз много обичам момичетата..не знам, може би заради травмите, които ми причини Йиит, докато растяхме..

Е:Много е малка, я! Да не й се случи нещо?
Д/Няма, аз говорих с доктора й, всичко ще е наред, много бързо почвали да наддават недоносените бебета.

Нихат узна къде се крие Садуллах и човекът му и нареди веднага да ги доведат при него..

К:Йиит все още жив ли е, ДЕРЙА?
А:Ааа, разбира се, че е жив. Все още е в операционната.
К:Щом толкова дълго му продължава операцията, значи състоянието му е критично..Аз трябва да го видя.

# 394
Аз съм аут.............немам канал д........ Mr. Green нище да тръгва никаде......... Mr. Green.........а така хубавко си работеше на рекламите........... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Пробвай тук, при мен тръгна. Hug

http://www.netd.com/canli-yayin/kanal-d
Благодаря ти.............. Hug Hug Hug Благодаря на всички ................. Peace

# 395
Н:Садуллах, моли се Йиит да живее, че много лошщо ти се пише..

Е:Брат ми добре ли е, докторе?
Д:Операцията беше много трудна, състоянието му е все още много критична, защото изгуби много кръв, но ние ще направим всичко по силите си, за да го оправим.

К:Как е бил?
Д:Излязъл е от операционната.Но състоянието му е било критично.
К:Как така критично?
Д:Ами нали са му извадили куршуема и затова.
С:Ами щом са му извадили куршума, защо тогава състоянието му  екритично?
Д:Ама вие защо правите такава паника, мислете позитивно, за да ес наредят нещата добре..

Н:Какво ти даде Садуллах, че ме предаде по тоя начин.
М:Нищо не ми е давал, батко..той ме заплаши за това аз направих това.
Н:Ти кога видя аз да говоря напразнво..Кога стана ти милионер, лан?
М:Батко, моля те, недей!

Йиит се борел много здраво за живота си, така каза доксторът.

Е:Ти винаги беше по-смелр, по-силен от мен.Пак си така.Пак се бориш със смъртта..толкова се страхувам, че може да ти се случи нещо.Йиит, имаш една много хубава дъщеря, трябва да я видиш..Йиит, събуди се! Защото ако на теб ти се случи нещо лошо, тогава аз няма да мога хда се оправя сам в живота..Пак се изправи, батко, пак стани на крак..

# 396
К:Много си красива! Благодаря ти, че не ме остави! баща ти ще се оправи, майко..След като се оправи, аз ще те дам в ръцете му и той много ще те обича..Моля те, не плачи!

К:Сибел, дойде ли си?
С:Да, дойдох да взема дрехи за Дрейа и ..
К:Как е раненото момче?
С:Ами той..Оперираха го и сега..
К:Ще се оправи, ще преодолее това, ще преодолеете..Аз съм наясно с всичко, което става между вас.
С:Много ми е трудно, како Кевсер..Прпед другите дори не мога да плача за него.
(

Кюбра: Имаш дъщеря, толкова хубаво мирише..Когато порасне, ще играете заедно..За пръв път те вижда като спиш..Сега още по-добре разбирам защо се влюбих в теб.Виж, ти само се събуди, пък ако искаш пак обичай друга, но не ме оставяй без теб..Моля те, става ли?

# 397
# 398
Е:Г-н Сарп, исках малко отпуска?
С:На хаир да е, какво се  есручило?
Е:Брат ми ог простреляха и аз трябва да съм до него.
С:Така ли? Кой го простреля?
Е:Един мъж от нашия квартал..
С:Виж, сега аз ще наредя да прехвърлят сума на твоя сметка, че може да имаш нужда..А за разнвоските за болницата недей да мисилш, аз ще ги оправя..
Е:Не, г-н Сарп, няма нужда, аз ен ви се обадзих заради това.

К:Дерйа, той лежи там като мъртъв.
Д:Колко лошо говориш, Кюбра!
К:Всичко е по моя вина, ако аз не бях спала с Йиитн, всички тези неща нямаше да ес случат..Заради моя баща, моята дъщеря ще остане без баща.

С:За да ме ядосаш, не се събуждаш, нали? За да видим дали те обичам.Ти глупак ли си? Ако не бях влюбена в теб, защо ще ес държа лошо с теб..Тъкмо, когато реших да не ти се противопоставям..Де да не бях мислила за нищо друго, де да бях те хванала за ръката, когато ми каза дза ис търгнем оттук.Но обстоятелставата не им позволиха..Сега аз те приканвам Йиит, стани и да си заминем оттук. Погледни ме! Обещавам ти този път няма да извърна очи от теб..

# 399
# 400
Докторът: Новините се добре, ако няма нищо, след малко ще го изведем от интензивното и ще го настаним в стая.

Г:Искаш ли още?
Н:Не. Ешреф, кажи ми хубави новини!
Е:Батко, Йиит го изкараха от операционната, операцията му е минала добре, ще се оправи.
Н:Значи момчето избяга от смъртта, ха? Браво на моя юнак!
Г:Трябва да отидем да го посетим..
Н:Истината казваш, но ще отидем по-късно.

Всички решиха да не казват на Йиит за бебето.

Е:Много се уплаших , бе батко.
Й:Личи ти, щом ми казваш,, батко,,.Не се страхувай, аз имам дебела кожа.
Е:Знаеш ли какво научих? Нали питат децата кого обичат повече..Майка си или баща си? Аз съм обичал най-много теб, бе батко..
Й:Стига, лан, не ми прави мелодрами.. Откриха ли Садуллах?
Е:Полицията го търси все още.
Й:Хубаво.Аз ще го намеря и сам ще го убия..
Е:Ти никога ли няма да ес вразумиш, я?
Й:Този, който дърпа спусъка, няма вина, адвокате!

# 401
# 402
# 403
Н:Скорошно оздравяване ти желая!
Г:И аз ти желая скорошно оздравяване!
Й:Благодаря ви, че дойдохте тук.
Н:Отчасти аз съм виновен за случилото се.Трябваше да предвидя, че Садуллах ще направи нещо такова.
Й:Вие не можехте да знаете..Къде е Садуллах?
Н:Аз ще му дам наказанието, което заслужава..
Й:Г-н Нихат, аз сам искам да му дам накзанието.
Н:Знаех, че ще искаш такова нещо. Затова Садуллах сега е пакетиран и чака да ти бъде предоставен.
Й:Благодаря ви! А за работите не ес тревожете, аз веднага ще се  заема с тях..
Н:Чакай, бе синко, едва си отворил очи и вече говориш за работите, момчетата ще се заемат с това.

Е:Йиит, този мъж защо беше тук?
Й:Ти познваваш ли гто?
Е:Не се занасяй с мен.
Й:Нали Садуллах работи за него, дошъл да ме помоли да не подавам жалба срещу него. Но аз и без това няма да подавам жгалба псрещу него.
Е:Защо? НВо ти даже и и да ен подаваш жалба срещу него, ще има обществено дело..Ти да не би да вършиш работа с този мъж?
Й: Не, бе синко.
Е:А Гюл?
Й:Тя работи в неговия бар.
Е:Значи ти знаеш и неговите места.
Й:Разбира се, че знам.
Е:Йиит, виж, не се замесвай с тези мъже, те не са свестни типове.
Й:Емир, ако до пет минути не се изнвесеш от стаята ми, ще стана и ще те набия..

Емир попита момчетата дали вършат работа с Нихат и те отговориха, че нтяма такова нещо.Емир им каза, че от утре ще отиде в галерията и той ще следи за работите там в отсъствието на Йиит--Селим:Извинявай, но ти нямаш работа там, ние сме трима съдружници, така, че в остъствието н единия, другите двама ще се справят с работата.

Е:Повери всички на мен, татко, но мен на кого повери? Кой ще се грижи за мен?

# 404
Сибел май ще получи предложение да участва в реклама на шампоан..
(

Й:Колко е малка!
Сестрата: Май това е бащата, нека да я занесем до прозореца..
Й:Не, не, аз не съм бащата! не!

Ей, страхотна игра от страна на Керем Бюрсин! Страхотна! Боже, колко пъти си промени само изражението в тази сцена!

Общи условия

Активация на акаунт