Керем Бюрсин в "Şeref Meselesi"/"Въпрос на чест" по Канал Д *Тема 9*

• 21 834
  • 725
  •   1
Отговори
# 405
# 406
Е:Значи се запозна с дъщеря си?
Й:Кога се роди?
Д:В деня, когато беше прострелян, роди ес преждевременно. Оттожгава беше в кувьоза, сега я изведоха навън

Й:Било е момиче!
Сестрата: Добре ли сте, г-н Йиит?
Й:Не съм! Никога в живота си не съм се чувствал толкова зле..ЗНаете ли какво е да ви прострелят в мозъка?
С:Знам, и по-рано съм виждал такива болни..По-добре си легнете и ще се почувствате по-добре.
Й:Благодаря ти!

Сибел се радва за реклмата, но защо хми се струва, че в тази работа има пръст Бора Туналъ..

Майката: Ай, Сибел, това е телевизионна реклама, нали?
С:Да!
М:Ай, там сега има и много пари, нали?
С:Има, майко, но не ес тревожи, когато получа парите, всички ще ти ги изброя в ръцете.-.

Майката: Кюбра, да ти е честито бебето! Йиит как е?
Д:Другата седмица ще го изпишат и него.
М:А значи дотогава Емир ти ще бъдеш дежурният баща.
Е:Ахъ.
М:Как нарекохте малката?
Д:Како Нериман, ако ти ни задържаш тука с разговори, ние ще посрещнем 40 ден на бебето тука на улицата.

Д:Всички тези неща ги подготви чичо му.
К:Аз не знам какво да кажа.
Е:Нищо няма да казваш, това всичко е заради моето зайче..Защото то отсега нататък иска да вижда майка си само да се смее.
Д:Тука сега имаме родилка, Емир, трябва да отидем на пазара, да купим месо за пържоли, полодов сок и т.н.
Е:Добре ще отидем, грижи се добре за моето зайче..

Хайде Сибел подписала договора за рекламата.
Д:Ама ти сега като станеш известна, ще ске разхождаш като Камерън Диас на улицата..

# 407
К:Емир, искам да ит благодаря, подготвил си много хубава стая за нас.
Е:И моето зайче изглежда щастливо.
К:Тогава да кажем, че добре, че то си има чичо.
Е:Аз вярвам, че с течение на времето, нещата ще се оправят.Нека да мине малко време, той да свикне с това..

Кюбра сготвила за Йиитн, почистила стаята му..

# 408
К:Добре дошъл!
Д:Малко търпение, той ще промени отношението си към теб-....
К:Йиит, седни и яж нещо..Сготвих според указанията, които ми даде лекарят..

Д:Виж, лошото вече отмина..йиит оздравял се върна вкъщи.Всичко ще се оправи.
Е:Да, и аз така казвам на всички, но не минава, бе Дерйа.
Д:Какво има? Да не би да има нещо лошо?
Е:Проучих мъжа, който пое вината за убийството върху себе си. Но заради невменяемост, вчера той е бил освободен.
Д:Как така я?
Е:И аз не знам, разследвам и ще  разбера какво става.
Д:Нещо се върти, но аз не мога да разбера какво става.

Е:Не си преуморявай ръката..
Й:Аз сега ще я оправя.
Е:Какво ще правиш, пак тежести ли ще вдигаш? Остави докторът да казва ккаво ще правиш?

Й:Какво е това? Да не би да сте сложили на бебето, микрофон ли?  Накарайте това бебе да млъкне.Какво е това, я? Клик, клик, превърнахте къщата с детска градина.
Е:Кюбра, ти би отишла да погледнеш бебето? Йиит, ти какво си мисилш, че правиш?
Й:Виж, казах ти, аз повече в тази къща не искам да виждам дъщерята и внучката на Садуллах.Утре ще отидем ще й наемем хубава къща и ще пратим Кюбра да живее там.
Е:Тя никъде няма да ходи, май забравяш, че това е и моята къща.
Й:Хубаво тогава аз ще напусна къщата.
Е:Ти ако в това състояние излезеш оттук...
Й:Какво ще направиш?
Е:Тогава аз ще те вкарам в кома..

Й:Айй, оставете ме малко на сопокойствие, бе!

# 409
# 410
Вай, време е за сцената, която очаквах с нетърпение..
Й:Я, накарайте това нещо да млъкне! Алооооо! hahaha hahaha hahaha hahaha Рано сутрин така!

# 411
# 412
К:Господи, моля те, помогни ми!
Й:Проклятие, лан! Ало, погледнете това нещо! Кюбра! Емир! Я, нека някой от вас да я погледне, я! Добре, ти си стой така! Ти подиграваш ли ми се? Добре, майка ти е в банята, сега ще дойде.Кюбра! Добре, добре! Шшшттт! Откъде го вадиш този глас, я! Ела, да ит покажа улицата ти! Погледни това е моята улица! ай, ама ти такъв гръклян имаш, че! Какво има? Теб, нали те има, теб! Ама ти си колкото хапче, я! Виж, погледни, играчките ти са по-големи от теб, я!
Е:Йиит, дай ми я, че ще си навредиш на ръката..
Й:Ама вие  така и не дойдохте да се заемете с нея..

# 413
# 414
Въх на Йиит направо му идеше да чупи Телевизора....  Joy
Страхотна сцената беше когато я взе на ръчички зайчето Елиф.... Heart Eyes
Разревах се!  Cry

# 415
Е:Йиит, трябва да сложим име на красивата ти дъщеря..Ти като неин баща би ли искал да й сложиш някое име?
Д:Аз много харесвам името Елиф, вече не знам какво ще каже Кюбра, но.
Е:И според мен името е много хубаво..
К:Добре тогава, нека да бъде Елиф..

Е:Господи, с твое разрешение, кръстихме това дете Елиф! Нека съдбата й да е хубаво като имчето й..

Служителят: Вие неомъжена ли сте?
К:Да.
С:Но ни трябва името на бащата за удостоверението за раждане.
К:Тя няма баща.
С/:Така ли?
Е:Емир Кълъч..Аз съм баща й..

К:Емир, ти какво си  мислиш, че правиш? Ти току-що си ипотекира живота си..Аз не мога да прпиема това.
Е:Но аз не ив правя добрина, аз правя това, което искам.
К:Аз вече трябва сама да стъпя на краката си..Трябва да уредя живота си за двама..Защото вече разбрахме, че Йиит не ни иска..А стига вече съм потъпквала гордостта си, трябва да уредя живота си, защото няма да имам семейдството, което искам.
Е:Но ние сме семейство..Виж, аз няма да мога да живея, ако те оставя така сама..Не бих могла да бъда щастлив по тоя начин..
К:Аз видях какво е да живееш без  бащина обич..Няма да позволя това да ес случи с моята дъщеря..
Е:Но тя няма да живее без обич, ние ще я обичаме.
К:Добре, засега ще оставим този въпрос, но аз в най-скоро време трябва да се изнеса от вашата къща.
Е:Добре, ще говорим за това по-късно..

Йиит разбра, че в документа за самоличност са записали за баща името на Емир Кълъч...
 Дерйа: Йиит, не искам да се меся, но щом не можеш да бъдеш баща на това дете, поне стани негово чичо и се грижи за него.
Й:Добре.
после йиит каза на Селим и Ендер: Слушайте, един от вас утре да заведе Кюбра с детето в болницата, трябвало да отиде на преглед там..

Йиит също така им каза да мчу намерят една хубава и чиста къща, май Йиит ще се изнася от къщата..

# 416
 С:Къде е Дерйа?
Й:Няма я!
С:Донесох курабии за нея.
Й:Ти много добре знаеш, че  я няма вкъщи..Също, че кюбра и детето са в болницата.
С:Хубаво, тогава им ги дай!
Й:Ела ту! Ти ккаво си мислиш, че правиш? Къде беше седмици наред, беше заета да ставаш популярна ли?
С:Видя ли ми рекламата?
Й:Да, видях я! И тя ме подлуди! Кой знае още колко други мъже е подлудила! Какви бяха тези дрехи върху теб?
С:Ти беше животно и животно ще си останеш! Пусни ме! Глупачкса си ти, Сибел, глупачка! защо му дойде сама на краката! Трябва да се отърва от този мъж!

# 417
# 418
 Нихат и Йиит ще отидат в Дубаи..заради работата..
Н:Ние с теб ще вършим много големи работи.(
Й:И аз в болницата много мислих и направих някои планове.
Н:Не бързай, нека първо да ес нахраним..Взех мерки случилото се да не се повтори отново..Изплаши ме много!
Й:Това месо е много  вкусно, откъде го вземате?
Н:Това е месо от животни, които се отглеждат в моя собствен чифлик..Утре ще те заведа там.. Имам една изненада за теб.

Бебето е наддало с 1 килограм..Емир е много развълнуван.

Но Кюбра разбра, че Сибел е идвала в дома на Йиит...И веднага се сети какво може да ес  еслучило ooooh! ooooh! ooooh!

# 419
К:Баща ти си е заминал, дъще!

Общи условия

Активация на акаунт