Керем Бюрсин в "Şeref Meselesi"/"Въпрос на чест" по Канал Д *Тема 9*

• 21 830
  • 725
  •   1
Отговори
# 420
Да се отърве, ама как, като и е влезнал под кожата?!  Heart Eyes Как я целуна само... Embarassed

# 421
Мале отвлякоха бебето  Shocked

# 422
Е:Как е, хареса ли ти?
Й:Благодаря ви, хареса ми.Чисто, красиво, с много хубава гледка..

Н:Лан, какво естанало тук? Садуллах!
Й:Садуллах тук ли е?
Н:Да. няма ли го?
М:Тук го няма..

М:Убил е всички, само Серкан го няма..
Н:Добре, да се махаме оттук..Не се знае този мръсник какво  е замислил..

# 423
С:Млъквай, копеле такова!

Й:Със сигурност това е работа на кучето Садуллах!
К:Само да секунда я оставих сама.
С:Каква е тази работа, я! Така посред бял ден!
Е:Кюбра,  отидох в полицията и им казах за това.
Й:Ендер, веднага със Селим идвате у нас! веднага идвата у нас! Този твой баща...
Е:/Йиит!
Й:Какво?! Виж, дори и само на един  косъм от главата на това дете да навреди той, аз ще намеря онези, които са го направили и ще ги нарежа на дребни парчета и с тях ще нахраня кучетата! Разбра ли, лан?

# 424
Садуллах е психопат... да посегне на малката душичка. ooooh! Къде го заряза само... Sad

# 425
На мен много ми хареса епизода..За играта на Керем Бюрсин няма да коментирам, знаете какво мисля по въпроса..Но ми стана много мъчно за всички я! за Кюбра, за Йиит, за Сибел..Абе за всички!
Но ейвалла на сценаристите, много ми харесва как върви сценария..Хем по линия на оригиналния сюжет, хем конспириран според турския манталитет върви засега..

# 426
Садуллах е психопат... да посегне на малката душичка. ooooh! Къде го заряза само... Sad
Снеже, този психопат къде остави бебето? #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 427
Снеже, този психопат къде остави бебето? #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

В някаква гора.  ooooh! Sad

Я вижте рейтинга от последните минути...  Wink

23:15 23:30 TOTAL Reyting Sıralaması

1 #ohayatbenim
2 #SerefMeselesi
3 #altınşans
4 #gönülişleri

23:15 23:30 AB Reyting Sıralaması

1 #SerefMeselesi
2 #ohayatbenim
3 #gönülişleri
4 #altınvuruş

# 428
  • близо до брега на морето
Лили благодаря ти за превода Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquetТая вечер бая длъжка серията-но вече битти Laughing

# 429
Едва ли ще свърши със Садуллах в гората.... Whistling #2gunfire
Тоз мръсен Гаргамел.... #2gunfire Честно ви казвам ще помогна на Йиит с рязането тоз е за не знам за къде.... Sick
И рязането му е малко...  #2gunfire

# 430
На мен много ми хареса епизода..За играта на Керем Бюрсин няма да коментирам, знаете какво мисля по въпроса..Но ми стана много мъчно за всички я! за Кюбра, за Йиит, за Сибел..Абе за всички! Но ейвалла на сценаристите, много ми харесва как върви сценария..Хем по линия на оригиналния сюжет, хем конспириран според турския манталитет върви засега..

И аз съм на същото мнение.  Peace    bouquet Много хубав и напрегнат епизод.  Peace

Бай Алтан пак благодари. Wink Grinning

Altan Donmez ‏@altandonmez 2m2 minutes ago

#SerefMeselesi #yasamasebebim emegi gecen herkesin ellerine saglik👌izleyenlere sonsuz tesekkur👍

# 431
На мен много ми хареса епизода..За играта на Керем Бюрсин няма да коментирам, знаете какво мисля по въпроса..Но ми стана много мъчно за всички я! за Кюбра, за Йиит, за Сибел..Абе за всички!
Но ейвалла на сценаристите, много ми харесва как върви сценария..Хем по линия на оригиналния сюжет, хем конспириран според турския манталитет върви засега..

И аз съм на същото мнение.  Peace  bouquet Много хубав и напрегнат епизод.  Peace

+10000
Всички дрънкат та хлопат простоооо....
Съм е тъй Shocked през цялото време

# 432
Свърши... Mr. Green Почна Пойраз Карайел... Whistling
Има ли някакъв шанс тоз нещастник да се върне и да съжали малко същество?
Дано го нападне някоя мечка в гората тоя Садуллах... Sick
Толкова противен и мазен персонаж... Sick

# 433
Дидиooooh! би трябвало да го съжали, все пак му е внуче.  Sad Ама той дъщеря си не съжали и я изхвърли на улицата, че не знам...  Peace ooooh!

Heart Eyes Страшен Керемчик. Wink

# 434
Изгледах сега последната сцена..Вай, как се издигна само камерата нагоре..Казвам ви, Оркун Чатак прави чудеса с тази камера..

Сега думите на Йиит:
Йиит: Този твой баща....да излезе насреща ми!
Е:Йиит!
Й:Какво има, лан? Какво има? Онези, които са направили това, ще ги нарежа на малки парчета и ще нахраня с тях кучетата..Разбра ли, лан? Само ако навредят дори и на един косъм  на това дете, само на един косъм, то тогава ще им
Скрит текст:
еба майките

Общи условия

Активация на акаунт