Керем Бюрсин в "Şeref Meselesi"/"Въпрос на чест" по Канал Д *Тема 9*

• 21 824
  • 725
  •   1
Отговори
# 435
# 436
Лили,  Hug много благодаря за преводите.  bouquet

# 437
Това нещо............. Mr. Green Mr. Green колкото хапче била голма..................... Mr. Green Mr. Green Mr. Green знаех си,че ще изцепи нещо и ще ме размаже............... Crazy Crazy Crazy Crazy

# 438
Лили,  Hug много благодаря за преводите.      bouquet

+1  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 439
Лили,  Hug много благодаря за преводите.    bouquet

Момичета, знаете ли, че светът е много малък.Момичето, което ще играе Елиф е дъщеря на братовчедката на една моя приятелка..Почувствах се толкова странно като разбрах за това..

Снеже, от тези снимки виждам, че наистина трябва да изгледам серията като хората..

Джиджи, Hug миличка, нашето момче беше страхотен тази вечер!

# 440
# 441
Керем е харесал колажите си като тати.  Wink

Момичета, знаете ли, че светът е много малък.Момичето, което ще играе Елиф е дъщеря на братовчедката на една моя приятелка..Почувствах се толкова странно като разбрах за това..

Какво съвпадение само. Shocked  Wink Hug

# 442
Това нещо............. Mr. Green Mr. Green колкото хапче била голма..................... Mr. Green Mr. Green Mr. Green знаех си,че ще изцепи нещо и ще ме размаже............... Crazy Crazy Crazy Crazy

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Бойче Hug Hug
В дизифорума прочетох следния коментар след фрагмана: Поздравявам каста, който е избрал за ролята на бебето не двумесечмно, а няколкоседмично бебе.. та нали сме свикнали новородените бебета да изглеждат като двумесечни, та затова казвам.. Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 443
Малкият бонбон... какъв е ококорен. Heart Eyes Mr. Green

# 444

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Бойче Hug Hug
В дизифорума прочетох следния коментар след фрагмана: Поздравявам каста, който е избрал за ролята на бебето не двумесечмно, а няколкоседмично бебе.. та нали сме свикнали новородените бебета да изглеждат като двумесечни, та затова казвам.. Joy Joy Joy Joy Joy Joy
верно е много малко бебето............ Shocked родителите сигурно са фенове на Керем и затова са се съгласили............. Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 445
Коментар от туитъра..

Uzaylı Bursiner ✌ ‏@kkerembursin_ 51m51 minutes ago

Bir Oyunculuğun var. Ağlıyorsun,Ağlatıyorsun. Gülüyorsun,Güldürüyorsun. Acı Çekiyorsun,Çektiriyorsun. HARİKASIN ADAM SEN 😍🙈 @KeremBursin

Една актьорска игра имаш...Плачеш и караш хората да плачат..Смееш се и караш хората да се смеят.Страдаш и караш хората да страдат..Прекрасен човек си ти!

# 446

Тук вече явно е след консултацията............изглежда по-голяма...........нали е наддала 1 кило............. Joy Joy Joy

# 447

С всеки изминал ден се чудех какво толкова стоя и му харесвах на Керем....
Всичко при мен започна от една снимка дори не беше ясно и името на Гюнеши Беклеркен
Казах си:"Това момче е адски сладко и чаровно"...След време загледах ГБ точно бяха стигнали до 3-та серия която гледах онлайн...Хареса ми...Хвана ме...Всичко като цяло,но той беше на различно място
Постепенно толкова ми хареса Керем говора му дори...Скромността му толкова ме удивляваше че винаги се чудех възможно ли е човек да е така скромен и така да се критикува...Всичко му харесах и без баклавите дори щеше да стане име просто е адски голям чаровник!  Heart Eyes
Баба ми сигурно слушаше повече за Керем от колкото за страхът ми от матурите които щях да държа
 hahaha Просто ми стана идол,а сега гледайки ШМ отново със същото момче онова което харесах от една снимка преди повече от 1 година....Ще кажа това добре че съм ти фенка Керем! Добре че ми стана идол!  Heart Eyes
Лили,много ти благодаря за превода!   bouquet
И много се радвам затова че и се е случило такова нещо на Мелин
Много е красива това няма да го пропусна да го кажа!  Heart Eyes

# 448
 Wink Heart Eyes

Коментар от туитъра..

Скрит текст:

Bir Oyunculuğun var. Ağlıyorsun,Ağlatıyorsun. Gülüyorsun,Güldürüyorsun. Acı Çekiyorsun,Çektiriyorsun. HARİKASIN ADAM SEN 😍🙈 @KeremBursin

Една актьорска игра имаш...Плачеш и караш хората да плачат..Смееш се и караш хората да се смеят.Страдаш и караш хората да страдат..Прекрасен човек си ти!

Абсолютно вярно. Peace Hug

Тук вече явно е след консултацията............изглежда по-голяма...........нали е наддала 1 кило............. Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Днес нали е денят на БЛАГОДАРЯ, т.е. вече вчера, ама нищо...  Grinning  Диди, Heart Eyes на теб ти благодаря, че ми отвори очите за Керем.  Hug   Heart Eyes Ако не бях започнала да ти помагам с превода и т.н...  Peace

Благодаря ви за компанията, момичета.  Hug Heart Eyes Лека нощ! Hug

# 449
Коментар от туитъра..

Много верен коментар!
Който го е написал златни му ръце... Peace

Общи условия

Активация на акаунт