Добавки и витамини за подобряване на МЦ, ЛФ и ОВУ - 2

• 142 250
  • 764
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря Денис  bouquet

# 121
А българските омеги на фортекс дали имат нужните сертификати  newsm78

# 122
  • София
А българските омеги на фортекс дали имат нужните сертификати  newsm78
Може да попиташ производителя или Фортекс кой е производителя, откъде я внасят и какви сертификати за кач-во и чистота  има техния продукт  Peace

# 123
Съмнява ме, че ще отговорят Grinning Но ще им разгледам подробно сайта, със сигурност ако имат няма да пропуснат да го споменат  Wink

Досега разглеждах опаковката на Now Foods, Ultra Omega-3 не видях такива сертификати, а знам че са добри и мислех като ми свършат сегашните на Natrol да си ги купя.

# 124
Здравейте, имам въпрос, взех си на Himalaya една хранителна добавка - Evecare, грижа за жената.
Има ли някой тук отзиви за нея и какво й е действието, на опаковата пише, че подкрепя функциите на женската полова система и стимулира дейността на яйчниците, както  и регулира МЦ.  newsm78

# 125
Съни, само знам, е неща им са добри и на доста приемлива цена. Ползвала съм Цистон и Кофлет и съм супер доволна

# 126
Денис, вчера обърках пчелното млечице с пчелен прашец, не знам защо си го купих...?!  JoyТа искам да питам - да го консумирам ли или не? Четох днес много за него и разбрах, че съдържа йод, а аз нали съм с Хашимото и си мисля дали няма да ми пречи това? Ако не трябва, просто ще го дам на майка ми...и без това е с лека анемия. Благодаря ти отново!  bouquet

# 127
  • София
Денис, вчера обърках пчелното млечице с пчелен прашец, не знам защо си го купих...?!  JoyТа искам да питам - да го консумирам ли или не? Четох днес много за него и разбрах, че съдържа йод, а аз нали съм с Хашимото и си мисля дали няма да ми пречи това? Ако не трябва, просто ще го дам на майка ми...и без това е с лека анемия. Благодаря ти отново!  bouquet
Кол-вото на йода е много малко, няма да ти навреди
http://www.envirobee.com/beepollen3.htm
Ако искаш се консултирай с лекар

# 128
  • София
Здравейте момичета. Имам следния въпрос...Бебеправим и засега пия само фолиева киселина мета, искам да включа и масло от вечерна иглика. Каква са си купя? Как се пие? И въобще всичко свързано с това масло ме интересува. Благодаря предварително.

# 129
приема се след хранене между 1200 и 2600мг до О (влияе добре на жълтото тяло след О, но може да предизвика контракции, затова е по-добре да се приема до О). Съвет за марка не мога да дам. На кратко - подпомага количесвото и качеството на ЦС, която е асансьора за войниците към целта им и намалява ПМС. В темата има и други съвети за полезни витамини и добавки, които подпомагат фертилността. Успех Peace

# 130
  • Тук... някъде
Здравейте момичета.
Този цикъл започнах прием за първи път на масло от вечерна иглика.Обикновено Ц ми е 7 дни,като последните 2-3 дни е само зацапване.Днес е ден 5, въпросът ми е възможно ли е от добавките М да ми свърши по-рано?Извинете ако е глупав,но ми се случва за първи път  Embarassed

Последна редакция: ср, 18 мар 2015, 14:00 от KOKONDRELLA

# 131
Малко вероятно е да са повлияли от толкова кратък прием, но и да са, няма да е негативно влиянието им  Peace

# 132
  • Тук... някъде
Благодаря   bouquet

# 133
  • София
Момичета, имам малко глупав въпрос, но ще попитам. Многократно тук сте обсъждали методи за подобряване количеството и качеството на ЦС. Затова и аз да споделя. Предните месеци имах много оскъдна ЦС. Тъкмо мислех да се консултирам с гинеколкога си и изведнъж този месец проблема ми изчезна. И се опитвам да си обясня на какво се дължи. Имам  няколко промени през този месец, за които се сещам:
- предните месеци бях под голям стрес (мисля, че точно на това се дължеше сухотата). Нещото, за което толкова се притеснявах мина успешно, и затова последният месец съм вече спокойна.
- започнах да пия много повече вода от преди
- започнах да приемам Спирулина таблетки
- смених си интимния гел с този : http://apteka.framar.bg/30017379/%D0%B3%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D1%84% … -200-%D0%BC%D0%BB

Та сега се чудя на кое по-точно се дължи увеличаването на ЦС.  newsm78

# 134
  • София
Момичета, имам малко глупав въпрос, но ще попитам. Многократно тук сте обсъждали методи за подобряване количеството и качеството на ЦС. Затова и аз да споделя. Предните месеци имах много оскъдна ЦС. Тъкмо мислех да се консултирам с гинеколкога си и изведнъж този месец проблема ми изчезна. И се опитвам да си обясня на какво се дължи. Имам  няколко промени през този месец, за които се сещам:
- предните месеци бях под голям стрес (мисля, че точно на това се дължеше сухотата). Нещото, за което толкова се притеснявах мина успешно, и затова последният месец съм вече спокойна.
- започнах да пия много повече вода от преди
- започнах да приемам Спирулина таблетки
- смених си интимния гел с този : http://apteka.framar.bg/30017379/%D0%B3%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D1%84% … -200-%D0%BC%D0%BB

Та сега се чудя на кое по-точно се дължи увеличаването на ЦС.  newsm78

Кол-вото ЦС зависи от нивата на хормоните - най-вероятно са се повлияли от Спирулината + водата

Общи условия

Активация на акаунт