Добавки и витамини за подобряване на МЦ, ЛФ и ОВУ - 2

• 142 259
  • 764
  •   1
Отговори
# 105
хаххах благодаря, отне ми бая време , но така се избавих от отчаянието и сега с интерес си запълвам знанията с още медицинска литература  Peace пак казвам, че не е нужно да се пие всичко и че трябва да се внимава с дозировките  Naughty ако няма установен проблем и чайове с малко мулти витамини биха свършили чудесна работа. Много е важно да се оттърсите от стреса от целия процес и чакането на О и датата за тест. Колкото повече го мислите, толкова по-бавно ще стане. Аз забременях в месец, в който ми беше пропуснал цикъла заради неправилно изписан от лекар Дуфастон (заради който задържах фоликул) и без да забележа цервикална слуз. Бях сигурна, че няма как да е станало, но явно ако не го мислиш става. Затова преопръчвам здравословно хранене, много течности и спокойствие и ако се налага прием на добавки и витамини  Peace успех  Peace

# 106
Възможно ли е някоя от тези добавки да дразни стомаха - приемам сутрин на гладно Инозитол и Неофолик?

# 107
аз ги пия също и нямам проблеми, те са витамини.

# 108
  • Варна
Момичета...., някоя пила ли е прегназон? Отзиви?

# 109
Здравейте, в момента пия вечерна иглика и метилирана фолиева киселина, като ми казаха че трябва да е метилирана, заради резултата от тромбофилиите. Въпросът ми е тъй като правим опити за бебе, може ли да ми препоръчате някаква добавка за подпомагане на качеството на яйцеклетките. Гледах Прегнакеър, но пък не знам фолиевата киселина в него дали е метилирана. Пък и си мислех, че не знам като комбинирам с вечерна иглика какво ще е взаимодействието?

# 110
За качеството на Я, това което изчетох е, че най-доброто е Коензим Q10, даже в някаква статия обясняваха, че ако трябва да остане 1 нещо да се пие, да е това.

# 111
Здравейте, в момента пия вечерна иглика и метилирана фолиева киселина, като ми казаха че трябва да е метилирана, заради резултата от тромбофилиите. Въпросът ми е тъй като правим опити за бебе, може ли да ми препоръчате някаква добавка за подпомагане на качеството на яйцеклетките. Гледах Прегнакеър, но пък не знам фолиевата киселина в него дали е метилирана. Пък и си мислех, че не знам като комбинирам с вечерна иглика какво ще е взаимодействието?

И аз съм в това положение.
Не е метилирана там - за това и аз купувам всичко поотделно Sad
Omega 3, Q 10, селен, витамин Е, Б комплекс (в активна форма!!!), Неофолик Мета
Сега мисля да си взема мелатонин, желязо, магнезий, витамин Ц и Д, вечерна иглика.
Абе цяла шепа ...

Някой да е чувал нещо за билка - Кацип Фатима ???

# 112
Инка, благодаря за информацията за коензима, досега винаги съм се чудела кое е най-важно, защото понякога многото хапчета ме побъркват  #Cussing out

Тази билка наистина звучи интересно, сега направих кратка справка в интернет. Но повечето момичета я пият за липса на цикъл, а моят проблем е обратен, прекалено често съм в цикъл  Confused

# 113
Амини, при коензима е важна и дозата, аз преди пиех много малка доза, а последно четох за убиквинон изследване при жени над 35 с много добри резултати - доза 400-600 мг.

Последна редакция: нд, 08 мар 2015, 15:45 от inca

# 114
Аз сега пия 120 мг дневно, а и омегата ми също има, та е малко повече, но не ми се прекалява с нищо.

За другото съм вдигнала ръце има стотици причини, и за мен май се отнасят повечето  Laughing

# 115
Благодаря, ще прочета за този коензим, ако имате някои полезни линкове, бих била благодарна   bouquet
За омега 3 на една позната, една много изтъкната гинеколожка й казала да го спре, че слагали Е-та или нещо такова, не разбрах точно  newsm78

# 116
  • София
Благодаря, ще прочета за този коензим, ако имате някои полезни линкове, бих била благодарна   bouquet
За омега 3 на една позната, една много изтъкната гинеколожка й казала да го спре, че слагали Е-та или нещо такова, не разбрах точно  newsm78
В сайта Iherb / има тема за него/ има промоция на този coQ10  - 15% намаление
http://www.iherb.com/Doctor-s-Best/drb-CoQ10-Special
формата е ubiquinone, а тя се усвоява до 50%
Или, ако искате CoQ10 100 мг, трябва да вземете ubiquinone 200мг
Формата, която се усвоява 100% се нарича ubiquinol

За Омега 3 - от марка до марка има разлика и това, което е казала тази АГ е доста несериозно
Напр. ако искаш добро качество Омега 3 избираш продукт, който да притежава сертификата IFOS  или да е напр. фармацевтичен клас

# 117
Благодаря Денис, може да си поръчам от Q10, за Омега 3 не знам точната ситуация, може и да е казала тази моя пприятелка какъв вид точно да пие, аз разбрах че изцяло й е казала да го спре  newsm78

# 118
Според вас продуктите на Допелхерц добри ли са  newsm78. Достъпни са на нашия пазар и има различни комбинации, а и са уж немски витамини  newsm78

# 119
  • София
Според вас продуктите на Допелхерц добри ли са  newsm78. Достъпни са на нашия пазар и има различни комбинации, а и са уж немски витамини  newsm78
Стават  Peace

Общи условия

Активация на акаунт