Добавки и витамини за подобряване на МЦ, ЛФ и ОВУ - 2

• 142 336
  • 764
  •   1
Отговори
# 330
Надявам се, че никой не вярва във вълшебни добавки и те определено не са подредени по важност, а само за удобство Naughty

Защо да не се пият едновременно? Има ли несъвместими едни с други? Намерих продукти съдържащи голяма част от списъка, но в по-малки дози.

# 331
  • София
Ами защото за да приемаш всичките от списъка в оказаните дози следва да имаш 16 шишета, блистера или там каквото и да разнасяш една торба хапчета. Съвсем спокойно човек може да си избере само няколко определени добавки. Аз спирам, за да не оплетем конците и да не разводнявам темата. Ако имаше общоприложим списък за всички и за всичко, щеше веднага да е ковнат на първа страница.
Идвам с мир, надявам се се разбира.

# 332
Ако трябва не 16, ами 30 шишенца с добавки ще строя...

# 333
  • На остров
Аз си пия всички добавки и не броя колко шишенца са ! През деня си имам контейнерче за хапчета където се събират доста хапчета.
Пре сийд сме го ползвали, но при нас той не помогна.
Всеки сам си решава какво и колко да пие.

# 334
Beeps, има комбинирани продукти, където в 1 капсула се съдържа по-голямата част от списъка и може би ще станат 5-6-7 капсулки за деня, а не 16. Според мен би трябвало да има общоприложим списък на витамини, минерали и добавки, които подобряват МЦ, ЛФ и ОВУ.  Rolling Eyes

amini и аз бих пила 30, ако е нужно...

# 335
  • София
Аз никъде не съм казала, че човек, който иска дете не би направил и невъзможното! Надявам се, дори и да не е написано, се чете през редовете?  Peace
Хайде мир и както завършва всеки заформен в бгмама спор- всеки да си решава какво и как да прави.

# 336
Ама къде видя спор...  Rolling Eyes Просто коментираме добавки и така сме си полезни една на друга.

# 337
От личен опит - нямат такова действие комбинираните витамини, пред тези, които се пият отделно, най-малко - можеш да избираш - прим витамин Е е добре да е натурален.

# 338
Здравейте момичета, аз имам един въпрос - защо Геритамин или Герикапс се пият до определен ден от цикъла. Лекар ми ги е изписал, но нали съм много завеяна и не разбрах за схемата и си ги подкарах всеки ден по 1. Извинявам се ако е коментирано, но не съм го видяла.

# 339
krassi14, това е вит.А и вит.Е.
От това, което изчетох снощи Вит.А се пие само до овулация и затова е по схема.
Вит.Е може всеки ден.

Ето мнение на Денис от 2006:
Вит.А се пие до овулацията. Вит Е може да се пие през целият цикъл.
Дозата на вит.А е около 10 000 МЕ (може и 15 000).
В Герикапса бяха 7 500 в Геритамин Нео  5 000 МЕ /може и да бъркам/
Предозирането на вит А е опасно и се избягва, като не се приема всеки месец.
Ако пиеш напр.Герикапс - пиеш го от 1 до 15 ден /когато е О,/ после пиеш само вит Е /като самостоятелен медикамент, а не поливитамин където има вит.Е/

Последна редакция: вт, 28 апр 2015, 10:47 от Барелина

# 340
ОК, разбрах. Пия Герикапс и ще го пия до 14-15 ден от МЦ.
Благодаря!

# 341
Ако овулацията ти е преди 14-ти ден, може би тази схема ще е по-подходяща:
от 2-4 ден на МЦ, 2х1 за 10 дни, като 1 МЦ се пие, а 1-2-3МЦ се почива

# 342
  • Тук... някъде
Здравейте момичета!
denis.,бях на преглед днес-на 7-ми ден след О. МЛ е само 5.6мм. Можеш ли да ми препоръчаш някаква добавка за увеличаване на дебелината й.Д-р Владимиров иска да ме види и по време на М., но междувременно бих искала да започна да приемам нещо.

# 343
  • София
Здравейте момичета!
denis.,бях на преглед днес-на 7-ми ден след О. МЛ е само 5.6мм. Можеш ли да ми препоръчаш някаква добавка за увеличаване на дебелината й.Д-р Владимиров иска да ме види и по време на М., но междувременно бих искала да започна да приемам нещо.
Току-що ти коментирах изследването на Прогестерон и ти посочих вероятни причини, всички те имат отношение и към МЛ / че може да има проблем при имплантацията/
Ще ти посоча добавки, които влияят добре, но първо се консултирай с д-р Владимиров - той трябва да открие причината и да ти назначи лечение / добавките нямат силата на лекарствата/
Може да са ти от полза:
Аргинин, това е Амино Киселина /АК/ - влияе директно на МЛ
а чрез синтеза на хормони:
Омега 3
Омега 7 - масло от морски зърнастец
Масло от вечерна иглика
Вит.Е
вит.В - група
Герикапс / по схема/     
Астаксантин

# 344
Денис, каква е схемата на прием на Герикапс?

Общи условия

Активация на акаунт