Професионални серии за коса - тема 73

• 76 392
  • 742
  •   2
Отговори
# 195
Заредили са нова марка в Рибката. Имате ли някакви впечатления от нея? Аз никога не съм я чувала.  Thinking Ето линк: http://www.zlatnaribka.com/mediceuticals

И да разкажа за моите впечатления от няколко серии:
Кератина на Наши- Страхотна серия, само изправя чупките на косата. Но блясъкът е невероятен! Косата се усеща по плътна, обем не липсва и стои доста подредена. При подходящо изсушаване и фризитата липсват, но ако я оставя сама да си изсъхне пак ги има. Пробвала съм и обратното миене с нея- пак много добър резултат, с още повече обем, но по разхвърчани крайща на косата. 

Денсификс ( шампоан и маска) -  Ползвам ги от началото на лятото. Шампоана е уникален, но сте прави и че е силно измивен. Задължително трябва маска след него, но при мен го няма скърцането на косата. Маската не е нещо впечатляващо-рядка консистенция, въобще не е икономична, и не се справя добре с подхранването на косата.  Naughty Ефекта от серията е лъвска грива, но суха в края. Такъв обем не съм получавала с друг шампоан и вече съм на втора опаковка. Иначе използвах серията с ампулите и ефекта на уплътняване беше видим.

Дисциплин (шампоан и маска) - Определено любимата ми серия. Единственото, което ми липсва е обем. Не е съвсем никакъв, но не е нещо специално. Мириса е страхотен- и се запазва доста дълго на косата.  Heart Eyes
Като действие на косата ми харесва най-много шампоан Денсификс+ маска Дисциплин
А и да похваля ДПШ на Редкен- измива невероятно без да пресушава.
Косата ми е тънка, но не много рядка( нормална гъстота), леко изтощена в края, но вече почти всички поражения са оправени. Чета ви още от 47ма тема, но чак сега реших да пиша малко по-подробно. И да ви благодаря- много полезна информация.   bouquet

# 196
И аз да се включа-от всички комбинации ,които тук обсъждаме,мисля-ползването на цялата серия при мен е с видим ефект като Денсифик ми е любима,когато започнах да комбинирам правилно продуктите косата ми беше много изтощена/преди 3 месеца/и се започна протеиново насищане ,много благодаря на всички момичета тук за помощта/,сега клоня към по-балансирани продукти и може би затова Денсифик ми е любим +термото на Архитект:)
Момичета ,скоро няма да се пазарува-заради правилното комбиниране ,в което съм вече стриктна,отворих сума ботилчета и нямам нужда от нищо Simple Smile но си заслужаваше инвестицията-косата ми видимо и на допир е в пъти по-добре:) хубав ден!

# 197
  • Велико Търново
Valentina168, благодаря за споделеното  bouquet Моята коса е като твоята, ползвала съм описаните от теб серии и впечатленията ми са същите като твоите Peace
Денсифик и Дисциплин са ми на привършване, ползвам и Напура за възстановяване на кератина, приемам предложения за други серии - протеинова и хидратираща, описала съм по-напред косата си - права, средна дължина, тънък косъм, средна гъстота, боядисана, краищата са малко по-сухи отколкото би ми се искало Confused

Цветичка, аз правя маслени маски 2-3 пъти месечно, слагам жълтък, зехтин, арганово масло, ЯЧРМ, няколко капки розмарин - общо взето, с каквото разполагам; втривам първо в корените, там най-вече слагам - за да проникнат маслата в скалпа, по дължините - ако остане. Количеството определям на око Wink

# 198
  • Стара Загора
Вече около две седмици и половина използвам четката на макадамия No tangle .Мога да кажа, че съм доволна. Разресва лесно, няма накъсване, държи се удобно. В началото бях малко скептично настроена към нея, но това съвсем бързо се промени  Simple Smile

# 199
Valentina168, благодаря за споделеното  bouquet Моята коса е като твоята, ползвала съм описаните от теб серии и впечатленията ми са същите като твоите Peace
Денсифик и Дисциплин са ми на привършване, ползвам и Напура за възстановяване на кератина, приемам предложения за други серии - протеинова и хидратираща, описала съм по-напред косата си - права, средна дължина, тънък косъм, средна гъстота, боядисана, краищата са малко по-сухи отколкото би ми се искало Confused

Цветичка, аз правя маслени маски 2-3 пъти месечно, слагам жълтък, зехтин, арганово масло, ЯЧРМ, няколко капки розмарин - общо взето, с каквото разполагам; втривам първо в корените, там най-вече слагам - за да проникнат маслата в скалпа, по дължините - ако остане. Количеството определям на око Wink

*Biskvitka*  доволна ли си от шапоана на Напура за възстановяване на кератина?Как си усещаш косата с него. Моята коса е като твоята ,единствената разлика е че не е права

http://www.zlatnaribka.com/napura/napura-nxt-touch-fluid-za-ofor … a-kadritsi-150-ml
 Искам да попитам дали някой има ли впечатления от този продукт?

Последна редакция: нд, 11 яну 2015, 14:53 от S&S

# 200
  • Велико Търново
S&S, шампоана е много неикономичен при мен, редичък е и е необходимо по-голямо количество , иначе измива добре; маската ми харесва много повече, приятна и лека, съдържа масла, които придават мекота и блясък на косата, въпреки това не отнема от обема и може според мен да се комбинира с всякакъв друг шампоан Peace
Аз "изследвам" всички продукти на Напура Wink - преди това използвах ш-на против временен косопад и лосиона към него, сега серията за възстановяване на кератина ,после мисля да си взема серията за стимулиране на растежа Peace

# 201
S&S, шампоана е много неикономичен при мен, редичък е и е необходимо по-голямо количество , иначе измива добре; маската ми харесва много повече, приятна и лека, съдържа масла, които придават мекота и блясък на косата, въпреки това не отнема от обема и може според мен да се комбинира с всякакъв друг шампоан Peace
Аз "изследвам" всички продукти на Напура Wink - преди това използвах ш-на против временен косопад и лосиона към него, сега серията за възстановяване на кератина ,после мисля да си взема серията за стимулиране на растежа Peace
Подкрепям казаното, много е добра серията. Ползвам и доста други техни продукти. Без забележка са  Peace. Единствено за този не мога да кажа същото:
http://www.zlatnaribka.com/napura/napura-nxt-touch-fluid-za-ofor … a-kadritsi-150-ml
 Искам да попитам дали някой има ли впечатления от този продукт?
Използвах го един път и бях толкова разочарована, че не дадох втори шанс  Sad. Суха, твърда, без къдрици коса, аз ако я оставя дори без подобен продукт, се начупва много повече.

# 202
*Biskvitka* , моля те, би ли описала допадна ли ти маската Файбърсютик, как е като действие и аромат и коя точно ползваш Hug?
А ако приемаш нови предложения и не си опитвала Редкен Екстрийм, препоръчвам с две ръце, блясък, тежест, жилавост и плътност.Шампоанът е добре измивен, заплита, но поносимо.Маската е страхотна, веднага разплита.Балсамът също е разплитащ и хубав. Любима серия ми стана, с фин косъм съм.Не отнема от обема, не утежнява.

# 203
Вече около две седмици и половина използвам четката на макадамия No tangle .Мога да кажа, че съм доволна. Разресва лесно, няма накъсване, държи се удобно. В началото бях малко скептично настроена към нея, но това съвсем бързо се промени  Simple Smile
И аз я ползвам-много съм доволна ,по-удобна ми е за хващане от Тангъл тийзъра,който пък с удоволствие ползва детето ми Simple Smile

# 204
  • в матрицата
Аз да ви се оплача - много се разочаровах от балсама на макадамия - нищо общо с маската. Измих се с хидратиращ шампоан на Керастаз, после този балсал и резултатът е разхвъчана някак проскубана коса Sad

# 205
  • Велико Търново
setony, поръчала съм маската Файбърсютик за тънка коса, като я пробвам, ще споделя впечатления Peace Серията Екстрийм на Редкен съм ползвала/с САТ протеина дори, но с балсама, не с маската - и аз съм със същите впечатления като теб, иска ми се нещо ново Flutter

# 206
От доста време ползвам проф.продукти,напоследък малко съм занемарила комбинациите,а вие като изпробващи различни продукти може да ми препоръчате нещо актуално. Косата ми е с плътен косъм,нормално гъста,изрусявам я в светлите тонове,средна дължина, Естествено е много суха,заплита се и се къса. Ползвам редовно сешоар и преса,нищо термозащитно,обаче  Embarassed Имам нужда от подходящи ш-н и маска,по-скоро маслени и дълбоко хидратиращи и хубава термозашита, обаче хубаво приглаждаща,придаваща блясък и подреденост. Преди време съм използвала разни спрейове,но ефекта беше все едно съм напръскала лак за коса със силна фиксация.

# 207
  • Варна
Имате ли впечатления от този шампоан на Лореал - L'Oréal Professionnel Série Expert Density Advanced - http://www.enzo.bg/loreal-professionnel/serie-expert-density-adv … otata-na-kosata/?

Шампоана ми хареса много.Изхабих една малка опаковка от него.Дава добра плътност на моята коса.Действа ми като протеинов,затова винаги слагам хидратираща маска след него и така се получава любимата ми комбинация.Косата ми е мекичка,но и жилава,плътна и идеално права.Сега в сряда чакам доставка и съм си го поръчала този път от 500мл.

alex.viki,серията Форс Вектор на Лореал е протеинова.Ползвах я,когато косата ми беше изрусена.Маската съм я поръчвала няколко пъти,но шампоана е много силен.Белеше ми се скалпа от него и ужасно сърбеше.Маската бих повторила,ако пак се боядисам,но ш-ана никога.Мислех обаче,че отдавна са спрени от производство.

# 208
Да,вече са спрени,никъде не ги намирам,в ЗР ми казаха ,че заместител е Про-кератин рефил.

# 209

alex.viki,серията Форс Вектор на Лореал е протеинова.Ползвах я,когато косата ми беше изрусена.Маската съм я поръчвала няколко пъти,но шампоана е много силен.Белеше ми се скалпа от него и ужасно сърбеше.Маската бих повторила,ако пак се боядисам,но ш-ана никога.Мислех обаче,че отдавна са спрени от производство.

Благодаря ти за споделеното мнение   bouquet
Аз не живея в БГ и тук ги намерих.Има налични шампоан,балсам и маска.
Аз се бях засилила за шампоана,но след като те прочетох,определено се разколебах  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт