Професионални серии за коса - тема 73

• 76 386
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
  • Велико Търново
Благодаря ти, балеринка  bouquet

# 211
  • Бургас / София
Не знам дали е от Бохо Спрея, но косата ми не се омазни толкова бързо, отколкото преди, а сложих и олиото Кенди. От Бохо Спрея,  сложих и на вторият ден, но  и малко сух шампоан. Днеска косата ми беше в добро състояние и можех да я напръскам пак със сух шампоан и да пропусна миене, а е и дъждовно, но я измих. Вече от 1 месец използвам Алтерна Рипейър, може и по малко, а шампоанът е на половината, много неикономичен за цената си, но много добър. Поръчах си и елексира от серията, никъде го нямаше освен в Арлен и с -20 процента, доре ми дойде. Трябваше да поръчам Бохо спреят много отдавна, но все отлагах  Heart Eyes

# 212
Чета Ви от много време и много ми харесва тази тема  Embarassed имам едно питане във връзка с използването на финишите. Четох някъде по назад в темите , че се използват  долу горе в някаква последователност. Може ли някой да ми разясни , защото накрая се обърках кое след кое е хубаво да се ползва?

# 213
  • София
Момичета, нали за тази термозащита на Алтерна говорим из темата http://arlen.bg/product.php?ProductID=1622? И ако добре съм разбрала не се усеща въобще на косата.
Загледах и тази http://arlen.bg/product.php?ProductID=1640.
Дали някой е ползвал втората, да изкаже мнение?

# 214
  • Стара Загора
Някой има ли мнение за шампоан,маска (балсам) Force vector на Loreal ?

Аз преди няколко години съм ползвала шампоана и маската Форс Вектор. Спомените ми са, че серията много ми хареса. Не съм усещала шампоана да ми действа по-агресивно към скалпа. Моят скалп лесно може да бъде раздразнен.

# 215
На мен Форс Вектор не ми подейства добре,косата ми се заплиташе още повече от него,а и на скалпа му повлия зле-лющеше се и ми пареше(но това не е показател,защото с повечето шампоани ми се случва).

# 216
  • Belgium
Трябваше да поръчам Бохо спреят много отдавна, но все отлагах  Heart Eyes

Ей, много се радвам, когато препоръчван от мен продукт се харесва и на други  Laughing

# 217
  • София

Ей, много се радвам, когато препоръчван от мен продукт се харесва и на други  Laughing

Какви са косите ви? Много се замислям да го поръчам, моята е дълга, права, напоследък доста изтъня, не знам на какво се дължи  newsm78

# 218
От доста време ползвам проф.продукти,напоследък малко съм занемарила комбинациите,а вие като изпробващи различни продукти може да ми препоръчате нещо актуално. Косата ми е с плътен косъм,нормално гъста,изрусявам я в светлите тонове,средна дължина, Естествено е много суха,заплита се и се къса. Ползвам редовно сешоар и преса,нищо термозащитно,обаче  Embarassed Имам нужда от подходящи ш-н и маска,по-скоро маслени и дълбоко хидратиращи и хубава термозашита, обаче хубаво приглаждаща,придаваща блясък и подреденост. Преди време съм използвала разни спрейове,но ефекта беше все едно съм напръскала лак за коса със силна фиксация.

Побутвам си питането,дайте предложения,ако може без Керастаз.

# 219
  • София

Какви са косите ви? Много се замислям да го поръчам, моята е дълга, права, напоследък доста изтъня, не знам на какво се дължи  newsm78

Моята е тънка, леко чупеща се, Бохо спрея и действа перфектно, използвам го на суха коса, прави леки, добре оформени чупки. Не отежнява/омазнява.

# 220
  • Belgium
Lexy_07, аз съм с тънък (май всъщност е нормален) косъм, изключително права коса, нормална, боядисана.

Нищо друго не ми докарва дълготрайни чупки освен Бохо спрея, за това и го хваля много. Под дълготрайни разбирам ден и половина  Mr. Green

Нанасям и на суха, и на мокра коса. Според нуждите.

# 221
  • София
Lexy_07, аз съм с тънък (май всъщност е нормален) косъм, изключително права коса, нормална, боядисана.

Нищо друго не ми докарва дълготрайни чупки освен Бохо спрея, за това и го хваля много. Под дълготрайни разбирам ден и половина  Mr. Green

Нанасям и на суха, и на мокра коса. Според нуждите.

Лу, ползваш ли след това фиксация някаква - имам предвид лак за коса.
Моята коса е права като "праз лук" както се изрази моя позната, ако и направя някакви чупки се изправят след 5-тата минута.

# 222
От доста време ползвам проф.продукти,напоследък малко съм занемарила комбинациите,а вие като изпробващи различни продукти може да ми препоръчате нещо актуално. Косата ми е с плътен косъм,нормално гъста,изрусявам я в светлите тонове,средна дължина, Естествено е много суха,заплита се и се къса. Ползвам редовно сешоар и преса,нищо термозащитно,обаче  Embarassed Имам нужда от подходящи ш-н и маска,по-скоро маслени и дълбоко хидратиращи и хубава термозашита, обаче хубаво приглаждаща,придаваща блясък и подреденост. Преди време съм използвала разни спрейове,но ефекта беше все едно съм напръскала лак за коса със силна фиксация.

Побутвам си питането,дайте предложения,ако може без Керастаз.

Да ти кажа чесно, от раз ми дойдоха няколко продукта на Керастаз. Мъча се да ти предложа нещо по-бюджетно... Вероятно червената серия на Тиджи за хидратация, но предвид, че косата ти се къса, не е много удачно.
2 мин. р-р на Афоджий ползвала ли си?

# 223
# 224
sladurka, за термозащита препоръчвам http://www.zlatnaribka.com/napura/napura-stilizanti/napura-nxt-t … -na-kosata-150-ml
Отказах се от шампоан Kerastase Age Recharge, та той е пълен с парабени! А така се бях настроила за него...

Последна редакция: пн, 12 яну 2015, 11:06 от Loving...

Общи условия

Активация на акаунт