Професионални серии за коса - тема 73

• 76 394
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
  • Велико Търново
Моля, покажете ми кой е Бохо спрея на Алтерна? Има някакви спрейове в Арлен, него има ли го?

Ето го спрея - http://www.enzo.bg/alterna/bamboo-color-hold-izvajvassh-sprej-za … an-vid-na-kosata/

# 181
  • Belgium
cityofangels, сподели после дали си доволна от Бохо спрея в дългосрочен план  Laughing

# 182
Някой има ли мнение за шампоан,маска (балсам) Force vector на Loreal ?

# 183
Имате ли впечатления от този шампоан на Лореал - L'Oréal Professionnel Série Expert Density Advanced - http://www.enzo.bg/loreal-professionnel/serie-expert-density-adv … otata-na-kosata/?
Аз си го купувах, когато имах лек косопад, самостоятелно не успя да го стопира, но ампулките от серията веднага го спряха.
Малко е странен шампоанът, като усещане е много добре измивен, не прави много пяна.Прозрачен е, няма парфюмен аромат, а по-скоро леко лекарствен, и нещо билково се усеща, но аз бих го определила по-скоро лекарствено. Аромата не се задържа дълго и не е голям проблем, но не очаквай да ухае парфюмно. Аз си го ползвам преди ампулки ботокс и с тях ми е сполучлива комбинация.

# 184
Преди време съм ползвала маската. Не ти отговорих веднага на въпроса, защото очаквах някой друг да се включи с по-конкретен коментар. Нищо особено не видях като ефект от тази маска, но не мога да кажа нищо по-конкретно, беше преди около 4 год. Не бих повторила със сигурност.

# 185
  • Бургас / София
Лу, засега ми харесва доста.  Бухнала коса с обем и все едно съм естествено къдрава, ама съвсем леко се усеща плажният ефект, по скоро се получава голям обем и бухнала коса, ама май не трябваше да слагам олито, че то е приглаждащо. Следващият път ще пробвам без него. След като използвах шампоана с Бамбук и този с Хайвер за обем бях отписала марката, но сега е сред любимите.

# 186
Преди време съм ползвала маската. Не ти отговорих веднага на въпроса, защото очаквах някой друг да се включи с по-конкретен коментар. Нищо особено не видях като ефект от тази маска, но не мога да кажа нищо по-конкретно, беше преди около 4 год. Не бих повторила със сигурност.

Благодаря ти  Hug

# 187
  • Велико Търново
setony, благодаря ти  bouquet аз мислех да го ползвам с маската Файбърсютик - с цел уплътняване Thinking Денсифик ми е на привършване/втори по ред/ и се чудя с какъв подобен ш-на да се сменя...

# 188
Момичета, влизам да се похваля Mr. Green След два неуспешни опита с резултат клечки, ама яко клечки, реших отново да опитам хидратация с маската на Джойко, мойсчър риковъри. В момента косата ми е приятно мека, лесно се разреса, че даже леко пухкавее (аз се боря за повече жилавост, ама айде:)) Явно протеина си е свършил работата, ползвах шампоана на Афоджи и реконструктора със зелен чай, който не знам как се определя като финиш, на мен направо си ми е протеинова маска Thinking Предполагам, че съм постигнала някакъв баланс в състоянието на косицата, след като в момента и с протеиново измиване и с хидратиращо ми харесва ефекта.

Благодаря на Руса мама за маската  Hug

# 189
А Бохо спрея на алтерна по-принцип за каква коса е? Много ми хареса това, че още повече начупва косата и придава обем. Като Л2 ли е, защото него нещо не го харесах?

# 190
  • Belgium
Мики, аз много съм го хвалила спрея в темите.

Няма да се повтарям, накратко - за всякакъв тип коса е, придава небрежни начупени вълни и най-правата коса, каквато е моята.

# 191
Момичета малко е извън темата , но знам че много от вас си правят маслени маски . Моля ви споделете кой са най подходящите масла за такива и как и какво количество слагате , нанасяте ли в корените или само по връхчетата ?

# 192
Лу, убеди ме, ще си го поръчам от еnzo. Тъкмо да направя сефте на сайта, че досега от там нищо не съм поръчвала. Mr. Green Моята е чуплива и точно това искам-небрежни начупени вълни.
Утре една приятелка ще ми донесе на алфапарф онова червеното за къдрици, но определено искам този Бохо спрей.  Mr. Green   
Иначе маската макадамия ми става все по-любима и като гледам колко бавно свършва ще има да я ползвам дълго време. Не изпитвам обаче нужда да я сменям. Thinking

# 193
  • София
Подтикната от Фрея и аз измерих косата и е 12 см., но мисля, че ако я изправя с преса ще е по-малко.

Сега от едно известно време отново съм се запалила по нови серии, а не е честно към настоящите. Чувствам се като султан, който си увеличава непрекъснато харема, а няма възможност да обърне внимание на настоящите си държанки  Joy

# 194
  • София
За Коледните празници получих за подарък маска за коса Insight dry hair Rolland, Christian of Roma.
Първоначално бях малко скептично настроена, тъй като никъде не успях да открия информация за нея, но в последствие останах приятно изненадана.
Използвах я два пъти след шампоан (Label. M Treatment Shampoo) - резултат: доволно хидратирана, приятно мекичка и пригладена, без хвърчащи косъмчета. Веднъж изпробвах и метода на обратно миене преди шампоан (Loreal Vitamino color), като разликите с обикновеното миене бяха много повече блясък и напълно гладка коса.
Консистенцията е по-скоро гелообразна, но е икономична.
Минус - не много приятен аромат, малко като на някакво лекарство, разбъркано с парфюм  Thinking

Публикувам и състава, ако някой се интересува
Скрит текст:
Ingredients: Aqua (Water), Cetearyl Alcohol,Cetrimonium Chloride, Myruatyl Alcohol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Avena Sativa(Oat) Bran Extract, ShoreaStenoptera Seed Butter, Parfum, Citric Acid,Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Общи условия

Активация на акаунт