Професионални серии за коса - тема 73

• 76 389
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
de_desto, когато ползвах Kerastase Age Recharge ш-н +маска имаше ефекта на плътност определено, но напоена и жилава коса се получи с ш-на + маската на Макадамия. Heart Eyes

Последна редакция: чт, 08 яну 2015, 23:12 от sentido

# 76
  • гр. София
А шампоаните за косопад какви се водят - по-протеинови, балансирани, хидратиращи..... newsm78 С каква маска/балсам е добре да се съчетаят - хидратираща или друг вид? Ако трябва мога да напиша състав на шампоана, който ползвам в момента.....

# 77
  • На точното място
de_desto, кога ползвах Kerastase Age Recharge ш-н +маска имаше ефекта на плътност определено, но напоена и жилава коса се получи с ш-на + маската на Макадамия. Heart Eyes

Благодаря ти. Косите ни са сходни , а и желанията за тях също, затова ми беше важно да чуя мнението ти.

Ако има и други момичета ползвали серията, както и тази за тънка коса на Керастаз, ще съм благодарна да прочета впечатленията им.

# 78
  • Стара Загора
Leila ,аз точно се канех да питам за същото ползвам сега серията на лакме актив против косопадната тази http://www.zlatnaribka.com/lakme/protiv-kosopad-active мисля,че е балансирана серия но ако греша ще се радвам да чуя и други мнения Hug

# 79
Leila ,аз точно се канех да питам за същото ползвам сега серията на лакме актив против косопадната тази http://www.zlatnaribka.com/lakme/protiv-kosopad-active мисля,че е балансирана серия но ако греша ще се радвам да чуя и други мнения Hug
Как ти се отразява шампоана? При мен много омекотяваше косата.

# 80
  • гр. София

А аз ползвам този http://apteka.framar.bg/30034261/%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BE%D1%80% … 200-%D0%BC%D0%BB-  и на мен ми се струва, че е по-протеинов, но не съм никакъв специалист... Blush Седи ми малко суха и разхвърчана косата след него, по-твърда. Абе моята си коса общо взето, която сега тепърва ще съживявам и променям... Ползвам и този http://apteka.framar.bg/30062121/%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B5-%D1%84 … 150-%D0%BC%D0%BB-
Ефекта май е същия като при горния....... Thinking

# 81
  • Стара Загора
Freya,тази вечер го ползвах за първи път,нека направя още няколко измивания и ще имам по-добра представа за момента мнението ми е следното измива добре ,ухае свежо ,ползвах го в комбинация с маската имах чувството,че колкото и да слагам косата го поемаше някак лека и питателна втрих добре и в корена и постоят така около 5мин. като отмивах имах чувството ,че почти няма нищо за отмиване,не се чувства примерно като след по маслените ми маски например митик,лореал липидиум.....резултата косата ми получи голям обем,начупи се подобаващо.....на първо четене добре Peace ще споделя по-нататък нали не греша мисля,че е балансирана серия Peace

# 82
Момичета ,кода за отстъпка на Арлен за Алтерна дали няма да е постоянен  newsm78 Никъде не пише до кога е валиден .. може би така искат да "компенсират" по-високите цени..хем да угодят на нас ,хем и на официалния вносител ?
Някоя от вас дали има впечатление за серума за скалп с червена детелина(Алтерна) ? На привършване ми е Инициалист ,ампулите Денсифик и тях ги привършвам и се чудя какво за скалп да си взема ?

# 83
delqna и аз мисля че е балансирана серията, но шампоанът действаше като предимно хидратиращ, затова питам дали не е само при мен този ефект. А няма как да погледна състава защото имам отливка от голяма бутилка шампоан. Ще чакам да споделиш след известно време ползване  Hug

# 84
  • гр. София
______Freya_______, а би ли погледнала съставите на двата шампоана от линковете, които съм дала по-горе и да споделиш според теб какви са? Simple Smile

# 85
Някой има ли мнение за шампоан,маска (балсам) Force vector на Loreal ?

# 86
  • Добрич
Някоя от вас дали има впечатление за серума за скалп с червена детелина(Алтерна) ? На привършване ми е Инициалист ,ампулите Денсифик и тях ги привършвам и се чудя какво за скалп да си взема ?

Поръчах си го от enzo, но ще го получа след няколко дни и тогава ще мога да дам отзиви.
Иначе благодарение на Магнолия   bouquet и аз се зарибих по грижи за скалпа.Взех си ампулите на напура. Паралелно с тях ползвам и серума на Лореал. Но ги ползвам от скоро и мисля ,че е рано да видя някакъв осезаем ефект.

Имам код за 3% отстъпка от enzo .Ако някой иска да ми пише на ЛС.

Последна редакция: пт, 09 яну 2015, 00:17 от kate_p

# 87
______Freya_______, а би ли погледнала съставите на двата шампоана от линковете, които съм дала по-горе и да споделиш според теб какви са? Simple Smile
Честно казано разбирам много малко от съдържанията на показаните и не смея да правя заключения. Но първия не ми се струва нищо особено, като съставки. Другия пък е написан на български с латински думи (това е просто кошмар, не означава нищо на английски/латинкси, не означава нищо и на български... ooooh! ). Та него съвсем не мога да го определя. В сайта на марката са дадени като главни, точно съставките, които са на последни места.

Голяма мода да се рекламира нещо "С кератин от не знам си каква билка" и като погледнеш на последно място в списъка, което говори,че е с най-ниска концентрация.

# 88
 Сега и аз се сетих...
И аз имам код за отстъпка 5 % от еnzo валиден до 12.01. Важи за поръчка над 40 лв.
Който го иска да ми пише на ЛС. Simple Smile

# 89

Поръчах си го от enzo, но ще го получа след няколко дни и тогава ще мога да дам отзиви.
Иначе благодарение на Магнолия   bouquet и аз се зарибих по грижи за скалпа.Взех си ампулите на напура. Паралелно с тях ползвам и серума на Лореал. Но ги ползвам от скоро и мисля ,че е рано да видя някакъв осезаем ефект.

Имам код за 3% отстъпка от enzo .Ако някой иска да ми пише на ЛС.

Моля теее ,сподели катого получиш как го усещаш ,че трябва до 2 седмици да взимам нещо  Praynig  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт