Професионални серии за коса - тема 73

• 76 166
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
  • Сандански
Това е шампоанът, да! Simple Smile
РуСа-Мамма, тъй като моят шампоан е отливка и нямам под ръка опаковката, намерих една снимка в нета със съставките.
http://prikachi.com/images.php?images/45/7835045i.jpg

# 61
Това е шампоанът, да! Simple Smile
РуСа-Мамма, тъй като моят шампоан е отливка и нямам под ръка опаковката, намерих една снимка в нета със съставките.
http://prikachi.com/images.php?images/45/7835045i.jpg
За парите си е супер. На челна позиция агенти грижещи се за скалпа и краищата, квати,глицерин,киселини. В края на състава са протеините. Балансиран и приятен. Би бил мазен за здрава коса, поради високото съдържание на описаните по-горе съставки на челна позиция  Peace

# 62
Вместо запис моля споделете : Коя е любимата ви комбинация на продукти от различни брандове ?

Правя всякакви комбинации, в зависимост от това какво искам да постигна на момента. Рядко съобразявам цяла серия, защото рядко замисленото от производителя се харесва, като резултат на мен  Mr. Green
Примерно дълбокохидратиращия на Афоджи си го използвам редовно с Лис Лореал и маска Макадамия. Тиджи червения шампоан се допълва много добре с почти всички хидратиращи маски, които имам. Като най-много ми харесва комбинацията с маска Лукс Ойл на Вела. Изчаквам да приключа с още няколко продукта и ще се зареждам отново с нови неща. Обаче и тях ще си ги комбинирам както си искам и въобще не смятам да робувам на марка, серия.

Това,че всеки шампоан действа най-добре с маска от същата серия за мен е мит в по-голямата си част и маркетингова стратегия на брандовете. Колкото и да са "обосновани", че съставките се допълвали и натрупвали, мен не могат да ме убедят щом не е научно доказано.  Grinning

# 63

Това,че всеки шампоан действа най-добре с маска от същата серия за мен е мит в по-голямата си част и маркетингова стратегия на брандовете. Колкото и да са "обосновани", че съставките се допълвали и натрупвали, мен не могат да ме убедят щом не е научно доказано.  Grinning
Ми чИ да, примерно горе обсъдих шампоана с бамбук на Алфапарф.. "Допълват" се миии, в шампоана процент съдържание бамбук 0.5 и в маската толкоЗ, ей ти 1%  Joy  Joy

А в един хубав продукт, суровината, която се лансира би трябвало да е на челна позиция, така каквато и маска да сложиш пак ще е повече от 1%  Mr. Green Mr. Green

# 64
Здравейте! Поздравления за оформлението на темата!   bouquet
Забелязвам, че повечето сте доволни от комбинацията на шампоан Денсифик и маска Дисциплин.
Аз все още не съм пробвала тази комбинация, но определено скоро ще го направя, особено след толкова положителни отзиви.

Доволна съм от комбинацията на Kerastase Age Recharge и маската на Макадамия. Усещам косата си жилава след комбинацията.

Какво мислите за този шампоан и като цяло за серията:
http://arlen.bg/product.php?ProductID=186
Дали е подходящ за нормална, тънка, без обем коса, не особено гъста коса. Търся виталност, жилавост, да пружинира като вървя по улицата.

# 65
  • София
Докато писах ревюто за Kerastase Elixir Ultime се сетих, че от лятото не съм го ползвала. Тогава почти на всяко миене го ползвах, защото със това слънце косата си искаше хидратация. Заради изсветляването на краищата и абсолютното им съсипване от фризьора,  косата имаше нужда от различни неща. Здрава и изтощена. Почти само протеин съм ползвала и малко балансирани продукти. Краищата ставаха меки, а останалата част от косата твърда. Усещането за разлика в двете части вече изчезна. Краищата ги заздравих напълно /много съм горда с това  bowuu bowuu bowuu/ и освен някои друг цъфтеж, всяко разслояване и късане на косъма изчезна. Съвсем спокойно мога да заявя, че изтощената и късаща се коса се възстановява с подходящите грижи.

Косата след изсушаване не беше мека и гладка, а плътна и с обем. Не можех да повярвам. Държеше се като балансирана серия. Може би, защото е добре напротеинчена, може би и защото преди измиването й направих и други маски. Следващия път ще пробвам да сложа само Kerastase Elixir Ultime.
Преди измиване направих ексфилирането на скалпа, само че направих добавка от мед от манука.  Получи се следната смес: 1. масла /ЯЧРМ,  масло от чия, масло от папая и карите/ 2. карите на прах, 3. Алое на прах, 4. Гел алое, 5. Мед от манука. (Същата смес е прекрасна и за лице)
Намазах корените, масажирах и стоях около час. После Kerastase Elixir Ultime.  Сега се чудя на резултатите.  Не че не ми харесват, напротив, но каква е причината?  Ще установя  Joy

Имам питене към момичетата, които ползват milk_shake и към Жана, която видях, колко интересно смесва протеина   bouquet От къде поръчвате. Предпочитам онлайн, както български, така и чужд сайт. Пробвах и двете нови серии /всъшност не знам до колко са нови/ и и двете ми харесват и искам да си ги поръчам. Също така си търся сериите на Keune So Pure. Маслото е превъзходно и искам и други продукти.

# 66
  • На точното място

Доволна съм от комбинацията на Kerastase Age Recharge и маската на Макадамия. Усещам косата си жилава след комбинацията.

А ползвала ли си го със маската от същата серия да споделиш впечатления, че и аз съм се насочила към тази серия на Керастаз?

Последна редакция: чт, 08 яну 2015, 19:33 от de_desto

# 67
  • Стара Загора

Имам питене към момичетата, които ползват milk_shake и към Жана, която видях, колко интересно смесва протеина   bouquet От къде поръчвате. Предпочитам онлайн, както български, така и чужд сайт. Пробвах и двете нови серии /всъшност не знам до колко са нови/ и и двете ми харесват и искам да си ги поръчам. Също така си търся сериите на Keune So Pure. Маслото е превъзходно и искам и други продукти.
__________________[/b]

Виждала съм само в ибей, но не съм поръчвала.Аз си взимам от фризьорски салон Simple Smile

# 68
Сега давам само "запис", че ви бях изпуснала Simple Smile ... тези дни ще вляза да пиша и чета по-обстойно Simple Smile

# 69
Арлен вече са заредили Бамбуковата серия на Алтерна.
Мнение за този шампоан за обем на Алтерна Бамбоо?
http://arlen.bg/product.php?ProductID=1629

# 70
Хидратиращ шампоан пък за обем... Хидратираната коса обикновено тежи повече.

# 71
Онзи ден прочетох за обратното измиване или там както се казва и днес пробвах Simple Smile Много добре ми се получи да ви кажа. За съжаление все още нямам много професионални продукти, но за уточнение използвах маска Клоран (пустинна фурма),  Phytocedrat шампоан, а след това цимент термика и накрая Лакме curl action, защото съм леко къдрава Simple Smile Утре ми пристигат шампоана и маската на Керастаз и ще пиша отзиви.

# 72
МагнолиаHug аз лично преди два пъти поръчвах МШ терапията от hairsupermarket , но там вече не се предлага. След това поръчах съвсем случайно от един сайт ( hairflare ) , който явно вече не функционира,защото не го намирам да го пейстна и от където не ми дойде поръчката,та се занимавах с кейсове в Пейпал...ужас  Mr. Green
В крайна сметка приятелка ми я взе от София,но не мога да ти кажа името на салона,като се чуя с нея,ще я попитам  Peace
Както писах,остана ми протеин и чудейки се да го хвърлям ли ( винаги ми остава протеин,не знам защо така  Laughing ) си спомних,че в една предишна тема с една мацка adamant бяхме обсъждали това приложение като идея,та реших да пробвам  hahaha Ами ей така ще го доизползвам  Joy

# 73
Да знаете каква е разликата между двете маски на Керастаз анти ейдж -гледам има една зелена и една лилава. Тази зелената май е за тънки коси, а другата за какви е? Има ли ползвали да споделят или сравнят. Аз искам да си взема маска Дисциплин и една друга, за да ги редувам, но незнам коя да е. Имам Денсифик, но не съм възхитена, суха ми стои косата и без блясък.. Дисциплин е балансирана, може би ми трябва за подхранване. Коя да е??? Съвети?
С тънка права боядисана коса съм, лесно се омазнява..

# 74
Да се разпиша и аз, че да не изпусна нещо Laughing Не че не си чета така и така, ноо....  bouquet

Като най-добра комбинация, не знам честно казано, аз май почти никога не ползвам продукти от една серия. Винаги всичко ми е от различна марка. Сякаш последно време протеновия балсам на Наши ми се комбинираше перфектно с всеки шампоан, но свърши. Сега обмисля да взема серията със стволови клетки. Май досега на лошо нещо от Наши не съм попадала, освен аргановата маска с отмиване. Страшно ми клепваше косата с нея, за разлика от балсама, който беше разкош. Peace

Общи условия

Активация на акаунт