Професионални серии за коса - тема 73

• 76 289
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Момичетааа, видяхте ли, че в рибката са пуснали на Лейбъл М серия за блондинки. Звучи доста обещаващо, вие как мислите?  Grinning

# 346
  • Варна
coolady имаш като моята коса, ще те следя от тук натам Peace Аз съм най-доволна от Нектара на Керастаз, сега съм с крема Митик ойл, но не съм впечатлена.

# 347
[
Здравейте момичета, едно уточнение ползвам ето този крем за къдрици по препоръката на консултантка от ЗР.
Подхранващ крем без изплакване Macadamia Nourishing Leave-In Cream .

А би ли споделила как ти се отразява и каква е косата ти?
[/quote]
Много добро кремче.Не утежнява косата и не я прави на клечки.Аз да си повторя питането:Аргановото олио на Лакме как е по-добре да го слагам -на влажна коса или вече на суха?Имам усещането, че кератинът в него прави косата малко хвърчаща . newsm78

# 348
  • Varna
Искам да си взема крем за къдрици и се двоумя между тези на Tigi:  http://www.enzo.bg/tigi/bed-head-foxy-curls-krem-za-chupliva-kosa/
 и другият: http://www.enzo.bg/tigi/bed-head-styling-stilizirassh-krem-za-elastichni-kdrici/
Вие кой ще ми препоръчате?

# 349
Влизам да споделя огромното си разочарование от 2 покупки определено неподходящи за моята коса Confused
Първата е тази купих си ш+б+м

Миналата седмица ползвах шампоана и маската (балсама не съм) изсуших, резултата: даде обем и плътност, но ми седеше разпердушинена косата. Не се харесахме яд ме .

Вчера ползвах
купих си ш+м Още докато се къпах и не ми хареса усещането на косата нещо като плътна и мазна ми седеше,направи хубава пяна..викам си сега с маската ще оправя сигурно положението ...да съкратя разказа след изсушаване хубава плътна коса с Мазни корени в шок съм!

п.с. Косата ми е нормална със сухи крайчета боядисвана.

# 350
Pinko
Два пъти ползвах маската на Джойко и след измиване цялата! коса, не само корените ми стояха на мазни клечки, ама буквално ooooh! Сега преди 2-3 измивания я ползвах пак, след като да речем 2 седмици предимно протеинчих косата и резултата беше мека коса, без мазни наченки... но пък много, много пухкава, та ще помоля някой по-запознат да ми каже това какво ще рече, прекалено хидратирана ли или нещо друго?  newsm78

# 351
Linnda
и аз си мисля ,че явно съм си само за протеинови серии, на Алтерната рипеър Х ми идва абсолютно на вид   и усещане косата , като Макадамия ш+м .

# 352
  • Бургас / София
На мен Алтерна Рипейър ми действа много добре, а тя си е точно протеинова. С нормална коса съм към омазняване в корените  . От Алтерна Рипейър това омазняване намаля. Два дни, откакто съм с Елексира за скалп на Алтерна, никакво утежняване, но сложих малко сух шампоан и Бохо спрея и всичко е 6  Heart Eyes

# 353
Как да ползвам тониращия шампоан на Лакме, лилавия за матиране на жълти отенъци? Само с него нещо не си харесвам косата, а за да има ефект трябва да се ползва често. Дали мога след бамбуковия на Алфапарф да се измивам с тониращия? Или не е удачно тъй като единия е възстановяващ, пък другия уж хидратиращ. Thinking

# 354
На мен синята серия на Джойко изобщо не ми омазнява,даже ми идва лека #Crazy,а не се боядисвам и дори косъмът ми е тънък(според мен).даже след маската се налага да слагам олиото на Макадамия ,за да се разреша.Не знам вече с тези коси,ето при вас как действат продуктите,а хем косата ми не е подлагана на почти никакви изтезания,само дето я суша 2-3 пъти в седмицата,това е.Не я изправям , не я навивам,не я боядисвам и пак това заплитане #Cussing out.

# 355
Ех, как съжалявам, че съм изпуснала косата на Фрея! Много бих искала да я видя! Heart Eyes

Чудя се дали може да се направи процедурата с маската и пресата с всякаква маска?

# 356
  • При децата ми
Здравейте, сигурно въпросът ми не е много за тук, но все пак става въпрос за коса... Simple Smile Та моля да ми препоръчате хубава кръгла четка за коса? Суша косата си с сешоар и четка, но тази която ползвам искам да я сменя вече.

# 357
  • София / Перник
На мен Алтерна Рипейър ми действа много добре, а тя си е точно протеинова. С нормална коса съм към омазняване в корените  . От Алтерна Рипейър това омазняване намаля. Два дни, откакто съм с Елексира за скалп на Алтерна, никакво утежняване, но сложих малко сух шампоан и Бохо спрея и всичко е 6  Heart Eyes

Mоже ли линк на Алтерна Репеър?  Praynig
Аз имам нужда от подхранване явно, миналата седмица се подстригах и фризьорката ми каза, че имам леко накъсване на косата, което аз не бях забелязала. Не ми цъфти принципно, с тънък косъм съм.
Бях се замислила за това http://arlen.bg/product.php?ProductID=1654newsm78

Кое от двете е по-подходящо за мен?

# 358
  • София
Здравейте, сигурно въпросът ми не е много за тук, но все пак става въпрос за коса... Simple Smile Та моля да ми препоръчате хубава кръгла четка за коса? Суша косата си с сешоар и четка, но тази която ползвам искам да я сменя вече.

Аз съм много доволна от тези на Лейбъл М.

# 359
Маска Нутри-термик

Бързам да споделя впечатления, защото са коренно различни от последният път (лятото), когато ползвах маската.
Лятото косата ми тъкмо беше заобичала хидратиращите/ подхранващи продукти и смятах, че тази маска би ми била идеална, тъй като добре ми се отразяваха силно хидратиращите, тежки, маслени маски.
Та тогава като цяло бях маалко разочарована. Не от маската, по-скоро от това, че не ми се отрази както ми се щеше. Правих вариации с шампоаните- ДП, силно протеинови, балансирани. С каквато и основа(шампоан) да слагах маската, резултата беше мазна на кичури коса. И това би било малкото зло, ако тези мазни кичури не изглеждаха като намазани със смола, направо ми лепнеха  Sick

Сега косата ми отново обича силни, подхранващи продукти, но си позволявам и  протеинови. Условието - по-нарядко  Laughing

Днес измих косата си с балансиран шампоан и нанесох маската. Последните миенета бяха хидратиращи, т.е. да сметнем, че косата ми си е била хидратирана и би дошла отново тежка.
Не!
Косата ми е изключително бляскава, косъма стои като ламиниран, супер мека, но тежка.
На подсушена коса се чудих изобщо имам ли нужда от финиш. Тъй като суша със сешоар, сложих малко от термото на Тиджи еС-фактор.
Поблазних се за изправя (нали е термо реактивна), но и така резултата ми хареса.

Та... доволна съм. Много!

Общи условия

Активация на акаунт