Професионални серии за коса - тема 73

• 76 296
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
Мagnollia
благодаря, златна си   bouquet
Като цяло би ли обобщила- доволна или не чак толкова осезаем ефект?

Аз съм припряно животно, поръчах 500мл. маска Нутритермик  Blush

# 331
Благодаря, sladurka.
 А може ли да ми обясните разликата между балсам и маска за коса освен в състава. Сигурно въпроса е глупав но и двата продукта се нанасят по един и същи начин което означава, че немога да използвам балсам и маска едновременно. Вие кое предпочитате ?

# 332
Привет, момичета  Hug Прави ми впечатление, че когато си изправя косата, тя стои добре до следващото миене (мия я два пъти в седмицата), а когато и сложа крем за къдрици, на първия ден е супер, на втория ден и особено на третия става една такава клепнала и поне на мен ми изглежда мръсна  newsm78 Та си мислих, ако ползвам сух шампоан, дали няма да пооправи положението? И ако може да ми препоръчате някой от който сте доволни  Simple Smile
И при мен е същата работа  Crossing Arms  Според мен е заради силиконите в кремовете за къдрици. Забелязала съм, че колкото по-силиконов се усеща продуктът, толкова по-бързо го постигам този ефект с мръсната коса и изправените разхвърчани къдрици. Принципно, когато си оставя косата естествена, къдрава, се налага да я мия през ден, като в т.нар. "bad hair days " Laughing даже всеки ден. Но последния път се наложи да забавя с още един ден миенето и на този 3-ия ден беше нещо ужасно......Стоях пред огледалото, оглеждах си опърпаната суха и разхвърчана грива - нещо подобно на това
Скрит текст:
/
  и се чудех: "И за това нещо ли давам толкова пари за хубава козметика???" #Cussing out ooooh! Tired
Това си е сериозен проблем, за който до момента не съм открила решение Confused

# 333
Привет, момичета  Hug Прави ми впечатление, че когато си изправя косата, тя стои добре до следващото миене (мия я два пъти в седмицата), а когато и сложа крем за къдрици, на първия ден е супер, на втория ден и особено на третия става една такава клепнала и поне на мен ми изглежда мръсна  newsm78 Та си мислих, ако ползвам сух шампоан, дали няма да пооправи положението? И ако може да ми препоръчате някой от който сте доволни  Simple Smile
А какъв крем за къдрици ползваш?
В момента ползвам червения крем активатор на ALFAPARF, но това съм го забелязала и при други кремове  newsm78
Bellisssima леко се успокоих, мислих си, че съм единствена с този проблем Mr. Green Честно казано това много ме дразни и затова обикновено прибягвам към изправяне на косата. А моята коса е чуплива и така ми се иска просто да излеза от банята, да си сложа едно кремче и да не се занимавам да изправям косата, ама уви..... Confused

# 334
  • Бургас
Пристигнаха ми спрей-Активатора и крем-серума за къдрици на Редкен, та като ги изпробвам ще дам отзиви за двата продукта. Гледах разни клипчета с тях и изглеждаха много обещаващо.

# 335
  • София
Мagnollia
благодаря, златна си   bouquet
Като цяло би ли обобщила- доволна или не чак толкова осезаем ефект?

Аз съм припряно животно, поръчах 500мл. маска Нутритермик  Blush

Joy Тази разфасовка ще ти стигне за бая време.
Доволна съм, но очаквах по-хидратиращ ефект, а той е по-протеинов. Косата ми сега може би  реагира различно, защото лятото от тази сетия ставаше мека и по-гладка, а сега е по-плътна и твърда. Не е суха,  обаче. Ще ми е интересно как ти ще си усещаш сега косата с тази маска. И какво мислиш за състава й.

# 336
Рапунцелки, трябва ми бързо препоръка за термична защита  Laughing
Колебая се м/у Алтерна /бамбуковия спрей/, Керастас /Дисциплин/ или Керастас /Резистанс/  newsm78
За ориентация.. в сравнително добро състояние права, естествено руса, гъста и дори малко в повече тежка косица, затова искам нещо, което няма да ми утежнява допълнително!
В момента ползвам предимно ш-н Денсифик и маска Дисциплин като комбинация .. и малко олио Макадамия накрая, което също е на привършване и се чудя с какво да го заменя(олиото на Наши с арган например или Чи) Simple Smile 

# 337
Някой ползвал ли е този шампоан http://www.zlatnaribka.com/shampoan-za-izrusena-na-kichuri-kosa- … o-kontrast-500-ml или този
http://www.zlatnaribka.com/shampoan-za-rusa-kosa-loreal-shayn-blond-500-ml.
Споделете впечатления,защото много им се чудя. И вторият ми въпрос е дали са хидратиращи или протеинови...... newsm78

# 338
Благодаря, sladurka.
 А може ли да ми обясните разликата между балсам и маска за коса освен в състава. Сигурно въпроса е глупав но и двата продукта се нанасят по един и същи начин което означава, че немога да използвам балсам и маска едновременно. Вие кое предпочитате ?
Най-просто казано балсамът е по-слабата форма на маската. Предназначен е за по-честа употреба, съдържа по-скоро повърхностно активни вещества. Маската от друга страна е предназначена за "по-сериозна грижа", която да се използва не всеки път след миене. Общо взето дрън дрън...  Grinning Нищо не пречи да си използваш само маски при миенето, особено когато състоянието на косата ти го изисква.  Peace

# 339
Някой ползвал ли е този шампоан http://www.zlatnaribka.com/shampoan-za-izrusena-na-kichuri-kosa- … o-kontrast-500-ml или този
Споделете впечатления,защото много им се чудя. И вторият ми въпрос е дали са хидратиращи или протеинови...... newsm78
Първия,Лумино контраст ми е любим. Горещо препоръчвам,особено,ако косата е изрусена-някак избистря цветя и придава блясък. Хидратиращ не знам дали е,но омекотяващ някак си,за другия нямам впечатления.

Днес ми пристигнаха ДПШ и термозащита на Напура. Много доволна съм Heart Eyes От ДПШ усещам косата си чиста,но не скърцаща или премита,освежена. След него нанесох маска за суха коса на Лакме (еми любима марка си ми е) и термозащитата на Напура. Забравих коя от вас сподели впеатления за нея,но много се радвам,че я поръчах. Не утежнява,изправя и дано има и сигурна терзмозащита де Mr. Green Продуктите на Напура ще ми харесат май,освен всичко са и с много деликатен и приятен аромат  Peace

# 340
Колебая се м/у Алтерна /бамбуковия спрей/, Керастас /Дисциплин/ или Керастас /Резистанс/  newsm78
За ориентация.. в сравнително добро състояние права, естествено руса, гъста и дори малко в повече тежка косица, затова искам нещо, което няма да ми утежнява допълнително!
В момента ползвам предимно ш-н Денсифик и маска Дисциплин като комбинация .. и малко олио Макадамия накрая, което също е на привършване и се чудя с какво да го заменя(олиото на Наши с арган например или Чи) Simple Smile 
Бамбуковата защита със сигурност няма да ти утежни изобщо Peace
Аз на твое място обаче сериозно бих се изкушила от термокрема Дисциплин Grinning Отдавна съм си го набелязала. Само не разбрах дали за него точно питаш или за спрея Дисциплин. Относно спрея - лекичък е, доста неикономичен (поне в моите ръчички Mr. Green) и не знам до колко предпазва. Аз поначало изпитвам леко недоверие към термозащитните спрейове. И винаги прекалявам с количеството, защото пръскам, пръскам и все съм с чувството, че не съм покрила цялата коса.

# 341
Първия,Лумино контраст ми е любим. Горещо препоръчвам,особено,ако косата е изрусена-някак избистря цветя и придава блясък. Хидратиращ не знам дали е,но омекотяващ някак си,за другия нямам впечатления.

Днес ми пристигнаха ДПШ и термозащита на Напура. Много доволна съм Heart Eyes От ДПШ усещам косата си чиста,но не скърцаща или премита,освежена. След него нанесох маска за суха коса на Лакме (еми любима марка си ми е) и термозащитата на Напура. Забравих коя от вас сподели впеатления за нея,но много се радвам,че я поръчах. Не утежнява,изправя и дано има и сигурна терзмозащита де Mr. Green Продуктите на Напура ще ми харесат май,освен всичко са и с много деликатен и приятен аромат  Peace

На кичури е ,трябва ми хубав хиратиращ шампоан .Ако можете да ми препоръчате,ще съм много благодарна.На кичури,суха и леко чуплива с тънък косъм...

# 342
Коя е любимата ви комбинация на продукти от различни брандове ?  

Много любима комбинация ми е Напура за стимулиране на растежа, Шампоан и маска Лакме Актив
2. Напура за стимулиране на растежа, Шампоана на Лореал за уплътняване, Маска Лакме Актив
3. Шампоана на Лореал за уплътняване, Маска Лакме Актив
4. ДПШ на Шварцкопф, Шампоана на Лореал за уплътняване, Маска Лакме Актив
5. ДПШ на Шварцкопф, Шампоан и маска Лакме Актив

+1 за маската на Лакме. Имам я и ми е харесвал ефекта, още в банята като я плакна ми става по "пълна" косата, а днес я пробвах в комбинация със шампоана (от мостра) - още по силен ефект. Много плътна ми стана косата, все едно съм ползвала протеинови продукти... всъщност не знам какъв тип са на Лакме актив продуктите  Thinking

# 343
coolady , и аз  бих заложила на термото Алтерна ,имам и спрея Дисциплин,но на него никъде не пише до колко градуса защитава и както са ти казали и по горе изобщо не е икономичен.

# 344
  • София
Бамбуковата защита със сигурност няма да ти утежни изобщо Peace
Аз на твое място обаче сериозно бих се изкушила от термокрема Дисциплин Grinning Отдавна съм си го набелязала. Само не разбрах дали за него точно питаш или за спрея Дисциплин. Относно спрея - лекичък е, доста неикономичен (поне в моите ръчички Mr. Green) и не знам до колко предпазва. Аз поначало изпитвам леко недоверие към термозащитните спрейове. И винаги прекалявам с количеството, защото пръскам, пръскам и все съм с чувството, че не съм покрила цялата коса.

И трите термозащити ги имам, по-точно сега имам само тези двете на Керастаз , защото бамбуковата на Алтерна ми свърши, сега ползвам тази с хайвер.

Ето една моя класация на термозащитите, които ползвам и имам мнение за тях
1.  Термозащита с бамбук на Алтерна - лека, неутежняваща, приятен аромат, не втвърдява косата.
2.  Термозащита Дисциплин - също не утежнава, приглажда фризитата, омекотява,  ароматна, косата е подредена и плътна и за момента моя любимка.
3. Термозащита Резистанс -  уплътнява и леко втвърдява косата, също приятен аромат, не утежнява.
4.  Термозащита с хайвер на Алтерна - силен, типичен за всички хайверни серии аромат,  лек спрей, който има лека фиксация, която не утежнява косата, но помата да се задържи прическата,  като втвърдява косата.
5.  Термозащита Нектар Термик - хидратираща,  омекотяваща, приятен аромат, ако се прекали леко утежнява,  но само за няколко часа, защото после се поема добре от косата.
6. Термозащита Хрома Термик - хидратираща,  лека, ароматна, приглажда и пази цвета на косата.
7. Термозащита на Напура - олиоподобна, приятен аромат,  омекотява,  не трябва да се прекалява, защото може да утежни,  но изглажда хубаво косата.
8. Термозащита Митик Оил - страхотен аромат,  омекотява,  изглажда, прибира фризитата, хидратира.

Общи условия

Активация на акаунт